Sjukdom

CHANGES

30. oktober 2012

Tusen takk for alle fine meldinger på facebook, instagram, bloggen, e-post ++ Rørende med alle som ønsker meg lykke til og krysser fingrene for meg, takk ♥ Til alle dåke som er litt spent så skal eg bare oppdatere litt og forklare kva som skjer videre.. og så skal eg fortsette med mote-blogginga i mårra, i promise!

Eg begynner med behandling for borreliose i dag.Eg må rekne med at det kan gå 6-8 måneder med behandling, og det er ingen garanti for at eg vil bli frisk heller. Det vil bli ein tøff periode der eg kan reagere og bli endå verre, så bedre i ein periode og så verre igjen. Eg kan få fleire bivirkninger og plager av all antibiotikaen. Eg skal gå på to typer antibiotika + ein probiotika. Det blir masse og passe på med alle tablettene til forskjellige tider, morning&kveld, før måltid, 2 timer etter måltid osv. Eg må ta blodprøver kver tredje veke for og sjekke nyre og lever. Eg må endre kostholdet mitt som blir det mest vanskelige for meg.

Det er slutt på sukker, og for meg som er avhengig av cola så er det ein dårlig nyhet :P eg skal heller ikkje ha e-stoff og lightprodukt så all brus utgår. ( og alt godteri ) Ikkje koffein, så eg som er glad i te må prøve og finne ein god, koffeinfri te! Eg skal redusere så masse som mulig når det kjem til kjøtt, melkeprodukt, hvitt mel, e-konserveringsmidler, fargemider&aromamidler.. og prøve og introdusere meir og variert vegetarisk mat. Eg må spise masse grønnsaker, frukt og bær..  godteriet mitt framover blir blåbær, nøtter, mango, jordbær og den slags. Og vann, minst 3 liter vann om dagen.. blæ. Om du kjenner meg så forstår du at dette er vanskelig for meg, då ein av dei herlige tinga som er igjen av kverdagen min er og kose seg med god mat (kaker, junk, godteri, cola++ ) når alt anna er drit.. men eg skjønner jo at det er ein bra ting uansett og få eit sunnere kosthold – så eg skal gjøre mitt aller, aller beste!

Om 6 veker skal eg ha ny konsultasjon. Om det er litt forbedring så fortsetter eg, om d ikkje er noko forandring så skal eg prøve ein anna antibiotika som er sterkere.

Det eg gruer meg mest til er at ein kan bli endå verre, få masse bivirkninger – og sjølv om det bare er for ei lita tid så er eg så sliten at eg ser litt mørkt på å bli verre ei stund, men sånn er det. Eg må også prøve og innstille meg på at eg kanskje må prøve fleire typer antibiotika før vi finner den rette for meg, at eg ikkje blir skuffa om eg ikkje blir bedre etter eit par måneder. Det blir ei spennende, ny og tøff tid framover. Det er godt eg har Øyvind som støtter meg 110% heile tida. Han skal gå på samme diett som meg i denne tida, som er ei stor hjelp for meg, han er berre heilt topp ♥

Det var det. No skal eg ikkje mase meir om sjukdom her på bloggen på ei stund. Om eg er dårlig og ikkje oppdaterer bloggen så er eg stort sett aktiv på instagram i løpet av dagen – @regineforsund  :)

Ha ein nydelig tirsdag alle sammen!

29 Comments

 • Reply mam 30. oktober 2012 at 13:10

  Er så glad for at du, dere er så flinke å stå på selv om det er så mange motbakker og vanskelige dager.Jeg tenker så mye på deg,dere! Skal hjelpe det lille jeg kan!! Men jeg ber for deg! Tror du skal klare å snu dietten, så systematisk som du, dere er!Ha en så fin dag som du kan ha det, kjære, gode dattera mi!
  Klem fra mamma

 • Reply Kristine Marie 30. oktober 2012 at 13:26

  Du er råtøff!!! :-)

  Håper virkelig det hjelper og at du kan bli bedre så fort som mulig! :-) Vi heier på deg!

