Dagens Antrekk Sjukdom

Pink Knit

11. oktober 2013

PA106253PA106254PA106262PA106268PA106255
Strikk, H&M (NY, kjøpte genseren på eit gavekort eg fikk fra kickback) //  Jeans, Diesel  //  Neglelakk, H&M (gammel)  //

Det er lite oppdateringer og lite «dagens antrekk» her på bloggen for tida. Det kjem kort og greit av at eg stort sett går slik som dette, bare minus jeansen.. i ein stor strikkagenser eller i pysjen, med rufsete og fett hår.. i min egen lille boble der alt bare handler om og komme seg igjennom dagen.

Dagens prosjekt er som regel å prøve og få i seg noko mat og drikke, og kampen med og ikkje gi opp – det er ein kamp eg (les: vi) kjemper kver bidige dag desverre. Eg er bare totalt utslitt og lei. Det nærmer seg Tyskland, eg gruer meg til den harde behandlinga. Det er heller ingen garanti for at eg blir frisk, så eg holder forventningene nede for og ikkje bli så alt for skuffa om eg skulle returnere like sjuk.

Eg sørger fortsatt over lille Lilja – eg blei så glad i ho og eg syns det er så vanskelig og forstå at ho er borte. Eg tenker på ho kver dag – og eg gråt seinest i dag tidleg fordi eg savner ho sånn. Eg føler at det nesten er rart at eg sørger sånn då ho bare blei fire måneder og då eg «bare» er tanta, men eg elska ho fra det første minuttet ho blei født og heilt til ho døde. Ho vil alltid ha ein stor plass i hjertet mitt. ♥

Eg vurderer kver dag om eg skal skrive ein post der eg takker for meg og avslutter bloggen – men så tenker eg at eg kanskje får ein bedre periode igjen snart der eg får ny gnist og energi til antrekksbilder. Eg har jo tatt fram vinterkleda mine og har mange antrekk eg har lyst og vise fram og inspirere andre med om eg kan – så det kjem, bare vent! Takk for alle som er tålmodig og som fortsatt følger meg på bloglovin, eg ser det går gradivs nedover og nedover med følgere, and i dont blame you. Men bare vent litt til, det kjem!

I mellomtida når det er stille her, så kan du følge meg på instagram @regineforsund (det handler meir om mat, fine ting og slikt der då – men igjen så kjem det av at eg stort sett ikkje har noko antrekk og vise fram, eg har fks. bare vært utfor døra ein gang denne veka på matbutikkein ein kveld..)

Håper alle får ein fin fredag og god helg!!

P.S. I mårra kjem det ein ny post med noko som kom i postkassa mi i går. Følg med!

autograf

32 Comments

 • Reply MK 11. oktober 2013 at 12:52

  Vi skjønner det er mye for deg nå, så vi venter på deg. Du ser veldig bra ut i dag og av og til er det nok å ta på seg et par dongeribukser for å føle seg litt bedre. Det kan virke veldig urettferig å miste en så liten, fersk og uskyldig skapning, derfor tror jeg det er en helt annen type sorg. Det er lissom et håp som aldri fikk vokse opp å bli større

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:11

   Takk fine du!! <3
   Ja, det er sant det - det er ein anna type sorg eg ikkje har hatt før.

 • Reply Christina i London! 11. oktober 2013 at 13:01

  Utrolig fin genser, og skikkelig fin farge til deg! Ikke gi opp, bare hold motet oppe. Jeg krysser fingrene for deg og ønsker deg alt det beste <3

