Trening

Shake it!

1. juni 2013

P5305809P5305796P5305799

Shaker, Gymgrosisten  //  Proteinpulver, Prozyme (sjokoladesmak)  //  Sko, Asics  //  Topp, H&M  //  Magasin, Stella  //

Åååh, eg elsker min nye shaker!! Eg fant den på eit bilde på instagram og dreiv med mykje research før eg endelig fant den i ein nettbutikk og fikk klikka den heim! Den er jo så fiiin♥ Det beste er at den kun kosta 42kr, hurra! 

Proteinpulveret eg bruker er anbefalt fra min PT på Spenst, og det smaker veldig godt. Eg blander fire scoops med sjokoladepulver i 4dl melk. Eg har aldri likt sjokolademelk eller milkshake, så eg kan ikkje sei at eg elsker det.. drakk det for første gang i forgårs etter trening – but its growing on me. Eg har kjøpt proteinpulveret på helsekosten her i Førde, men det kan jo også bestilles på nettet. Eg har testa ut fleire oppskrifter på proteinbarer, men eg er ikkje heilt fornøyd med dei endå – så eg skal dele når eg har funnet den perfekte oppskrifta!

P.S. Hugs og bli med i min zalando give away der du kan vinne gavekort på 800kr, HER.

autograf

9 Comments

 • Reply Christina i London! 1. juni 2013 at 12:33

  Åååh, den shakeren var supersøt :D Haha, jeg vil ha!

  • Reply Regine 1. juni 2013 at 18:55

   Ja, ikkje sant? loving it!! ;)

 • Reply Nina 1. juni 2013 at 12:33

  shake it like a polaroid picture!

 • Reply Eirin Victoria 3. juni 2013 at 23:17

  Korlesi fungerar proteinpulver framfor å ete reine proteinar? Ser så mange freistande oppskrifter med protein-pulver, men har ikkje prøvd enda! :)

  • Reply Regine 4. juni 2013 at 11:38

   Eg spiser jo veldig masse proteiner i kosten min då eg kun kan spise kjøtt som kylling og laks pga. dietten min.. og så spiser eg masse cottage cheese, yoghurt til frokost kver dag, masse nøtter.. men likevel såg vi på kroppsanalysen eg tok at eg ligger under normalen på proteiner! Så dermed har begynt og tilføre kroppen litt proteiner, spesielt etter ei treningsøkt.. då får ein ei konsentrert mengde med proteiner + melka ein blander det med, veldig bra – blir spennende om nokre måneder og ta testen på nytt! :)

 • Reply Eva Beate 4. juni 2013 at 00:35

  Utrolig stilig var den! :)

  • Reply Regine 4. juni 2013 at 11:39

   Ja, ikkje sant? eg syns den er så søøøt :)

 • Reply Regine Engevik Førsund 28. juni 2013 at 19:17

  […] har allerede ein shaker som er supersøt, se her.. men eg fikk lyst på denne over også, kjekt og variere litt! Ellers har eg litt manualer, […]

 • Leave a Reply