 • Reply Marlene 30. oktober 2012 at 13:30

  masse masse masse lykke til Regine, dette klarer du vetdu <3 Kjemp som bare rakkern i et lite år nå, så krysser vi alle fingrene for at du er frisk igjen da :-) Heldigvis er jo ikke dietten noe du må følge livet ut (eller?), så da må du bare holde motivasjonen oppe :-))

 • Reply marit 30. oktober 2012 at 13:38

  Det blir nok tøft, men jeg vet du kan klare det! Så håper jeg innderlig at du blir bedre <3

 • Reply ingunn 30. oktober 2012 at 16:31

  Lykke til og god bedring! Håper virkelig det ordner seg, og at du blir frisk som ein fisk igjen. :)

 • Reply veronica 30. oktober 2012 at 17:28

  Masse Lykke til :D Du er tøff

 • Reply Jannicke 30. oktober 2012 at 17:54

  Masse lykke til, dette kommer til å gå kjempefint, og jeg har virkelig troa. Krysser fingrene for deg!

 • Reply ★MK★ 30. oktober 2012 at 17:58

  Huff skjønner at du må gi det en sjanse selv om det er mye om og men, lurer veldig på hva du kan spise fremover da! Tenker på deg

 • Reply Cecilie 30. oktober 2012 at 19:27

  Masse lykke til, det blir nok lettere for hver dag framover. Godt at Øyvind også endrer kostkold. Frukt kan være like godt som goderi, Ps. de har nydelige jordbær på rema 1000 akkurat nå som er nesten like søte som norske ;)

 • Reply Kine 30. oktober 2012 at 19:30

  Stor forandring, men håpar det vil gå mot det betre! Lykke til! P.S: Teen dei har på Asiatisk mat er for det meste koffeinfri, billig, og kjempegod :)

 • Reply Lillesmurf - Kari 30. oktober 2012 at 20:18

  Masse lykke til søteste du <3

  SV: Takk søte Regine :) Jeg liker det godt selv, men må si jeg håper det kommer litt mer nytt snadder snart :)

 • Reply Ida Bethina 30. oktober 2012 at 22:07

  Heier på deg! :) Skjønner at det kan bli en utfordring å skulle forandre kostholdet såpass mye, men det er verdt det :) Og etter en liten stund blir det rutiner og ikke bare slit.. :) Kjempesnilt av kjæresten din å gå på samme diett, du er heldig som har han. Masse lykke til vakre deg <3

 • Reply AgnesB 30. oktober 2012 at 22:34

  Masse masse lykke til! Håper dette gjør at du til slutt blir frisk!! :)

 • Reply Luisa 30. oktober 2012 at 23:11

  Han kjæresten din altså, for en mann! Dere står sammen i tykt og tynt, sykdommen er jo en belastning for han også selv om det er du som kjenner på det fysiske. Jeg krysser fingrene for deg/dere :D Er så spent og håper virkelig at dette går rette veien! Og så bra med et sunt og godt kosthold, det blir jo bra på mange måter selv om det sikkert blir litt kjedelig til tider. Jeg heier på dere! Stor klem <3

 • Reply Eva Beate 30. oktober 2012 at 23:29

  Det hørtes dramatisk ut, men det er jo ofte slik det er. Jeg er allikevel overbevist om at du vil klare det – og så enda bedre siden Øyvind hjelper deg så godt igjennom. Det er utrolig stort at han også legger om sitt kosthold for å hjelpe deg. Det sier mye om han – om dere!!! Jeg håper dette vil fungere og at du nå kan bli frisk. Jeg skjønner godt du er skeptisk til bivirkningene. Man kjemper liksom nok mot sykdommen i seg selv, og så skal man håndtere bivirkninger av medisiner i tillegg.

  Masse lykke til Regine!

 • Reply Monica Karin 31. oktober 2012 at 12:49

  Jeg ønsker deg masse lykke til.
  Det er dessverre slik at det er noe som heter med ondt skal ondt fordrives :/ :)

  Jeg sender masse positive tanker til deg,å håper du skal slippe de verste bivirkningene.
  Håper virkelig at du vil få det bedre om en liten stund,dette må bare hjelpe deg :) <3

  Høres ut som om du har en kjempe bra støtte i Øyvind,han høres ut som en drøm av en mann :)
  Kjempe bra at du har noen som hjelper og støtter,det er ingenting som er så godt som det.
  Tenker på deg,å ønsker deg all hell og lykke……

  Vennlig Hilsen
  Monica Karin – canim_monica@hotmail.com

 • Reply Frida 31. oktober 2012 at 17:04

  Skjønner at det følest håplaust med ei så stor omlegging av kosten.MEN det blir lettare… Eg har levd uten gluten,egg og melk i mange år ;)

