Hud, Hår og Skjønnhet.

CHANGES

7. januar 2013


Bilder lånt fra weheartit.com //

I mårra kveld skal eg til frisøren.. og eg har så lyst og gjøre noko nytt! Eg blir utrulig fort rastløs når det kjem til hår..
Eg klarer bare ikkje og bestemme meg for om eg burde være brunette eller blondine.. eg er opprinnelig blond. Dermed har eg tenkt litt og sett på bilder.. ombre er nok akkurat det rette for meg, eller dip dye. Då kan eg være lys og mørk på samme tid!

Eg haller mest mot sånn som ho på første bildet til venstre.. og kanskje til sommeren så kan eg ha litt rosa tupper for morro skyld. Skal eg gå for det?  Kanskje ikkje så mørk på toppen som ho på første bildet, men ihvertfall brunt oppe og lyst resten..

I need help. YES or NO?

27 Comments

 • Reply sandra 7. januar 2013 at 20:27

  grymt snyggt!

 • Reply Jeanette 7. januar 2013 at 20:36

  Tror det blir bra! :D

 • Reply Monica 7. januar 2013 at 20:38

  DO IT! :D

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 06:56

   Maybe i will!! ;)

 • Reply Monika 7. januar 2013 at 20:55

  Det blir sikkert utrolig stilig:D

 • Reply Kristine Elisabeth 7. januar 2013 at 21:07

  Blir dødsfint!!

 • Reply Siv 7. januar 2013 at 21:09

  Ehhhhh… godt spørsmål! Jeg er sånn som aldri gjør noe drastisk, så jeg gleder meg mest til å se hva du finner på!

 • Reply Luisa 7. januar 2013 at 21:10

  Go for it! Jeg tror du kommer til å kle det utrolig godt ;)

  Du smigrer meg! Takk for fine ord kjære Regine. Jeg hadde aldri greid det uten masse god veiledning, program som gjorde det gøy å trene, kunnskapen jeg har plukket opp på nett og inspirasjonen hos Kamillak.com ;) Det er utrolig motiverende å se andre som får det til, alt virker mye mindre uoppnåelig da. Det er sikkert kjempelurt å i det minste få veiledning på treningssenteret, og de er jo flinke til å sette opp program for medlemmene så dette skal du greie ;) Lykke til!

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 06:56

   hihi, maybe i will!! Eg veit ikkje ka eg kjem til og gå for før eg sitter i stolen :D

   Bare hyggelig fina, vel fortjent, du er jo så flink!! Eg skal sjekke ut bloggen til kammillak, takk for tips! Takk, håper eg og får det til til slutt ;)

 • Reply Synne 7. januar 2013 at 21:13

  Alt kler den smukke, som det heter så fint! Tipper du ville se flott ut. Det føles alltid bra med litt fornyelse når man går over i januar, synes jeg. Godt nytt år! Klem fra Paris!

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 06:54

   Tusen takk Synne <3

 • Reply Eva Beate 7. januar 2013 at 21:13

  Følg den sterkeste magefølelsen! :) Spennende!

 • Reply Marlene 7. januar 2013 at 21:31

  tror du hadde kledd ombre ja, så lykke til i morgen, du blir nok fin uansett ;*
  Oi, stort skritt at du sa opp spalten din, men er det det rette for deg, så må du jo gjøre det :-) Tøft av deg å prioritere helsa først, og ta vekk det unødvendige som blir hengende over deg, til tøffe perioder :-)

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 06:54

   Takk, satser på at det blir bra!
   Ja, det føles veldig godt no :))

 • Reply AgnesB 7. januar 2013 at 22:02

  Gøy å gjøre noe nytt med håret, tror du kler den første veldig bra! :)

 • Reply krist.in 7. januar 2013 at 23:08

  stemmer veldig for! Likte veldig godt nummer tre også! Har lyst på selv, men når det nærmer seg bryllup er kanskje ikke ombré og eksperimentering det lureste :S

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 06:54

   Takk, kanskje eg gjør det.. ;)
   hehe, skjønner det – kanskje best og holde seg til det trygge då ja, men alt kler den smukke og du hadde vært nydelig med dette også!

 • Reply siljechristin.blogg.no 8. januar 2013 at 00:39

  stilige bilder ! Har litt lyst å farge håret mitt sånn som på noen av bildene der ;-p
  Likte det du hadde tenkt!

 • Reply Maria Helene 8. januar 2013 at 07:14

  Do it! Gjør noe med håret du har gjort tidligere, ta sjanser. Til syvende og sist det er bare hår, det vokser ut – eller det er bare å farge over :D Gleder meg til resultatet!

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 07:16

   hehe, så sant så sant.. bare redd eg skader håret for mykje in the end. Men eg trur eg skal gå for det, vi får se ;)

 • Reply Christine Lövendahl 8. januar 2013 at 09:23

  Hair bugs sier jeg bare, hair bugs!!
  så nettop en reportasje om det på god morgen norge nå, og jeg MÅ ha. trenger også en forandring men er usikker på akkurat HVA. derfor tenker jeg at jeg kan prøve meg frem med disse. koster ca 179,- i frisørsalonger og man smører det på selv, for så å vaske det ut igjen. Jeg tenkte å kanskje prøve en brunlilla eller noe. eller kanskje en crrrrazy farge bare for å ha gjort det :)

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 09:27

   Eg såg det akkurat eg og, så morsomt, genialt med hårsminke, men stress om ein skal ta det på kver dag i tillegg til sminke :D

   Lurt og prøve deg litt ut med hairbugs først! Det er jo så ufarlig og prøve, og så kan det bare vaskes ut i dusjen.. til sommeren kan eg teste ut den rosa tenker eg!

 • Reply Maria 8. januar 2013 at 14:32

  Haha – jeg har også superlyst å farge håret mørkebrunt. Og hive i noen extensions. Men mannen steiler litt… Og da har ikke jeg heller så lyst. Dessuten så er jeg redd det kommer til å ta for mye tid og penger å få det blondt igjen… Samtidig har jeg ikke så lyst å være «nok en blond moteblogger med extensions»… Og sånn fortsetter tankegangen. Har lenge vurdert en melloomløsning, men de gangene jeg har prøvd det så har jeg rett og slett sett ganske grå og kjedelig ut. Jeg trenger enten veldig lyst eller ganske mørkt. Ingen mellomting… Så jeg deler din frustrasjon… Haha – verdensproblemer, eh…?

  • Reply Regine 8. januar 2013 at 15:43

   Ja, min kjære syns også at eg finner på masse sprøtt, han klarer ikkje heilt se for seg ting – men han syns som regel at det er fint når eg har gjort det – det hadde nok mannen din syns også! :)

   Eg og har lyst på extensions, men det sliter nok på håret med farging/striping – så eg skal heller spare, kure håret masse og prøve og få mitt eget lange hår, men det tar jo evigheter!!

   i-landsproblemer allright, hihi.. ;)

 • Reply Rebekka Rinnan 8. januar 2013 at 14:56

  kjempefint!!

 • Reply Siri 9. januar 2013 at 17:58

  ooohh, ja jeg liker ideen :D Synes du skal gjøre det! Skal gjøre en stor forandring selv :) ombre hår- yeeah ;D
  xx Siri

  • Reply Regine 10. januar 2013 at 08:42

   Ja, eg gjekk for ombre – men eg angrer litt no skal eg innrømme, føler meg bare veldig rar og som ei grå mus :OO meen d går seg nok til!

  Leave a Reply