Konkurranse

Vinn Billetter til Maria Mena Konsert!

9. oktober 2012

 

Eg har fått to billetter til Maria Mena konsert, men eg kan desverre ikkje dra.. og vil dermed gi dei videre til nokon av mine fine lesere!! Konserten er lørdag den 24.november i Haugesund på Sysco Arena.

Om du bur i nærheten av Haugesund, eller kan dra dit ein weekend om du vinner – så legg igjen ein kommentar med grunnen til at nettopp du skal stikke av med disse billettene. Hugs og legg igjen epost-adresse så eg kan kontakte deg om du vinner. Lykke til! Vinneren kåres lørdag den 13 oktober – følg med.

P.S. Om du stemmer på meg i tillegg så har du eit ekstra lodd, og større sjanse for og vinne – skriv at du har gjort det i kommentaren! (Stem HER og del på facebook så eg kan se at det er blitt gjort.)

 

 

Konkurransen er avslutta!

17 Comments

 • Reply marit 9. oktober 2012 at 15:54

  Kjempe flott konkurranse, men passer desverre ikke for min del :/

  • Reply Regine 9. oktober 2012 at 15:59

   Det var synd ! Eg skulle gjerne dratt sjølv, men eg har heller ikkje anledning til det..

 • Reply Maria Isabell 9. oktober 2012 at 16:05

  Jeg bor altfor langt unna! Men så snilt at du deler ut billettene til en av dine lesere :) Søta <3

 • Reply Siv 9. oktober 2012 at 16:09

  Jeg kommer meg ikke, jeg – men det er jo en SUPER mulighet!!!! Så god du er (håper du ikke føler det FOR kjipt å ikke kunne dra selv <3)

 • Reply krist.in 9. oktober 2012 at 16:42

  Åh, jeg er jo fra Haugesund og det er jo bare en liten tur dit, men jeg kan ikke den helgen, typisk !

 • Reply Marlene 9. oktober 2012 at 19:11

  herlig konkurranse da! :-) Er nok ikke i nærheten da nei ..

 • Reply MARITA GUNDERSEN 9. oktober 2012 at 19:54

  For en bra konkurranse.. Skulle ønske jeg bodde i nærheten av Haugesund og/eller hadde muligheten til å dra dit den dagen ;)

 • Reply Monica Karin 9. oktober 2012 at 22:13

  Omg for en premie.
  Jeg har stemt på deg og delt det på Facebook :)
  Jeg har utrolig lyst på de to billettene.

  Jeg Bor i Bergen men min tante og hennes familie bor i Haugesund,
  de har sagt jeg kan være hos dem,så om jeg vinner så vil jeg veldig
  veldig gjerne ta med min tante på Konsert.
  Jeg og min tante har alltid vært verdens beste venninner,da det ikke er
  så mange årene mellom oss,det har nå vært altfor lenge siden jeg var i
  Haugsund hos dem,å hadde jeg vunnet her så hadde du gitt meg en kjempe god
  grunn til å besøke henne og tilbringt litt ekstra tid med henne..
  Så ikke bare jeg men en hel liten familie hadde blitt glad :D
  Så nå håper og ønsker jeg lykken følger med meg.
  Å så deilig det hadde vært med en tur til Haugesund og att på til fått gå på en
  Konseert.. Eller skal jeg si Få gå på Konsert og att på til få treffe min familie etter gammelt :D

  Krysser mine fingre og håper og ønsker..
  Ha en videre fin uke.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 • Reply Kristine på Inform 9. oktober 2012 at 22:17

  Hei, Regine! Eg kan ikkje reise sjølv, men har ei venninde som bur i Haugesund som så absolutt fortjener å gå på konsert. Ho er av den max uheldige typen. Kræsjer biler, kommer for seint i bryllupet sitt, knekker armer og bein og har for øyebliket kjelleren full av kloakk! Men så er ho også verdens beste venninde. Hadde vore såå kjekt å få overraske ho med billetter:)

 • Reply merete 10. oktober 2012 at 01:31

  Åh, dumt du ikkje kan, ho er jo så flink!
  eg bur under ein time frå haugesund, hadde vore så kjekt med ein konsert! :)
  har stemt på deg fleire gonger :)
  mestein11@gmail.com

  Dette hadde vore ein flott overraskelse for ei veninne som treng å finne på noko kjekt ein dag!:)vil så gjerne gjere noko fint for ho, som får ho på litt positive tankar :)

 • Reply Maja 10. oktober 2012 at 10:59

  Jeg elsker sangene hennes og har aldri vært på en konsert. Det hadde vært spennende!

  majsen-ek@hotmail.com

 • Reply Helen 10. oktober 2012 at 14:08

  Skulle gjerne gitt den ene billetten til min samboer gjennom tre år under studietiden i Trondheim. Savner henne, og det et vanskelig i turnuslivet å finne en ledig stund. Spesielt når jeg bor i Bergen og hun i Haugesund :(
  ahkrokeide@gmail.com

  Har stemt på deg tidligere, og gjør det selvfølgelig igjen:)

 • Reply Charlotte 10. oktober 2012 at 16:20

  Åh, så gøy! Jeg kommer ikke på noen spesiell grunn til at akkuratt jeg burde få dem, men det hadde vært utrolig morro å fått muligheten til å gå! :)

 • Reply maren 12. oktober 2012 at 20:39

  jeg vil veldig gjerne vinne, er ikke fra haugesund men mormor bor der og det hadde vært fint å gjøre noe for henne. jeg bor i skien så derfor kan jeg ikke se henne så ofte som jeg skulle ønske. Desuten er jeg bare 14 og kan jo ikke dra til haugesund uten tilatelse av mamma og pappa. Jeg ser kanskje mormor to ganger i året. vis jeg er heldig. vis jeg vinner kan jeg gi henne billetene, selv om jeg ikke kan være med selv kan hun kanskje ha med ei venninne. Vil så veldig gjerne gjøre noe for henne siden jeg ikke ser henne så ofte.

 • Reply Eva Beate 13. oktober 2012 at 21:01

  Herlig konkurranse, men jeg deltar ikke :) Vanskelig å komme seg til konsertarenaen ;-)

 • Reply Monica Karin 14. oktober 2012 at 14:26

  Å tusen tusen takk for at du har trukket meg som vinner..
  Jeg er hoppende glad her..
  Har svart på mailen din :)

  Hilsen fra en kjempe glad Monica Karin
  :)

  • Reply Monica Karin 4. november 2012 at 22:01

   Håper jeg får billettene denne uken:) Har avtalt at jeg skal reise til min tante den helgen. Min tante skal få den ene billetten. Hun gleder seg like mye som meg.. :)
   Er nå enda en bitte liten stund til konserten,men hadde vært greit og hatt billettene i hånden,slik at man er 100% sikker på at man skal pakke og reise liksom :)

   Digger bloggen din….

   Vh Monica Karin — canim_monica@hotmail.com

  Leave a Reply