Shopping, inspirasjon ++ Trening

It`s On!

20. mars 2013

P3194949P3194954P3194960

Treningsbag, sokker & singlet, H&M  //  Topp + Jakke, Craft (Sport1)  //  Sko, Asics (Sport1)  //  Såpe. Biotherm  //

Eg er jo shopaholic, og det virker som eg er det i alle kategorier også.. med ein gang eg begynner og trene så åpner det seg ei ny verden for meg, altså ei ny shopppingverden. Rett etter mi første treningsøkt i forgårs gjekk eg innom h&m og kjøpte meg ein bag, sokker og ein singlet som matcher det freshe treningstøyet fra sport1 som eg har fått.. og meir skal det bli – eg må jo ha litt skift! ;)

Eg kjøpte også ei herlig og mild dusjsåpe fra Biotherm som eg kun skal bruke på trening, deilig med litt luksus produkter etter ei hard treningsøkt!

Eg hadde som sagt min første time med PT på Spenst Førde i forgårs, det gjekk overaskende bra. Han testa kondisjon og styrke, og eg låg ikkje dårlig an som eg trudde, hehe.. men det er virkelig mykje forbedringspotensiale. Kl. 17.00 i dag er det gruppetrening med dei tre andre som vant, etterfulgt av avslapping i spa, det blir digg! ;)

autograf

24 Comments

 • Reply Elise 20. mars 2013 at 10:49

  Åå, så mye herlig tøy! Er helt enig, etter jeg begynte å trene ble det en ny shoppingverden! Haha. Bare synd jeg ikke har noe mer penger, det trengs jo når det er mer man ønsker seg.. Så spennende med PT og hele opplegget, godt du ikke lå så dårlig an som du fryktet :-) Og det er jo bare gøy å ha forbedringspotensiale, da kan du sette deg mål! Lykke til på gruppetime og kos deg med avslapping i spa – din heldiggris! :)

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 11:23

   Takk fine du!! hehe, ja det koster jammen flesk med skikkelig utstyr, så det var digg og finne litt rimeligere varianter på h&m, og ikkje minst luksus at eg fikk sponsa både jakke, topp, tights og sko!! ;)

   Ja, det er ihvertfall bare ein vei og gå -> oppover! hihi, så eg gleder meg til eg ser resultat!!
   Tusen takk, skal koose meg;)

 • Reply Benedicte 20. mars 2013 at 10:55

  Det er sykt deilig å trene :) Kjempe fint treningsoutfit!

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 11:24

   Takk! Ja, eg har ikkje heilt den effekten av at det er deilig endå her eg sitter med tidenes verste gangsperr (støl), det så vidt eg klarer og bøye meg, gå i trapper eller sette meg ned, haha.. men det går seg nok til!!

 • Reply Jannicke 20. mars 2013 at 15:03

  Haha, er sant det der.. Ingenting slår splitter nytt treningstøy på motivasjonsfronten :D Lykke til, kunne tenkt meg å trene selv, men svimler rundt så tror jeg skal roe han lit…

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:26

   Ja, eg svimla jammen rundt idag – det var sinsjukt hardt, men eg klarte og gjennomføre det heldigvis!! ;)

 • Reply Marlene 20. mars 2013 at 16:05

  Herlige, spreke treningsting du har kjøpt deg da! :-D Haha, ja ser for meg deg når treningstøy-verden åpnet seg, hihi :-) Masse lykke til fremover iallefall, og så bra at du var i litt bedre form enn du trodde! Lykke til med treningstimen, og kos deg masse på spaavdelingen ^^

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:26

   Ja, ikkje sant?elsker fargene <3
   Tusen takk Marlene, har virkelig kosa meg!! :)

 • Reply Eva Beate 20. mars 2013 at 16:12

  Så gøy egentlig at du faktisk ikke lå så dårlig an som fryktet. Litt deilig det da :) Alltid gøy med shopping – jeg også kjøpte mye nytt da rehabiliteringen min startet for da skulle jeg endelig komme skikkelig gang! :D (det ligger forsåvidt enda ubrukt :P)

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:27

   Håper du snart får brukt for kleda du har kjøpt fine du! <3

 • Reply tinemarie 20. mars 2013 at 16:18

  Så bra at du har fått begynt å trene igjen da! Og man kan aldri få dårlig samvittighet for å kjøpe treningsklær, det trenger man jo alltid!

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:27

   Ja, det er så gøy, no er det bare og prøve og holde det ved like!
   Det er sant, fornuftig og kjøpe treningsklær ;))

 • Reply MaritBE 20. mars 2013 at 17:50

  Så flink du er ;-) Viktig å unne seg litt treningsklær når man er så flink – god motivasjon det ;-) Den dusjsåpa der er såå deilig!

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:28

   hihi, takk :)
   Ja, sant den er? elsker lukta!!

 • Reply MK 20. mars 2013 at 19:26

  Ekstra motivasjon det ;) Jeg har sjukt mye treningstøy etter hvert jeg også, mix av gammel og nytt. Liker det fargerikt og fresh og så kommer det ann på hva jeg skal trene. Trente faktisk så mye ut i fra hvor mye jeg trente på det meste=) Håper vi blir å få se dagens treningsantrekk fremover om litt da;)

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 21:28

   Ja, det er så digg med freshe og fine farger på treningstøyet, kjem i godt humør av det! :)
   Skal prøve og få post litt treningsantrekk ja ;)

 • Reply Maria Helene 20. mars 2013 at 21:40

  Gleder meg til å lese masse om dette «prosjektet» videre. Jeg elsker å kjøpe treningsklær, kjøper nesten bare det for tiden. Har shoppestopp på annet av klær, men treningsklær er alltid nødvendig, så da går det greit :p

  • Reply Regine 20. mars 2013 at 22:08

   Så gøy at du syns det er kjekt med slike oppdateringer, det blir meir framover, og forhåpentligvis litt bilder av meg i treningsøkta om eg få det til! Så flink du er som har shoppestopp på alt anna då, ja det er fornuftig bruk av penger på treningklær ;)

 • Reply Katrine 20. mars 2013 at 23:45

  Så mye herlig treningstøy du har kjøpt deg! Man får mye mere motivasjon med nytt og fresht treningstøy :-D

  • Reply Regine 21. mars 2013 at 19:10

   Takk Kathrine, ja det er oppmuntrende med så friske farger! :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 21. mars 2013 at 12:46

  Utrolig kul bag! Så gøy at det startet så bra, jeg heier på deg!

  • Reply Regine 21. mars 2013 at 19:11

   Takk fina, kun 349kr på h&m!! ;))

 • Reply Siv 21. mars 2013 at 14:30

  Det er SÅ fint å lese, Regine IIIIIK!

 • Leave a Reply