Sjukdom Video

Borreliaopprøret 2013

13. mai 2013

Uten navn

Det er mange som har ønska og se dette klippet fra borreliaopprøret i Oslo der eg fikk anfall – og endelig ligger det på nettet på tv2. 
Du kan se det HER.   

Som eg har nevnt før så skulle eg ønske eg kunne sagt noko bedre, men det er ikkje så lett og samle tankene og få hjernen til og fungere rett etter eit anfall – men det blei som det blei. Det er jo ikkje drømmen at første gang ein kjem på tv så er det i eit anfall, og dette er jo tredje anfallet eg hadde slik at sminken er smurt litt utover og eg ser ikkje heilt god ut, hehe.. men det er ihvertfall bra at det blir satt fokus på det, veldig glad for all media som var der den dagen og hjalp oss med og få fram budskapet♥

Om du vil lese meir om sjukdommen min og borrelia, se under kategorien «sjukdom«.

autograf

20 Comments

 • Reply MK 13. mai 2013 at 09:47

  Mitt hjerte blir fylt av smerte og mine øyne med tårer når jeg så deg sånn. Jeg synes det du sa var mer enn bra nok <3

 • Reply momoiro-chan 13. mai 2013 at 09:49

  Regine, du er en av de tøffeste jeg vet om! Til tross for anfallene gjør du en flott figur på tv, og måten du snakker på viser for meg ektefølt desprasjon. Tipper det er sånn du føler det også, etter så mange år som syk!?

  Jeg håper dette oppropet kan føre til at du og de andre får den hjelpen dere trenger!
  Håper du føler deg bedre i dag. Stå på! :D

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 13. mai 2013 at 10:00

  Jeg får helt vondt inni meg av å se deg slik. Det er så urettferdig. Jeg håper virkelig du en dag blir helt frisk! Og du sa det som måtte sies <3

 • Reply Ingrid 13. mai 2013 at 10:45

  Du e ein av dei tøffaste eg veit om! Vondt å sjå deg slik, eg sit her med tårer i augene og klump i halsen. Og det du sa va meir enn bra nok! Det e ikkje mangen som klara å snakka mykje i det heile tatt etter eit anfall. Glad i deg! <3

 • Reply Elisejb 13. mai 2013 at 11:08

  Så terkt å se.. Jeg synes du er så utrolig sterk, forstår nesten ikke at du «holder ut». Håper virkelig du blir helt frisk en dag, du fortjener det så absolutt! Tenker på deg Regine! Du ser forresten helt nydelig ut!!

 • Reply Christina i London! 13. mai 2013 at 11:47

  Fy søren Regine, jeg har ikke ord. Du er så sterk at jeg blir helt imponert! Og jeg syns du var kjempeflink på intervjuet :)

 • Reply tinemarie 13. mai 2013 at 12:12

  Synes du fikk sagt masse bra jeg! Kjente jeg fikk skikkelig vondt av deg der altså, håper virkelig det blir mer sett nå!!

 • Reply Siv 13. mai 2013 at 13:29

  HURRA for deg! du er rå! Åh, blir stolt, jeg. DETTE, altså. DETTE!

 • Reply Maria 13. mai 2013 at 13:38

  Fine Regine! Du fikk sagt mye flott og viktig der. Håper helsevesenet snart tar til vett!

 • Reply Dee 13. mai 2013 at 13:58

  Synes du så fab ut uansett jeg:) Superflink :)

 • Reply Chioma 13. mai 2013 at 19:21

  Du er flink og sterk! Jeg vet hvordan det er å ha en «usynlig» sykdom. ( Har crohn’s ), det er flott at du er ute og gir sykdommen din et ansikt! Krysser fingrene for at dere får det bedre og den forståelesen dere fortjener.

 • Reply Hilde 13. mai 2013 at 19:45

  Åh, dette var sterkt å se, Regine! Gjør vondt å tenke på at dette er hverdagen din..
  Klem til deg!!

 • Reply Mona 13. mai 2013 at 19:59

  Du er så STERK Regine. Jeg kjenner det knyter seg inni meg, jeg blir så lei meg på dine vegne, og så sint. Det du sa var helt perfekt, du trenger absolutt ikke å bekymre deg for det.

  KLEM

 • Reply Kathrine Louise 13. mai 2013 at 20:44

  Ååhh <3 Du er så fin! Og jeg syns ikke du så ille ut i det hele tatt! Så fin og jeg syns du svarte bra for deg også! Ønsker deg virkelig alt godt <3

 • Reply Marlene 14. mai 2013 at 15:27

  stå på Regine <3

 • Reply MaritBE 15. mai 2013 at 12:09

  Håper virkelig helsevesenet i Norge skjerper seg på dette! Tøft gjort av deg, Regine. Jeg syns du svarte bra på intervjuet jeg, kjempebra! Stå på videre<3

 • Reply Benedicte 15. mai 2013 at 17:53

  Huff, fikk vondt i hjerte mitt! Syns det er veldig modig gjort at du legger ut videoen. Du bør være stolt over deg selv <3 sterk jente!

 • Reply Eva Beate 19. mai 2013 at 22:42

  Jeg synes det var et bra intervju jeg… Personlig synes jeg bildene av Øyvind bærende på deg, med hans påfølgende «intervju» – sa mest!! Få ord med ekstrem tyngde!

 • Reply Regine 21. mai 2013 at 13:00

  Tusen hjertelig takk for så vakre kommentarer alle sammen , setter sånn pris på det!! <3

 • Leave a Reply