Dagens Antrekk

DETAILS

22. mars 2013

_61A0591_61A0563_61A0596_61A0593

Genser, Only  //  Bukse + Sko, H&M  //  Neglelakk, Chanel – «Fracas»  //

Her er detaljene fra dagens antrekk!!

Det er snart påske, og eg har holdt meg unna sukker siden oktober 2012. Det einaste eg har synda med er eit kakestykke 31januar på bursdagen til min kjære.. og tre glassflasker med julebrus på julafta. Eg skal lage litt påskegodteri i dag med organiske, sukkerfrie og reine ingredienser så kan eg og fylle påskeegget mitt med noko godt i påska ;)

Ha ein fin fredag alle sammen – vi drar heim til sogn til mamma og lillebror ♥

autograf

28 Comments

 • Reply Christina i London! 22. mars 2013 at 11:16

  Fine deg! Neglelakken var i nydelig farge. Du er så flink som klarer å holde dietten din.. Er veldig spent på godteriet du skal lage, kanskje du viser oss? :)

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 11:23

   Takk vakre!! <3
   Det kan eg gjøre veit du, ta bilder og legge ved oppskrift og slikt ein dag! No er det konfekt og kake på planen idag, og så skal eg lage litt gelegodteri ein dag også ;))

 • Reply momoiro-chan 22. mars 2013 at 13:16

  Skoene har jeg jo sagt at jeg digger før, men jeg digger buksene også!! Så kule!
  Ååh, jeg har så lyst til å shoppe, men skal til London 17. mai, så har shoppestopp frem til da. Planlegger å gå bananas på Primark og Forever21 ;)

  Det er neimen ikke lett å holde seg unna sukker, men du har jo klart det kjempebra! Heldigvis blir det lettere jo lengre man holder seg unna. Jeg har vært uten sukker i 8 måneder selv, og nå tenker jeg ikke en gang over det.
  Det er jo så mye godt man kan lage uten. For eksempel sunt og godt påskegodis! Post gjerne oppskrifter på hva du lager! :D

  Good helg!

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 16:16

   Takk fina!!
   Åh, ja då må du spare – det blir nok skikkelig digg med shopping i London, eg er ikkje litt misunnelig ein gang!! eg-og-vil!! ;)

   Ja, det er masse godt ein kan lage uten sukker, det tar bare lit meir tid og planlegging – irriterende at d ikkje er så masse slikt og kjøpe i butikken om ein har lite tid eller ork til og kokkelere.. Eg kjører jo sukkerfritt i alt, kjøper ikkje suppeposer, dressinger eller noko ferdigprodukt som har sukker/søtningsstoff eller estoff og slike kunstige ting.

   Takk, god helg til deg!! <3

   • Reply momoiro-chan 22. mars 2013 at 17:08

    Ja, det har du forsåvidt rett i. Noen ganger vil man bare plukke med seg noe digg fra butikken. Ikke styre masse på kjøkkenet! Holder meg unna alt sånt jeg også, så ble veldig glad da jeg fant mange ting uten sukker da vi var i Køben. Ting som man ikke kan få tak i her. Heldigvis blir det bedre og bedre da, og i mellomtiden har man jo alltids iherb ;)

    Tusen takk! :))

    • Reply Regine 22. mars 2013 at 17:40

     Ja, eg kunne gjerne betalt godt for og bare få kjøpt ferdigprodukt som er reine, sukkerfrie og fri for kunstige stoffer som estoff, konserveringsmiddel og slikt! Litt styr når ein skal på besøk til folk og slikt, ‘vanlige’ folk har jo ikkje slikt i hus.. ;)

     Hurra for iherb, får pakker i posten heile tida med alt mulig – genial nettbutikk!! ;)

    • Reply momoiro-chan 22. mars 2013 at 17:51

     Ja, det er sant! Jeg pleier ofte å bake noe som jeg tar med eller noe sånt. Blitt ganske vant til alltid å ha med matpakke når jeg skal steder ;) Går jo på et vis det også, men man må være litt glad i å lage mat. Og det er ikke alltid så enkelt når man ikke har tida ;)

     Enig! Digger iherb jeg også. Bestiller alt for mye derifra. Har stort sett alltid en pakke på vei ;)
     Synd det tar litt lang tid bare. Hadde vært greit om man fikk det samme på Rema liksom!

 • Reply Marlene 22. mars 2013 at 13:17

  God tur hjem og god påske! :-) Er jo kjempebra at du har klart å holde deg såppass unna sukker, føler du noen forskjell eller? :-)

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 16:17

   Takk fine du – blir bare i helga :)
   Håper du får ei superfin helg søte du!! <3

   Eg har mindre søtsug ihvertfall, og klarer meg fint uten, men merker ikkje noko forskjell sånn ellers egentlig.