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:12

   Tusen takk søte!! Du er så god <3

 • Reply Ingunn 11. oktober 2013 at 13:36

  Hei Regine.
  Eg er fast følger av bloggen din, og har vore det i fleire
  år no. Du skriver så bra og ekte, om eit ekte liv og ikkje
  berre om produkter og fjas. I tillegg har du veldig fine
  bilder. Eg er kanskje ikkje så flink til å kommentere her
  inne, men faktisk i dag tidlig når eg gjekk gjennom
  lista mi på bloglovin så tenkte eg over at nå er det lenge
  siden du har oppdatert, men at det kanskje ikkje
  er så rart siden du sliter med sjukdom. Difor var
  det ekstra kjekt å komme inn her no og sjå eit nytt
  innlegg. Eg følger bloggen din uansett om du ikkje oppdaterer
  daglig. For du har ein flott og ekte blogg.
  Masse god bedring, Regine :)

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:13

   Tusen takk for så herlig kommentar, Ingunn! <3
   Så utrulig kjekt og høre at du liker bloggen min, og følger med!! You made my day girl! :)

 • Reply JS 11. oktober 2013 at 16:12

  Takk for fiiiin blogg…koslig og nyttig:-)
  Har lest endel her inne om deg om sykdommen din…
  Sliter endel selv m hodepine,lysog lydomfintlig,følelsen av å være ‘fyllesyk’ hele tiden…sliten når j våkner og sliten når j legger meg.ligger for d meste på sofaen vondt i hele kroppen og kronisk bihulebetennelse.legene finner ikke noe…sånn har d vært i 3 år…når j leste om deg bestillte j time på borreliosesenteret m d ble jo lagt ned før timen min…,:-( Vil gjerne ta en test ang borreliose …tok du prøven først i sandvika på et labratorium der???lurer på om j skal ta en prøve der…men hvilken tok du?fikk et skjema fra de og der var d mange tester for borreliose..vil gjerne m d er jo så dyrt…og vet du hvem som leser testene..synes d sto att legen min må det..men han vet jo ikke noe om disse han har jo tatt vanlig test for d som var negativ…huff dette ble langt m vet ikke hvor j skal begynne og er ganske desperat…..går jo på ap så har ikke mye å rutte med heller…tenker på å dra t tyskland m vil ta prøven her først for å se om d er det eller ikke..

  Håper du ikke slutter m bloggen…
  Vet du er dårligere enn meg så føler så med deg…
  Ikke gi opp!!!
  Håper du blir frisk og med masse energi:-)

  Ha en så fin helg du klarer:-)

  JS

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:33

   Tusen takk for så fine ord!! <3^

   Så leit og høre at du er mykje plaga sjølv!! Og så dumt at du ikkje kom til klinikken før den blei stengt.

   Ja, du kan ta ein test via Lab1 (biomedisinsk laboratorium i Sandvika) - men du må ha ein lege som kan sjå på prøveresultata, og ein fastlege er ikkje egna til dette. Så før du bruker penger på ei slik blodprøve så bør du få tak i ein lege først, du kan høre med Balder Klnikken om dei kan lese prøvesvara dine for deg, og om dei seier ja så kan du ta ein test via Lab1 i Sandvika. Då kan du bare ringe Lab1 og sei at du vil ta blodprøve og teste deg for Borreliose, at du vil ha "full borreliascreening". Lykke til, håper du finner ein lege på balderklinikken som kan hjelpe deg!

   Lab1: http://www.bmlab.no/Forsiden/
   Telefon-nr til Lab1: 21 93 50 90

   E-post, Balderklinikken: : post@balderklinikken.no

   Om du ikkje får napp på Balderklinikken, så ville eg heller dratt til Tyskland. Du kan dra til Augsburg og få testa deg der!! Ja, det er dyrt – men du får ihvertfall avklara om du har borrelia eller ikkje, så det er verdt det!

   http://www.b-c-a.de/
   E-post: Service@BorrelioseCentrum.de

   Om du lurer på noko meir – så er det bare og sende meg ein e-post! :)

   God bedring!!
   Klem!

   • Reply JS 13. oktober 2013 at 12:19

    Tuuusen takk for informasjon:-)
    Kjempefint å vite hvor j kan begynne.