  Masse lykke til!!! You can do it ;)

 • Reply MARITA GUNDERSEN 31. oktober 2012 at 19:57

  Sender deg mange gode og varme tanker, søta <3 Dere er så flinke til å stå på. Godt du har noen som støtter deg !:)

 • Reply Lilli 1. november 2012 at 21:01

  Masse lykke til! Hørtes ikke lett ut :/

 • Reply Jeanette 1. november 2012 at 21:13

  Masse lykke til! Dette klarer du! Tenker på deg <3

 • Reply Emeline 1. november 2012 at 21:36

  Håper behandlingen går bra og at den fungerer på deg! Du høres veldig sterk ut, så dette kan du klare, spesielt med en så bra mann som støtter deg! Ønsker deg masse lykke til!

  <3

  (PS: jeg bakte denne browniesen i går, som er med sukrin istedenfor sukker, og uten mel og melk. Kanskje det kan hjelpe bittelitt når du må legge om kostholdet.. http://dedication.blogg.no/1305473779_sunn_fest_brownie.html )

 • Reply Elise 1. november 2012 at 23:08

  Jättefin blogg! Fråga gärna något i min frågestund! :)

  http://eleii.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment

  Ber ursäkt om du inte gillar reklam.

 • Reply Hjertebarn 2. november 2012 at 01:11

  Regine, så flott at du er kommet et stort steg videre! Selv om det kanskje blir noen nedturer, så er det bare oppover fra nå. Du skal jo bli frisk og rask! Lykke til :)

 • Reply momoiro-chan 2. november 2012 at 09:26

  Åh, håper virkelig at du slipper å unna de verste bivirkningene, og at dette er løsningen for deg! Krysser fingrene for at du snart føler deg bedre og virkelig kan begynne å se fremover til en frisk og god hverdag uten plager!

  Vet godt hvor vanskelig det er å legge om kostholdet, men sikker på at du kommer til å greie det helt fint! Det er jo så mye god og sunn mat, og du kommer fort inn i det! Dette klarer du! Regner med at det er en stor motivasjon at det er en del av behandlinga, og din vei tilbake til å bli frisk! :)
  Du har jo dessuten en stor fordel med at du er så glad i å lage mat! Da finner du helt sikkert på mye nytt og spennende som du og Øyvind kan kose dere med! Heldigvis er dere jo sammen om dette, så da blir det nok lettere! Fantsstisk mann du har altså!!!

  Stå på, Regine! Ha en flott helg :)

 • Reply Siv 2. november 2012 at 13:06

  Jeg håper det blir et outcome som er positivt!! For din skyld og for alle rundt deg også – det er ikke fint å vite at du har det så tungt som du har det! <3

 • Reply Alexandra Saetran 2. november 2012 at 16:57

  brrrrr så kaldt det ser ut med snø! Elsker jakka di

 • Reply Rikke 3. november 2012 at 03:07

  Håper virkelig at behandlingen går bra, og at du blir bedre <3 Borreliose er ikke noe å spøke med. Dette klarer du! Og kjempebra at du har kjæresten som støttespiller i denne perioden. Å være to om noe er mye tryggere og bedre enn å være alene. Klem!

 • Reply Hilde 4. november 2012 at 21:53

  Du er sterk, Regine! For dette kan ikke være lett. Å legge om kostholdet så mye, er en stor påkjenning for hjernen og magen. Så bra at Øyvind også legger om kostholdet.. Det gjør det jo hvertfall litt lettere, vil jeg tro!:):) Og jeg vil gjerne høre om deg og formen din i ukene fremover, altså!:) Enten her på bloggen eller på instagram!:)
  Lykke til!!

 • Reply Christina i London! 7. november 2012 at 20:33

  Jeg håper så inderlig at dette er løsningen for deg, Regine! Så fantastisk om du kan bli frisk av dette, uansett hvor mange måneder det enn måtte ta. Jeg skjønner at det blir fryktelig vanskelig, spesielt psykisk om du blir dårligere igjen, men det er nok verdt det. Jeg krysser fingrene for deg, og heier virkelig på deg! Det blir spennende å høre om hvordan det går fremover <3 Du er så sterk, og så tøff!

 • Leave a Reply