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 22. mars 2013 at 13:32

  Du er utrolig flink som har klart å holde dietten din så bra. Jeg tror jeg hadde hatt ekstremt store problemer med det.

  Kjempestilig antrekk forresten. Du er nydelig! :)

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 16:18

   Tusen takk <3
   Nei, det var jammen ikkje lett i starten - men no har det gått snart eit halvt år og no begynner søtsuget og avta skikkelig, men eg craver fortsatt smågodt innimellom og diverse kaker.. men d går over og d er jo så masse godt ein kan lage av reine og fine ingredienser :)

 • Reply Jannicke 22. mars 2013 at 14:20

  Hvordan går det med dietten da, hjelper den? Flinke deg!

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 16:23

   Takk! Jo, det går fint – men den skal på ein måte ikkje hjelpe.. eg må gå på dietten pga. den harde medisineringa. Eg går på så mykje antibiotika at det bryter ned alle bakterier i kroppen, til og med dei gode vi skal ha i magen – så om eg får i meg fks. sukker så kan eg få sopp overalt i/utenpå kroppen, dermed holder eg meg unna det.. og at eg holder meg unna alt kjøtt utenom kylling og laks er jo også av slike grunner at det er best for magen, d er kjøtt som er magert og som er bedre fordøyelig enn andre typer kjøtt.. koffein som eg ikkje skal ha kan ødlegge effekten av medisinen osv osv, så det er for og forebygge og ta best mulig var på kroppen imens eg går på all medisinen, dietten i seg sjølv skal ikkje gjøre meg bedre om du skjønner, men den forebygger mot mange andre plager som hadde oppstått om eg hadde spist alt mulig imens eg er under behandling.

 • Reply Kathrine Louise 22. mars 2013 at 16:50

  Så flink du er!!!! Og så fin neglelakk du har! :P
  God helg søte Regine <3

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 17:38

   Takk fine du!! God helg til deg også <3

 • Reply MaritBE 22. mars 2013 at 18:39

  wow, så flink du er! ;-) Gratulerer så mye! Og du, fine detaljer! ELSKER fargen på neglene ;-) Ha en fin påske!

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 18:42

   Takk :))
   Ja, eg elsker den lakken eg og – kun brukt den siden eg kjøpte den for ein måned siden, fargen er så fin til alt!! Anbefales!

 • Reply Maria 22. mars 2013 at 19:54

  Så flink du er! Jeg prøver å holde meg unna sukker, men må gi etter både tidt og ofte (spesielt nå når jeg er gravid – boff) Elsker de skoene…

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 21:51

   Eg ville vel passa spesielt på og ikkje få i meg så masse sukker om eg var gravid.. det som er så fint er at det finnes mange sunne alternativ på helsekost, iherb.com, therawchocolateshop.com og mange gode ting ein kan lage som smaker søtt og fantastisk og som er heeilt sukkerfritt og uten kunstige stoff ;))

   Ja, sant? eg og – forelska meg heilt i dei kvite skoa og var overlykkelig når eg endelig fant dei <3

 • Reply Nina C. 22. mars 2013 at 20:04

  Kjempe fine detaljer og outfit=) Så flink med sukker du har vært! Litt uskeielser må til når det er jul og feiring av sin kjæres bursdag:)

  • Reply Regine 22. mars 2013 at 21:53

   Tusen takk Nina! :)
   hehe, ja men det som er morsomt er at det ikkje var så fantastisk når eg endelig fikk i meg litt sukker, eg savner det mindre og mindre.. og om eg får søtsug så har eg litt godteri på lur som eg har laga av reine ingredienser. Har laga konfekt og kake i dag uten melk, hvitt mel, sukker eller noko slikt og det smaker fantastisk ;)

 • Reply Maria Helene 22. mars 2013 at 22:42

  Jeg elsker buksa! Så flink du har vært i år da, stå på videre :) Og god helg, kos deg med familien.

  • Reply Regine 23. mars 2013 at 10:53

   Takk Maria Helene!! God helg til deg også <3

 • Reply Mona 22. mars 2013 at 23:24

  Så utrolig flink du har vært – gratulerer! Og antrekket var knallfint, digger buksen! Fine, vakre deg.

  • Reply Regine 23. mars 2013 at 10:54

   Tusen takk, så kjekt og høre søte du!! <3

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 24. mars 2013 at 00:34

  Fytti katta så flink du har vært! Og fin er du og :)

 • Reply Siv 27. mars 2013 at 09:52

  fiiiin bukse!

 • Reply Eva Beate 30. mars 2013 at 12:12

  Imponerende det sukkeroppholdet ditt!!!

 • Leave a Reply