    Super søndag til deg:-)

    • Reply Regine 13. oktober 2013 at 14:55

     Bare hyggelig! Håper du får hjelp :)

 • Reply Katrine I. Gilje 11. oktober 2013 at 17:08

  Kjære Regine!
  Du er tapper og sterk, det er ihvertfall det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest og følgt bloggen din i flere år. Jeg beundrer motet og stå-på-viljen din! Og jeg fortsette å følge deg selv om du har en ekstra tøff periode.
  Det er helt utrolig hvor vannvittig glad man kan bli i disse nydelige, små menneskene, på veldig kort tid, så at du fortsatt sørger over Lilja, og savner henne, det forstår jeg veldig godt. Jeg har tenkt mye på deg og familien din. Det føles så nært, da jeg selv fikk en bitteliten sønn i april, 9uker før termin.
  Du skal vite at jeg ber for deg og at du skal bli frisk en gang for alle.

  klemmer fra meg

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:41

   Tusen hjertelig takk, Katrine!! <3
   Å, eg føler ikkje alltid at eg er særlig sterk, men eg hører det jo så og sei daglig av ein eller annen - men eg holder jo også på (så og sei daglig) og gi opp, for det er ganske hardt.. Eg har jo heller ikkje noko valg, eg må bare fortsette.. men eg presser meg jo kver dag til og stå opp, fikse meg litt, og ikkje bare bli liggende.. trur det er veldig viktig.

   Ja, ho var så spesiell for meg - savner ho virkelig.
   Åå, gratulerer til deg med den lille - håper alt står bra til med dåke!! <3

   Tusen takk,
   god klem :)

 • Reply Tone 11. oktober 2013 at 17:43

  Eg er vanlegvis allergisk mot rosa, men den gensaren var kjempeskjønn!

  Selvfølgelig savner du lilja! Man treng ikkje være meir enn eit minutt gammal før man har satt djupe spor i både sin mor, og resten av familien. Man er jo ikkje «berre tante» eller «berre onkel», du veit sjøl kva for eit forhold du har hatt til den lille jenta <3

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:42

   hehe, allergisk faktisk :P
   Så kjekt at du likte den!!! im loving it!

   Takk fine du, det er sant det <3

 • Reply Siv 11. oktober 2013 at 20:17

  <3
  Det er veldig fint at du er her, for då veit vi ka som skjer. Også trur æ det hjælp å ha et offentlig ansikt mot de offentlige. Om du skjønne ka æ meine???
  Du e fin. <3

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:42

   Eg skjønner ka du meina, tusen takk søta!! <3

 • Reply Har en drøm... 11. oktober 2013 at 20:41

  Kjære fine du, syns du er så fiiin jeg;))
  Håper du lar bloggen være, og ikke tenker på at du skulle ha postet innlegg, at det er lenge siden sist…
  Blogg når du har noe og blogge om, når du har gode perioder – og la det være ellers:))
  Jeg er kjempeglad jeg oppdaget bloggen din (via instagram).

  Stå på! Og så heldig du er som har så mange fine mennesker rundt deg:))

  Klem Line

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:43

   Ååå, så kjekt og høre at du følger med og venter på nyte poster!! Motiverende og høre :))

   Takk fine du,
   klem <3

 • Reply Elisejb 11. oktober 2013 at 22:38

  Du er så sterk. Tenker masse på deg, og er her uansett <3

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:43

   Tusen takk Elise <3

 • Reply Tonje 13. oktober 2013 at 09:38

  Jeg virkelig beundrer din styrke gjennom alt dette, og virkelig håper at behandlingen er noe som vil gjøre hverdagen lettere for deg. Det er fullt forståelig at du savner Lilja. Jeg er selv tante, og det er en rolle som ikke er «bare». Det er ikke mange minutter man trenger med de små før man virkelig føler en stor kjærlighet for dem. Sender deg mine varmeste tanker <3

  • Reply Regine 13. oktober 2013 at 10:44

   Tusen takk for fine ord, Tonje <3

 • Reply momoiro-chan 14. oktober 2013 at 15:14

  Kjære flotte, vakre, søte Regine!

