Shopping, inspirasjon ++

CHOIES

17. januar 2013

Sko  //  Genser

Veske  //  Skjørt

Genser  //  Solbriller

Kåpe  //  Veske


Sko  //  Genser

Veske  //  Solbiller

Om du ikkje har vært innom nettbutikken choies.com så anbefaler eg deg det om du skal kose deg med litt nettshopping ein kveld! Her er det eg ønsker meg akkurat no fra butikken.. på førsteplass er genseren og skoa på første bilde, kåpa og den gule veska♥♥ .. og alt det andre, hihi. Eg har ikkje handla der endå, men eg har store planer og er ofte innom og kikker på nyheter.

Såg du noko du likte? Har du handla der før?

21 Comments

 • Reply krist.in 17. januar 2013 at 23:23

  Så mye kult! Skal sjekke ut ;)

  • Reply Regine 18. januar 2013 at 07:42

   Ja, ikkje sant?? Digger denne butikken!

 • Reply Christina i London! 18. januar 2013 at 01:15

  Ååh, kjempemye fint!

 • Reply Maria 18. januar 2013 at 07:33

  Aldri hørt om, men det blir nok en tur innom der etter neste lønning :-)

  • Reply Regine 18. januar 2013 at 07:42

   hihi, ja det kan eg tenke meg.. happy shopping girl ;)

 • Reply momoiro-chan 18. januar 2013 at 08:35

  Åh, så mye kult! Tror rett og slett jeg IKKE skal klikke meg inn der før jeg vet jeg har penger til å shoppe :P

 • Reply dagens outfit 18. januar 2013 at 10:26

  synd jeg er så blakk bare :( haha

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:15

   haha, ja samme her..
   neste måned!! ;)

 • Reply GK 18. januar 2013 at 10:51

  Eit spørsmål; Eg handlar ikkje klede så ofte på nett, blant anna fordi eg er avhengig av å prøva dei først. Men vert det ikkje vanlegvis veldig dyr fortolling på klede, eller er det berre eg som har vore uheldig?

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:19

   Hei!
   Om du bestiller fra utlandet bør du aldi gå over 200kr, for då må du betale toll/moms.. Eg bestiller aldri over grensa om eg bestiller fra utlandet.. Men det er jo mange nettbutikker i Norge som er bra, og som du ikkje må betale toll på.

   http://www.nelly.com
   http://www.laredoute.no
   http://www.hm.com
   http://www.nevernaked.com
   http://www.ellos.no

   men butikker som romwe.com eller forever21.com har så fine og billige klær at du finner noko til under 200kr inkl. frakt. Om du har lyst på fleire plagg, så kjøp det i fleire omganger og så slepper du unna toll&moms! :)

   Happy shopping!

 • Reply Jorunn 18. januar 2013 at 10:56

  Jeg syns det var mye fint, men jeg takler ikke å se at butikker selger veske etterligninger… Syns ikke det er greit! Har ikke noe imot billige ting, men har sterkt imot etterligninger…

  Ikke kjekt å høre at du ikke var blitt bedre…! Du er jo blitt super sunn og flink… Hadde håpet du skulle få en massiv omveltning og bare bli frisk jeg.. Hva sier legene da?

  Du må bare legge ut oppskrifter på alt dere lager, jeg er mektig imponert når jeg følger med på instagram. Og jeg vil mer enn gjerne ha oppskrifter, for jeg er såååå lite oppfinnsom… Dessverre!

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:22

   Ja, eg skjønner.. men på ein måte så har jo då alle kjedebutikker etterligninger – så då utgår jo alt utenom rådyre designervesker, og det er jo det ikkje alle som har råd til.. men eg skjønner jo det samtidig.

   Legene er usikre, men siden eg har vært sjuk i 17år så sitter det ganske godt i kroppen på ein måte, så det vil nok ta tid og eg får bare prøve og smøre meg tolmodighet. Dietten er pga. all medisinen eg går på, så den skal ikkje gjøre meg bedre, bare sørge for at eg ikkje blir verre.. ta vare på kroppen, holde meg unna sukker fks. pga at medisinen bryter ned alle bakterier, til og med dei gode.. og då vil fks. ting som sukker kunne gi meg sopp med ein gang då eg ikkje har dei baktereiene eg skal ha – så det er ein del forebyggende helse med dietten.

   hehe, så kjekt at du liker oppskriftene! Eg skal prøve og legge ut meir.. tenkte eg skulle lage ein post om tacolefser, taco krydde, tacosaus og slikt ein dag når eg kjem heim igjen! Stay tuned ;)

 • Reply Marlene 18. januar 2013 at 19:01

  har faktisk ikke hørt om den nettbutikken før, takk for tips! :-) god helg til deg fina !

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:23

   God helg søte du! :)

 • Reply AgnesB. 18. januar 2013 at 19:28

  Oæææ! Dette var skumle greier!! Så masse fint! Akkurat nå hater jeg shoppestopp – it hurts!! ;)

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:23

   Så flink du er , you can do it!!

 • Reply Eva Beate 18. januar 2013 at 21:31

  Takk for tips – elsker jo nettshopping :P God helg! :)

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:23

   hehe, ja det er utrulig gøy og så enkelt!! ;)

 • Reply Tonje 19. januar 2013 at 12:05

  Herlighet så mye fint! Jeg fikk veldig lyst på det sorte skjørtet :D

  • Reply Regine 19. januar 2013 at 18:23

   Å ja, det var kjempefint. Søtt og tøft på samme tid!

  Leave a Reply