Shopping, inspirasjon ++

Anna Dello Russo

22. oktober 2012


Solbriller, Anna Dello Russo for H&M.

Dei er jo bare SÅ rå – eg digger dei!! .. men eg har egentlig ikkje råd til dei og det var lite populært med pakke i posten då vi har ein del utgifter framfor oss pga. sjukdom!!  Om det er nokon der ute som har lyst og kjøpe dei så skal eg selge dei, send meg ein e-post om du er interessert. (Håper eg ikkje får noko bud! hihi..)

P.S. Eg er så takknemlig for alle dei fine kommentarene dåke har lagt igjen på forrige post – tusen hjertelig takk!! Det er rørende at så mange bryr seg. Eg har dei beste leserene ever ♥♥

20 Comments

 • Reply Maria 22. oktober 2012 at 17:07

  Hehe – jeg skal ikke legge inn bud. Min mann har faktisk «ødelagt» kredittratingen min pga all nettshoppingen. Haha – neida. Men jeg bestilte noe greier for datteren hans, og han glemte ut både regning og purring fordi de stod i mine navn, så kredittavtalen min med det selskapet ble sagt opp. Han hevder hardnakket ahn ikke gjorde det med vilje… hihi… Jaja… Kjipt at dere må bruke pengene på medisiner, meeeeeen – når du er ferdig med antibiotikakuren blir du forhåpentligvis frisk nok til å få deg en jobb og tjene masse penger og shoppe dobbelt så mye! ;-)

  • Reply Regine 22. oktober 2012 at 18:09

   haha, huff.. nei då bør ikkje du by på brillene!! uff, den shoppinga!! :D
   ..can’t live without it though!

 • Reply marit 22. oktober 2012 at 17:23

  De var jo råstilige! :)

 • Reply Maria Isabell 22. oktober 2012 at 19:35

  Åå de er kjempestilige og jeg tror du kommer til å kle de utrolig godt! :)

 • Reply Tiril Eline 22. oktober 2012 at 19:48

  Jeg digger de brillene der, de er så freshe :D

 • Reply Eva Beate 22. oktober 2012 at 20:01

  Jeg likte de altså! :D – men jeg lever på «vil ha, men kan ikke kjøpe» pga. sykmelding og lav inntekt, og oppsparing just in case når jeg skal søke arbeidsavklaringspenger…! Tenk på alt du kan kjøpe etter at du er frisk – da kan du jo kanskje med tid få deg jobb med enda bedre inntekt?!! Tenk på det du :)

 • Reply MaritBE 22. oktober 2012 at 20:50

  stilig!! ;-)

 • Reply tinemarie 22. oktober 2012 at 21:21

  Synd du må selge de da:P

  • Reply Regine 22. oktober 2012 at 21:41

   Ja, men kun om eg får ein e-post og eit ordentlig bud.. hehe.. :D

 • Reply AgnesB. 22. oktober 2012 at 22:00

  Kule! Du kan jo ikke selge de!! ;)

 • Reply Jorunn 22. oktober 2012 at 22:47

  Ja, det er ikke alltid like lett å motstå…
  Selv syns jeg den kolleksjonen var litt mye av det gode, jeg er liksom ikke tøff nok i stilen til å gå med slike ting…

 • Reply Siv 23. oktober 2012 at 11:07

  De er jo veldig kule! Håper du finner løsning som er best for lommeboka ;) <3

 • Reply Frida 23. oktober 2012 at 12:46

  Ahhh…så tøffe, litt to much for min stil…men heilt sikkert rålekre på deg ;) ;)

 • Reply Jeanette 23. oktober 2012 at 20:14

  De er stilige :) men de hadde blitt mer pynt for meg.
  Tror de hadde vært superrøffe på deg, dumt du må selge de.
  Men må man så må man :P hehe

 • Reply Henriette 24. oktober 2012 at 09:13

  Så kjekk blogg du har, som mor til 3 tette små har eg gløymt meg sjølv litt klesmessig dei siste åra. Så her var det finfin inspirasjon å hente. Treng tips og råd til korleis ein skal kle seg nett nå, føler småbarns livet har fått meg til å forgude joggeklær… men som sagt, nå skal eg ut av den komfortable hjemme med småbarnstilen….. og finne meg ein egen personlig stil.

  Takk som deler så mykje fint.
  Og veldig kjekt å lesa at du endlig kanskje har fått eit svar på dine problemer :) Håper så inderleg at det finst gode råd og at du blir kvitt «kronisk borreliose» fort :)

  Ha ein fin dag!

  Klem fra Henriette 29 år, mamma til 3 små :)

 • Reply Eirin Victoria 27. oktober 2012 at 13:05

  Har du solgt dei endå? (:

  • Reply Regine 28. oktober 2012 at 09:04

   Nei, er du interessert? ;)

   • Reply Eirin Victoria 28. oktober 2012 at 12:18

    jaaa! Kor mykje du vil ha for dei? Eg må sjå om lommeboka tillet meg! :)

    • Reply Eirin Victoria 2. november 2012 at 18:06

     Eg må diverre prioritere nokon andre kjøp! Synd, for det hadde vore fin julegåve til meg :) Men då får du behalde dei istaden ;) God helg!

  Leave a Reply