  Det høres virkelig ut som du er inne i en tøff periode, med så mye sykdom og sorg som en person virkelig ikke skal måtte oppleve. Jeg håper du greier å ta en dag av gangen og holde motet oppe. Det må komme bedre tider for deg!

  Jeg håper virkelig ikke at du slutter å blogge til tross for at du ikke har så mye overskudd akkurat nå. Jeg elsker bloggen din, og vil fortsette å besøke den selv om blogginnleggene ikke kommer så ofte som før. Dessuten tror jeg du vil angre om du sletter den, da blogging jo er en fin hverdagsflukt fra det som tynger en.

  Håper du finner noen hverdagslige gleder oppi alt!
  Sender deg mange gode tanker! <3

  • Reply Regine 14. oktober 2013 at 18:07

   Tusen, tusen takk for så herlige ord fiine du <3
   Det er så godt og kjekt og høre å masse gode ord om bloggen min, det gir meg litt gnist og eg får lyst og fortsette når så mange skriver at eg ikkje bør slutte med den. Takk!! ;)

 • Reply Marlene 14. oktober 2013 at 18:07

  Selvfølgelig skjønner vi det Regine, du kjemper en hard kamp, og det vet jeg godt, siden jeg kjenner meg mye igjen. Har hatt en dårlig måned med blogg selv, hvor jeg ikke har motivasjon eller inspirasjon til å bruke energien på bloggen, for den skal heller bli brukt på kjæresten eller bisken, som holder ut med meg i dårlige stunder. Følger deg på bloglovin, så når du er klar for det, så kommer innleggene opp der, og jeg leser de :-) Ta den tiden du trenger fine du, helsa er viktigst, og ikke minst menneskene i rundt deg som trenger deg de og <3

  • Reply Regine 16. oktober 2013 at 09:35

   Tusen takk for så fine ord, Marlene <3
   Skjønner at du heller bruker energien din på dine kjære enn bloggen, når du har ein sånn dårlig periode. God bedring! Klem :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 21. oktober 2013 at 13:31

  Nydelige Regine <3 Genseren din ser utrolig herlig og fin ut.

  Det er så forståelig at noen ganger så må man bare ta det rolig, da er det andre ting som må prioriteres. Og å prioritere seg selv er veldig viktig. Jeg følger deg ikke bare for å få shopping-tips og se fine bilder, jeg føler jeg kjenner deg litt og du er en jeg vil fortsatt ha som bloggvenninne, så jeg følger deg uansett hvor ofte det kommer oppdateringer her. Og det er en fryd å følge deg på Instagram, så herlige frokostbilder m.m. :)

  • Reply Regine 21. oktober 2013 at 13:57

   Å, tusen takk fine du! <3

   Så kjekt og høre, du er så god!! Eg føler også at vi er litt veninner, sjølv om eg aldri har møtt deg! Følger spent med på oppussinga di ;)

 • Reply Karoline 21. oktober 2013 at 18:41

  Så fin du var i den genseren! Og kjøkkenet ditt er fantastisk :-D

  • Reply Regine 22. oktober 2013 at 21:34

   Tuusen takk søte!!! <3

 • Reply MaritBE 23. oktober 2013 at 12:40

  Huff, jeg får så utrolig vondt når jeg leser at du har det sånn. Jeg krysser alle fingre og tær for at Tyskland-besøket kan hjelpe deg. Du ser helt fantastisk ut, selv om du er syk<3 Jeg syns du er kjempeflink som ikke gir opp, og som kjemper deg videre – det gjør deg såå sterk! Jeg kommer absolutt ikke til å slutte å følge deg, syns du virker som et flott menneske og du har en utrolig inspirerende blogg. En stor klem til deg, Regine. Tenker på deg.

  • Reply Regine 31. oktober 2013 at 01:31

   Tusen hjertelig takk for så vakre ord, Marit <3

  Leave a Reply