Interiør Shopping, inspirasjon ++

*Blooomingville

30. april 2013

P1015379P1015374P1015372

Eg har sikla etter dette teppet så lenge, og endelig er det mitt ♥♥
Teppet er fra Bloomingville, eg har kjøpt det på «Ting» i Førde for dei som skulle lure på det.. veldig fin interiørbutikk, dei har den på brygga i Bergen også! :)

Teppet er så mjukt og godt, og ikkje minst veldig lekkert. Kjempe fornøyd med kjøpet mitt – no skal eg legge meg under teppet i sofaen og slappe av. Formen er forresten ganske fin i dag, takk for alle fine ord i går – eg har dei beste leserene!! ♥

autograf

24 Comments

 • Reply Eva Beate 30. april 2013 at 21:08

  Herlig det teppe – hørt bare positive ting om det ;-) Kos deg;-)

  • Reply Regine 30. april 2013 at 21:47

   Ja, det er jo super herlig kvalitet, så lett og så varmt og mjukt – hihi, kjempe fornøyd <3

 • Reply mam 30. april 2013 at 22:19

  Kos deg med nyteppet! Det var fint!! Klem!

 • Reply Gro 30. april 2013 at 22:45

  Åååå… det teppe har jeg også sett på. Virker så deilig!! Nå må jeg bare kjøpe det!

  :)

  • Reply Regine 1. mai 2013 at 12:04

   Ja, det anbefaler eg – du kjem ikkje til og angre! ;)

 • Reply MaritBE 1. mai 2013 at 10:19

  Den var utrolig fint og stilig ;-) Godt kjøp! Viktig å unne seg litt av og til ;-) Hihi. Du.. Jeg kom på ett spørsmål til jeg, hehe. Beklager maset altså. Hvilke matvarer holder du deg unna på kostholdet ditt?

  • Reply Regine 1. mai 2013 at 12:13

   Takk, ja er så fornøyd med kjøpet! :)
   Ein får ein diett ein må følge pga. at ein går på så mange typer antibiotikaer som bryter ned alle bakteriene i kroppen, også dei gode bakteriene ein skal ha. Dermed må ein kutte ut alt sukker, for sukker kan gi sopp i kropp/munn/underliv/hodebunn osv.. så den er lett og forstå at ein må holde seg unna, men ein skal også holde seg unna alt anna som ikkje er bra, og som er vanskligere og fordøye og ting som inneholder meir bakterier som fks. svin.
   Lista er at ein skal holde seg unna alt sukker, og kunstig søtningsmiddel. Koffein. Alt kjøtt utenom kylling og fisk. Unngå fint hvetemel, men ein kan bruke fullkornsprodukter som fullkornshvetemel, grovt mel, havregryn og denslags.. men ein kan altså ikkje kjøpe fullkornspasta som då inneholder alt mulig anna tull, alt ein kjøper på butikken av pakker og poser inneholder så masse tull som bringer meg til neste punkt: unngå e-stoff, kunstige tilsetningsstoff, aroma og fargestoff. Unngå melkeprodukt med visse av medisinene, eg er endelig ferdig med dei medisinenene som ein ikkje skal ha melkeprodukt til. Spise masse frukt, bær, drikke vann og om ein skal ha te må ein då drikke koffeinfri grønn te.

   Det høres ikkje så masse ut, men dei ingrediensene gjør til at ein må lage alt fra bunnen av, så det er ganske omfattende. Det finnes ikkje så masse i butikken bortsett fra reint kjøtt, fisk, grønnsaker, mjøl, frø og frukt. Glutenfrie produkt bader i sukker og estoff, laktosefrie produkt bader også i sukker og tull, en suppepose inneholder det meste ein skal holde seg unna.. og det er veldig få pålegg ein kan kjøpe med mindre det er organisk syltetøy.. for sjølv om det står sukkerfritt syltetøy på eit glass fra fks. lerum så inneholder det kunstig søtningsstoff som ikkje er noko bedre.. men d går an og lage både peanøttsmør, sjokoladepålegg som er reint og fint og godt.. ;) det finnes løsninger på d meste altså, det er bare ein litt krevende og dyr diett.

   Men først må du få diagnose før du slepper og tenke på alt dette med dietten ;))

   • Reply MaritBE 1. mai 2013 at 13:37

    Tusen takk for godt svar! Forstår at jeg må ha diagnose først, jeg er bare litt nysgjerrig, hihi (og vil motivere meg til å bli strengere på mitt eget kosthold, hehe) ;-) Jeg har selv fått en ødelagt tarmflora etter for mange antibiotikakurer, så mye av dette har jeg vært gjennom selv. Jeg spiser selv glutenfritt (har cøliaki), karbohydratfritt (har karbohydratintoleranse) og melkefritt (har laktoseintoleranse og tåler ikke melkeprotein heller) etc. Jeg har fått et kosthold tidligere som skulle bygge opp tarmfloraen – noe har funket, noe ikke. Men dette er mye trengere tydeligvis, menn jeg forstår jo det egentlig. Tusen takk igjen!

    • Reply Regine 1. mai 2013 at 14:00

     Skjønner, men då er du jo godt i gang allerede med eit bra kosthold virker det som :)
     Når det kommer til tarmfloraen og gode bakterier så er det veldig viktig når ein går på denne behandlinga og medisinen som eg gjør at ein går på probiotika som ein kjøper på helsekost, du får anbefalt den typen som er best.. og så må ein ta den ein halvtime før eller 2t etter kvert måltid. Litt styr og hugse på, men ein kjem inn i det etterkvert :)

 • Reply MaritBE 1. mai 2013 at 14:02

  Ja, så jeg er litt heldig der, hehe. Vant til å spise litt annerledes kan du si ;-) Aha, okei. Kan tenke meg det er litt styr til å begynne med ja, men man kommer vel inn i det etterhvert som du sier ja ;-)

  • Reply Regine 2. mai 2013 at 19:22

   Ja, ein kjem inn i det – ein har ikkje valg, hehe ;)

 • Reply Marlene 1. mai 2013 at 18:23

  kjempefint! :-D Deilig å kjøpe noe man har villet kjøpe lenge :-) Likte den nye headeren din forresten fina <3

  • Reply Regine 2. mai 2013 at 19:22

   Ja, endelig var det mitt – ikkje reint billig akkurat, så derfor har eg ikkje kjøpt det før no, men det var så verdt det! Tusen takk, kjekt du likte den! <3

 • Reply Jorunn 1. mai 2013 at 20:44

  Veldig fint!!

 • Reply Kathrine Louise 1. mai 2013 at 21:35

  Så søtt det var! Og så fin header du har fått deg, du er så fin! <3

  • Reply Regine 2. mai 2013 at 19:21

   Takk, så kjekt du likte den! tenkte eg måtte oppdatere litt siden eg skifter hårfarge heile tida, hehe.. :)

 • Reply Maria Helene 1. mai 2013 at 22:56

  Det så faktisk kjempeherlig ut :D

  • Reply Regine 2. mai 2013 at 19:21

   Ja, det er så mjukt og godt!!

 • Reply Elise - sukkertooy 2. mai 2013 at 05:39

  Ser ut til at du har skaffa deg et nydelig teppe. Kos deg:)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 3. mai 2013 at 12:40

  Åh, det var superfint! Enda en ting på ønskelista :) Tihi!

  • Reply Regine 3. mai 2013 at 13:05

   Ja, sant det var fint? Eg er så fornøyd med det!! <3

  Leave a Reply