Sjukdom

Les!

3. oktober 2013

regineskamp

Les om meg i Firda eller i Side2 i dag!

Orginalversjonen er det Firda som har skrive. Side2 har lagt den ut også, og dei har gjort den om til bokmål.

Eg våkna i dag til ein flom av folk som hadde lagt igjen beskjeder på mobilsvar på telefonen og meldinger.. masse e-poster og meldinger på facebook. Tusen takk så langt for alle fine henvendelser og ord!! ♥♥

Eg vil gjerne sei ein ting til..
Til alle som skal anbefale meg alt fra homeopat, blomstermedisin, healere, dietter og så videre..  Så har eg vært igjennom den rundgangen før, eg har jo vært sjuk i 18 år.  Eg veit det er godt meint, men eg veit jo no kva som feiler meg. Eg har kronisk borrelia, og eg veit kva behandling eg treng – og eg skal til Tyskland som det står i reportasjen. Det må antibiotika til for og ta bakterien, og det er det einaste som kan hjelpe meg til og ta alle symptoma mine. Takk.


Uten navn

 

autograf

28 Comments

 • Reply Helen 3. oktober 2013 at 12:19

  Kjære fine, vakre deg.

  Jeg har lest bloggen din lenge, og føler sånn med deg og din kamp.
  Gråt da jeg leste artikkelen på Frida. Ikke bare fordi jeg blir trist på dine vegner, men også fordi kjærligheten mellom deg og Øyvind er så fin. Håper og krysser fingre for at den norske helsevesenet ikke får lov til å skyve deg og andre under teppet. Noe må skje, og håper det gjør det også.

  Klem

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:03

   Hei Helen!
   Tusen takk for så fine ord – setter stor pris på det <3
   Ja, eg hadde ikkje klart det uten Øyvind - han er min klippe som alltid står ved min side!!

 • Reply MaritBE 3. oktober 2013 at 12:26

  Jeg fikk frysninger når jeg leste dette. Jeg får så vondt av at du har opplevd så mye fælt – og jeg føler virkelig med deg. Kjenner igjen mye av det du sier her. Jeg håper virkelig Luneng får igjen lisensen sin, jeg blir så sur av å tenke på det. Helsevesenet i Norge burde skjerpe seg på visse områder. Jeg håper virkelig du får god hjelp i Tyskland. Og wow, for en fantastisk kjæreste du har :-) Jeg krysser alle fingrene for deg!<3 Stor klem til deg, fine Regine.

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:03

   Takk søte!! <3
   Ja, han er heilt perfekt - eg er SÅ heldig!!

 • Reply Fabelaktig 3. oktober 2013 at 14:06

  Jeg har ikke ord , så jeg sender deg en fin tanke og ett smil.

  Stor klem

 • Reply Tone 3. oktober 2013 at 14:18

  Gud for ein flott mann du har! Håpa eg treff ein som er like god ein dag :-)

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:04

   Ja, han e heilt fantastisk – eg trur eg har funnet den beste ;))
   Håper du møter ein slik kar ja, det er nok fleire der ute!!

 • Reply Siv 3. oktober 2013 at 15:38

  GO REGINE!!!!!!

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:04

   Tusen takk Siv!! <3

 • Reply Linn Christine 3. oktober 2013 at 21:11

  Hei Regine :) Jeg sitter på jobb, og kom tilfeldigvis over denne artikkelen. Jeg ble så rørt da jeg leste den, og jeg søkte opp bloggen din. Jeg har sittet her og lest gjennom alle innleggene dine helt tilbake til starten av desember, og jeg blir så imponert.

  Du virker som en helt ufattelig sterk jente, som har det så tøft hver eneste dag, men likevel virker det som du aldri gir opp. Mennesker som deg ser jeg virkelig opp til. Og fy søren, Øyvind virker som en fantastisk fyr som alltid stiller opp for deg!

  Du har definitivt fått deg en ny fast leser i dag. Bare det at du kommer deg ut av senga, pynter deg for antrekksbilder og går ut blant folk og handler og ordner imponerer meg. Hvis jeg hadde vært i din situasjon hadde jeg kanskje bare blitt værende i senga, men du står på, kommer deg opp og ut.

  Jeg sliter selv en del psykisk, og har i hvertfall en liten anelse av hva en tøff dag er, og det er lett å gi opp. Det er lett å legge seg ned og ikke orke noe. Det er derfor du imponerer meg så veldg.

  Du er en utrolig vakker jente, og antrekkene dine, tipsene dine og oppskriftene dine liker jeg kjempegodt!

  Stå på videre Regine, jeg håper det går bra i Tyskland og med videre behandling! Klem fra Linn :)

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:08

   Hei Linn Christine!
   Eg blei så rørt over den fine kommentaren du har lagt igjen – tusen hjertelig takk for så fine ord!!

   Så leit og høre at du sliter du også, då veit du litt om korleis det er ja. Håper inderlig at du også kan bli bedre etter kvert, god bedring til deg!! <3

   Tusen takk for så masse flotte ord, så snill du er!! Eg føler ikkje at eg er så sterk, eg kjenner at eg nesten kver dag føler for og gi opp - men så har eg heller ikkje noko valg.. ein må bare fortsette, og ein må stå opp kver dag sjølv om ein helst har lyst og bli liggede i fleire måneder framover.. Eg skal ikkje legge skjul på at det er hardt, det er knallhardt. Men Øyvind gir meg ein grunn til og ville leve, og han gjør meg lykkelig trass i helsa - han er perfekt <3

   Håper du får ei fin helg fine du!

