Shopping, inspirasjon ++

Shopping, shopping, shopping!

12. oktober 2012

Ny post på bloggen til handelshuset! Les den HER.
Sjølv om du ikkje bur i Førde så kan du jo finne inspirasjon der du også, det er jo stort sett bilder fra butikker som finnes over heile landet! Her prøver eg solbriller på Vero Moda, eg såg litt rar ut, men brillene var ihvertfall kule, litt cat eye-ish!

Ellers er eg litt opptatt om dagene då eg er med på og planlegge eit moteshow som skal være neste lørdag i Førdehuset! Det er veldig masse og gjere, og mange antrekk som skal styles, så eg er litt stressa og det er ikkje alltid like lett og gjere ting når den helsa stopper meg.. så i dag ligger eg strak ut på sofaen og planlegger nøye kva eg må gjere etter helga..det blir ein tett timeplan gitt! Gøy og slitsomt!

P.S. Stem på meg! Eg har så lyst og vinne tur til Paris med min kjære, så vær så snill og gå inn HER og stem på meg i dag, i mårra og kvar dag fram til 31.oktober. Tusen takk ♥

14 Comments

 • Reply Maria Isabell 12. oktober 2012 at 12:57

  Ååå :) Så spennende med moteshow da! Hihi :) Jeg skal ta turen innom å se på Handelshuset Førde en dag jeg har litt bedre tid. For akkurat nå sitter jeg og kaster i meg lunchen og må snart kjøre til jobb ;) hehe..

  God helg Regine! Håper formen er bra i helgen <3

 • Reply GK 12. oktober 2012 at 15:27

  Hei :)
  Likte svært godt dei nedste skorne i dette blogginnlegget: http://hhforde.blogg.no/1348151879_20092012.html#comment
  Sidan eg ikkje bur i Førde og eg ikkje har funne andre stader der dei har butikken Marcel, har eg ikkje kunne sett på dei enno. Men neste onsdag skal eg til Førde, og eg lurer derfor på om du hugsar om det var mange att av desse skorne når du var der? Og kva prisen låg på, og om dei hadde dei i str. 40?

  Takk for flotte blogginnlegg og inspirasjon :)

  • Reply Regine 12. oktober 2012 at 15:36

   Ja, dei er tøffe. Dei var jo på salg som eg skreiv, så dei låg i ei kurv i enden av butikken – usikker på kva størrelser som var igjen, eg prøvde dei i str.36 – kosta kun 300kr. Håper du finn dei!

 • Reply Our Style Diary 12. oktober 2012 at 16:55

  Elsket solbrillene! :)

 • Reply ★MK★ 12. oktober 2012 at 20:37

  Synes det er en kjempefin blogg jeg! Merker at jeg har lyst på videoblogg fra deg nå plutselig hehe. Høres ut som du har spennende prosjekt på gang=)

  sv – Jeg vet ikke om noen som oppdaterer hver dag som klarer å variere og inspirere meg nok. Vanligvis så skumleser jeg noen, sletter unna, eller samler opp og leser noen innimellom. Mange av de som slenger ut innlegg for ofte kommer med en del halvdårlig og er ikke så flink til å ta seg tid til å svare har jeg funnet ut..
  Nei, så klart kan man ikke forvente at alt er av interesse slik at man kommenterer tilbake, men jeg liker å sjekke ut folk;)

 • Reply ANNIKA 13. oktober 2012 at 11:14

  Hørtes utrolig spennende ut å få være med å planlegge moteshow :D

 • Reply marit 13. oktober 2012 at 11:27

  Mye spennende på tapeten du da, gøy :D Jeg stemmer jeg;)

 • Reply Almighty 13. oktober 2012 at 12:03

  Stemt!

  Syns du passa de solbrillene :) Kose deg ihelga!

 • Reply Synne - fashion.photo.love ♥ 13. oktober 2012 at 13:56

  herlig!

 • Reply Malin H 13. oktober 2012 at 17:38

  Så spennende at du planlegger moteshow da!

 • Reply Eva Beate 13. oktober 2012 at 21:35

  Så spennende med moteshow! Det må jo være artig – spent på å se bilder når resultat foreligger ;-)))

 • Reply AgnesB 14. oktober 2012 at 10:45

  Høresveldig spennende ut! :)

 • Reply Frida 14. oktober 2012 at 11:50

  Så fint bilde av deg!!! Så spennande da….lykke til og hugs å ta vare på deg sjølv i mellom slaga ;)

 • Reply Siv 15. oktober 2012 at 19:50

  Moteshow? Så spennende! Lykke til :D Ps. stemmerstemmer!

 • Leave a Reply