Dagens Antrekk

GREEN

27. november 2012


Strikka Panneband+Fuskpelskrage, KappAhl  // Skinnjakke, NewYorker  // Genser, BikBok  // Bukse, Zara  // Sko, Roots(dna)  //

Her er heile lørdagens antrekk!

Eg ligger litt på etterskudd med postene. Eg elsker dei nye skoa mine fra dna, dei er SÅ gode og gå i ♥♥  det samme gjelder buksa mi fra Zara, behagelig, avslappa og fin – just the way i like it. Skinnjakka er fortsatt ein stor favoritt, men snart blir det nok for kaldt og gå i den – eg gruer meg til snø og vinter. Det einaste som er bra med vinter er jula, og at våren kjem etterpå, eg gleder meg allerede ;))

16 Comments

 • Reply Eva Beate 27. november 2012 at 12:54

  Det er veldig stilige sko, skjønner godt at du liker de. De ser jo behagelig ut også! :-) Her har vinteren kommet for fult idag. I natt kom det 2,5 cm snø og frem til nå kl 13.00 er det minst det dobbelte og det laver ned enda.

 • Reply Monica Karin 27. november 2012 at 13:04

  Kjempe fine bilder.
  Likte veldig godt jakken :)

  Jeg vil egentlig bare takke masse masse for billettene jeg vant hos deg :D
  Jeg var i Haugesund i helgen,å meg og min tante var i Sysco Arena på Lørdag.
  Å så på Maria Mena,det var utrolig bra,det var en intim konsert og hun gjorde en kjempe konsert.
  Vi satt på 3 raden,så vi fikk med oss hele greien kjempe nært og ja intimt…

  Så tusen tusen takk for billettene,dette er ett minne for livet
  Pluss jeg fikk besøket min tante,som det var 6 år siden sist jeg var hos så helgen min har vært super,
  å det er med din fortjeneste :p

  Ønsker deg en super duper dag :)
  Stor hilsen fra Monica Karin

 • Reply Maria 27. november 2012 at 13:15

  Jeg synes igrunnen du er flink med postene jeg. Jeg derimot ligger veeeeeldig bakpå, men jeg håper jeg kan få fortelle alle leserene mine grunnen til det neste uke, for nå er jeg helt sprekkeferdig! (Som om ikke huskjøp var nok liksom – haha)
  Fin du er, som alltid. Selv det enkleste antrekk blir liksom så «effortless chic» på deg – langtifra hvordan jeg føler meg om dagen… :-)

 • Reply ★MK★ 27. november 2012 at 15:13

  Behagelige og samtidig fine klær må være det beste som finnes! Likte bakgrunnen du hadde på disse bildene også jeg;)

 • Reply Eirin Victoria 27. november 2012 at 16:04

  Du see fresh ut! Gruar dog megsjølv til vinter, og trur eg må på vinterjakke-leiting snart!

 • Reply SusanneVedvik 27. november 2012 at 16:25

  Åh, så stilige sko! :) Jeg har faktisk noen lignende men de er litt lavere. Jeg likte de faktisk så godt at jeg klarte ikke å bestemme meg for farge, så jeg kjøpte både sorte og brune, hihi.

 • Reply Marlene 27. november 2012 at 16:33

  Skoene var herlige, og stooort pluss når de er gode å gå i og! :-D Håper innlegget mitt om fine ting med vinteren hjalp litt med å finne gleden i den ellers så mørke årstiden, er ikke så særlig fan av vinter selv heller nemlig :-P Blir dårligere sykdomsmessig… Uff, ja, jeg kan tenke meg det sikkert blir rart å ikke spise slik som du har brukt å gjort i jula, men du er jo flink og holder motivasjonen oppe, med å tenke på neste jul! :-) Jeg syns iallefall du har vært knallflink så langt i behandlinga, og hvem vet,når du får skifte tilbake kosthold, kanskje du ikke vil? ;-) Hehe :-) I det minste ikke alt? Håper du har en fin tirsdag søte du :-)

 • Reply Synne - fashion.photo.love ♥ 27. november 2012 at 16:41

  kjempefint!

 • Reply Luisa 27. november 2012 at 17:00

  Elsker looken! Skoene dine ser veldig gode ut, perfekte til hverdags :)

  Og du, takk for utrolig vakre ord, du fikk meg til å smile søta <3

 • Reply Jeanette 27. november 2012 at 17:07

  Superfint antrekk :) Fantastiske bilder som alltid :)
  Buksa var sikkelig fin på deg :)

  Det er så herlig å finne et par sko som ser bra ut og som er supergode å gå i! :)
  De var stilige :)

 • Reply marit 27. november 2012 at 19:24

  Utrolig kul bakgrunn for bildene da :D

 • Reply Tone 27. november 2012 at 23:15

  kul bakgrunn!

 • Reply Siri 28. november 2012 at 18:02

  Råstilig og røft antrekk ;D Likerliker!
  De nye skoene var superfine, og jeg skulle gjerne hatt dem selv!
  xx Siri

 • Reply Kristine Marie 29. november 2012 at 13:43

  Så kul bakgrunn! :-)

 • Reply Silje 29. november 2012 at 23:22

  Kjempefint:-) Nå minte du meg på at jeg har en sånn pelskrage et eller annet sted, den må jeg finne igjen, hehe:-)

 • Reply Siv 1. desember 2012 at 19:50

  Tøøffen!

 • Leave a Reply