 • Reply MK 3. oktober 2013 at 21:25

  Du er så sterk så sterk Regine! Jeg har noen spørsmål til deg, du kan svare om du vet noe. Er anfall vanlig for din diagnose? Var det noe spesielt som skjedde rett før første gangen du hadde anfall? jeg skjønner virkelig ikke hvorfor Norge ikke kan klare dette når de har gjort det i andre land!

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:12

   Takk fine du!! <3

   Det er ikkje så mange som får slike anfall som meg, men eg veit om fire andre eg har snakka med som har hatt det også, men ikkje like mykje som meg. Så det er ikkje det mest vanlige. Ein kan bli ramma på forskjellige måter, det finnes forskjellige typer borreliose.. nokon ganger går det på muskler/ledd, eller det kan angripe nervesystemet - eller det kan ramme begge deler som med meg.. det varierer veldig fra person til person koreis det utarter seg , men så har ein også mange felles symptom.

   Nei, det var ingenting spesielt som skjedde før første anfallet eg fikk.. eg hadde mange flåttbitt som liten, men aldri ein rød ring. Eg hadde influensalignende symptomer i nokre dager og var heime fra skulen, og då eg følte meg litt bedre og bare var heime ein ekstra dag for og ikkje skulle smitte nokon på skulen så fikk eg mitt første anfall og falt om, slo nakken inn i eit dørhandtak før eg traff bakken og fikk ein rygg og nakkeskade i mitt første fall, som eg har vært plaga med siden.

 • Reply Silje 3. oktober 2013 at 21:45

  For en flott artikkel! Stå på, du er vanvittig sterk!<3

  Og for en flott mann du har:D

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:12

   Tusen takk Silje,
   ja han er verdens beste!! <3

 • Reply Christina i London! 4. oktober 2013 at 02:51

  <3

 • Reply Hilde 4. oktober 2013 at 10:42

  Jeg leser og leser, Regine :) Og jeg tenker faktisk en del på deg utenom også… Så fort jeg hører noe om borreliose, så tenker jeg på deg. Hva slags hverdag du har, og hvor tøff du egentlig er.. Selvom du sikkert føler at du ikke har et valg. Stå på!! Jeg gleder meg til å følge med, og er superspent på hvordan det kommer til å gå i Tyskland!
  Er nesten så jeg har blitt litt glad i deg gjennom denne bloggen! Takk for at du deler, og setter ting i et nytt lys for meg!
  God klem til deg!

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:14

   Takk for all omtanke og fine ord, Hilde <3
   Ja, eg er ganske spent også - eg er litt redd for at eg skal heim like dårlig, eg prøver og tenke at det kan være mulig så eg ikkje skal bli alt for skuffa om eg ikkje blir bedre.. men eg håper jo på at om eg ikkje blir heilt frisk, at eg ihvertfall blir bedre etter oppholdet i Tyskland! :)

   Aww, takk søte - ja det blir litt sånn at eg blir glad i alle som kommenterer her og skriver til meg også - klem!! <3

 • Reply Marlene 4. oktober 2013 at 13:06

  <3

 • Reply Kathrine Louise 5. oktober 2013 at 13:09

  Du er så fin Regine <3

 • Reply Meg 5. oktober 2013 at 18:41

  Du er så sterk!! Heier på deg, Regine. Jeg håper behandlingen i Tyskland skal hjelpe.

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:15

   Tusen takk!! <3

 • Reply Ann Kristin 5. oktober 2013 at 21:24

  Hei, ja da er heilt sikkert ein må være sterk for å være sjuk. Synes da er beundringsverdig at du orker å pynte deg og ta fine bilder. Eg er kronisk sjuk sjøl, og eg veit da er dager berre da å komme seg i dusjen, er vanskeleg og nesten uoverkommeleg. Men da er jo slik at ein føler seg bedre når ein har stelt seg litt. Synes du er kjempefin, og har ein kjekke blogg som eg leser med stor glede. Sender masse gode tanker til deg. Ta godt vare på Øyvind, han er veldig viktig i livet ditt trur eg. Eg trur da går kjempebra i Tyskland og at dere endeleg får lønn for strevet da er å være kasteball i helsevesenet. Og husk eg heier på deg!!!!!!

  • Reply Regine 5. oktober 2013 at 21:33

   Hei Ann Kristin!
   Tusen takk for fine og støttende ord <3

   Ja, det er jo ofte at det er fleire dager uten at eg dusjer eller har på meg noko anna enn pysj, men innimellom er det deilig og ordne seg litt og komme inn i "normale" klær ei lita stund - ein kjenner seg ofte litt meir pigg bare av det sånn reint psykisk.. eg føler meg meir "dass" når eg ser heilt kråke ut på håret, lukter svette og går rundt i joggeklær.. det er deilig når ein føler seg litt fin i det minste når alt anna er vanskelig. Så derfor prioriterer eg å bruke litt tid på meg sjølv..

   Takk, så kjekt at du liker bloggen min! Det er jo veldig ustabil oppdatering - men slik blir det bare.

   Ja, Øyvind er uten tvil den viktigaste i livet mitt - han gir livet livet meining og holder motet mitt oppe og gir meg grunn til og orke og fortsette.. og så er han der for meg , alltid. Eg er så heldig som har han <3

   Takk, eg håper det gjer susen i Tyskland - eg tørr ikkje håpe på at eg blir heilt frisk, men eg satser på at eg blir bedre om ikkje anna!!

   Ønsker deg ein kjempe fin lørdagskveld!! Klem!

  Leave a Reply