Shopping, inspirasjon ++

Wonderland

14. juli 2013

P7055879P7055875P7055878
Silicone bra, wonderland (nelly.com)

Eg bestilte denne etter at eg kjøpte sølvkjolen fra BikBok (se her) – for den hadde jo åpen rygg, og det er finest om ein ikkje har på seg vanlig bh syns eg.. eg var veldig skeptisk til denne fra wonderland, fordi eg alltid har opplevd at det bare faller av etter ei lita stund, eller at det ikkje dekker puppen i det heile tatt..

Vel.. den kunne absolutt vært større (eg hadde D-cup, og skulle nok hatt E ihvertfall..), og eg trudde den kom til og falle av, men den holdt heile kvelden – men det skal seies at puppene hang litt meir utover kvelden, tyngdekrafta gjorde sitt.. så eg vil vel kanskje påstå at disse må passe best til dei som har litt mindre pupper og som ikkje trenger alt for mykje støtte! Eg kan jo bruke denne, og eg kjem til og bruke den fleire ganger. Det er jo bedre enn ingenting, og det er den beste av alle slike bh-er eg har prøvd til no. (har prøvd mange!)  Så på ein måte anbefales den og på ein måte ikkje :D

autograf

14 Comments

 • Reply MaritBE 14. juli 2013 at 13:19

  Har lurt på å kjøpe slik mange ganger, men har ikke fått ut fingeren. Er litt usikker jeg også :p Hehe. Men takk for omtalen ;-)

  • Reply Regine 14. juli 2013 at 15:40

   hehe, bare hyggelig.. men spørs om du blei noko klokere av den :D

 • Reply Karoline 15. juli 2013 at 08:52

  Aah, jeg får aldri de der til å funke! Nå bruker jeg heller bare sånn teip for hud som man kjøper på apoteket. Er ikke så kult når det plutselig ligger en «kyllingfilet» på dansegulvet : p

  • Reply Regine 15. juli 2013 at 10:14

   Hvilken tape? og den holder altså? (sjølv når det er varmt og ein er litt klam?)
   Kanskje eg burde prøve det ein gang!!

   • Reply Karoline 15. juli 2013 at 10:28

    Jeg fant den i skapet hjemme, men det er sånn typisk teip man teiper på sår og sånt tror jeg, haha! Teiper som regel bare et lite kryss, men har teipet sånn at det blir typ samme form som på «filene» også, funket veldig bra! Kan være litt vondt når det skal av igjen, men heller det enn at det faller av :-D

    • Reply Regine 15. juli 2013 at 21:29

     Aah.. det må eg prøve. Tusen takk for tips søte!!! ;)

 • Reply Marlene 15. juli 2013 at 19:57

  Åja, du bruker den ja :-) Har prøvd en sånn type bh før, men jeg og tror nok det er kjekkest for de med små bryster. Mine ble ekstremt tunge med det belegget på, og det ble bare ubehagelig. Nå var riktignok den jeg prøvde for liten, og fra Cubus da, så kanskje denne er bedre :-) Greit å vite at de har E-cup og da, jeg bruker D til vanlig, men disse må man vel uansett opp i størrelse?

  • Reply Regine 15. juli 2013 at 21:38

   Ja, eg og prøvde ein fra cubus ein gang.. og den måtte eg bare kaste i søpla då den var alt for liten for meg! Nei , dei hadde desverre ikkje E-cup, men d var d eg skulle hatt skjønner du :( Eg og bruker D til vanlig, så då e den sikkert lit liten for deg også som den var for meg.. men eg kan bruke den, det er bedre enn at puppene bare henger heilt løst :D

 • Reply MK 15. juli 2013 at 21:37

  Hmm hadde vært morsomt å testa ut, men tror ikke det hadde vært noe fra puppa mine (selv om jeg kun bruker C-cup), men så går jeg aldri med bar rygg heller da=)

  • Reply Regine 16. juli 2013 at 19:04

   hehe, nei om du ikkje går med bar rygg så treng du det jo ikkje.. men no veit du om det itilfelle du trenger det ein gang ;)

 • Reply Tone 16. juli 2013 at 19:03

  sånne der har eg heilt gitt opp :P Går liksågreit uten BH om det er åpen rygg…

  • Reply Regine 16. juli 2013 at 19:05

   Ja, eg skulle gjerne gått uten bh – men dei er liksom akkurat litt for store då og det ser ikkje så fint ut syns eg.. :D

 • Reply Eva Beate 18. juli 2013 at 22:15

  Jeg får aldri slike til å funke. Tyngdekraften ødelegger stadig vekk :P

  • Reply Regine 22. juli 2013 at 18:37

   hehe, ja eg kjenner til problemet! ;)

  Leave a Reply