Interiør

BEDROOM

5. oktober 2012

Eg har ligget i senga i dagesvis.. og dermed drømmer eg om og pusse opp soverommet – det hadde eg virkelig trengt då eg tilbringer SÅ masse tid i senga pga. sjukdom. Vi har ikkje fått ordna rommet vårt endå, men det er kvitt og heilt ok, bare veldig kjedelig og litt trasig.

Eg drømmer om reine, enkle snitt.. eit lyst gulv, ei lekker lyskrone i taket, eit stilig garderobeskap, store speil, masse puter og eit luksuriøst sengeteppe. Eg vil gå for farger i kvitt, grått og lilla. Eg vil ha ein sengegavl i skinn så det er godt og sitte når eg løser kryssord eller sitter med laptopen i senga..Eg ønsker meg sengetøy fra by nord med fjær på, eller det med reinsdyr. Ønsker meg listefrie vinduer med lyse grå rullegardiner inni vinduet for eit reint og fint uttrykk. Eg har lyst på eit grått saueskinn på gulvet ved senga.. og ein fin stol som eg kan henge klær over eller som bare pynter opp..og ein vase med friske blomster på nattbordet.  Ååå, eg trur eg må begynne og tippe så eg har ein sjanse til og vinne i lotto..slik at eg kan få råd til alt dette!!

24 Comments

 • Reply Emma says style, love & rock and roll. 5. oktober 2012 at 12:38

  åh så många fina rum!

 • Reply Jorunn 5. oktober 2012 at 12:52

  Her var mange fine rom!!!

 • Reply Tonje 5. oktober 2012 at 12:59

  Åh, så mye fint! Akkurat den inspirasjonen jeg trengte nå som jeg faktisk skal pusse opp soverommet mitt :)

 • Reply Christine Lövendahl 5. oktober 2012 at 13:10

  lysekrone vil jeg også definitivt ha. herregud det er så mye fin inspo å se på nettet og jeg kjøper meg jo ihjel på interiørblader for tiden. har så lyst på et stort HUS jo!!! tenk så nuts jeg ville ha gått da!!!!! haha :)

 • Reply Jannicke 5. oktober 2012 at 14:36

  Så utrolig mye fin inspo!! Er dette google-søk, eller en nettside du har funnet de på? Skulle likt å ta en titt på den.. :)

 • Reply Marlene 5. oktober 2012 at 14:54

  herlig soveromsinspirasjon! :-) Gleder meg veldig til vi en dag skal flytte, og faktisk får oss et soverom igjen! Nå skjønner du, er hele andreetasjen vår bad og soverom, og det er skråtak og dumme vinklinger overalt, så det er ikke så lett å få gjort så mye der. Har ideer, men vil heller vente til vi flytter en plass som er vår på ekte, som vi ikke bare leier :-)

 • Reply Hilde 5. oktober 2012 at 15:10

  Så mange fine bilder!:) skjønner godt at soverommet er et viktig rom for det i huset – og da må du jo trives der. Selvom du kanskje ikke er på ditt beste når du er der.
  God bedring! Og håper du får pusset opp soverommet!

 • Reply Maria Isabell 5. oktober 2012 at 16:27

  Åh, jeg har skikkelig lyst til å innrede soverommet mitt på nytt jeg og! Og her var det jo mye inspo ;) Hehe..

  Håper formen er bedre i dag, søte! God bedring og god helg <3

 • Reply Vibeke 5. oktober 2012 at 17:46

  Jeg elsker soveromsinspirasjon.!!! ;)

 • Reply Cecilie 5. oktober 2012 at 20:08

  God bedring =) Her var det mange fine soverom, kjenner jeg ble litt inspirert til omøblering på soverommet ;)

 • Reply tinemarie 5. oktober 2012 at 20:59

  Jeg også har så lyst til å pusse opp soverommet! Vil liksom at det skal være mer innbydene enn det er nå!:)

 • Reply Eva Beate 5. oktober 2012 at 22:45

  Fantastisk innlegg – dette skal jeg lagre! :) Jeg venter bare på å få bli istand til å pusse opp soverommet og har mange ønsker og drømmer for det! :) Inspirasjon til det er gull <3

 • Reply Titti 5. oktober 2012 at 23:25

  Så mange fine soverom :D Nå fikk jeg masse inspo til mitt eget :)

 • Reply Veronica S 6. oktober 2012 at 01:45

  wow, snakk om å bli inspirert da!!
  huff, god bedring til deg!

 • Reply Martine-Kommenterer tilbake♥ 6. oktober 2012 at 08:38

  Så fineee!! <3

 • Reply Siv 6. oktober 2012 at 09:27

  Ja, tenk å ha et sånt soverom…… -drømme-

 • Reply marit 6. oktober 2012 at 10:02

  God bedring kjære deg! :) Masse fin inspirasjon her ;)

 • Reply Alexandra 6. oktober 2012 at 10:27

  Drømmerommet ditt hørtes nydelig ut! Får så lyst til å flytte når jeg ser så mye fint interiør. Bare klør i fingrene etter å få møblere som en selv vil:-)

 • Reply Victoria 7. oktober 2012 at 11:03

  Amazing interior design. I love all of these spaces!

 • Reply Lillesmurf - Kari 7. oktober 2012 at 12:18

  Nydelig inspo <3

 • Reply Britt 7. oktober 2012 at 14:21

  Så mykje fin inspirasjon. Eg trur du lett kan få til drømmesoverommet uten å bruke alt for mykje pengar på det, sånn med unntak av sengkle frå by nord, men det kan du jo ønske deg til jul (genialt ønskelistefyll!) Ellers høyrtes det ikkje ut til at du hadde så utruleg dyre ønsker for soverommet. Gler meg til å sjå korleis det vert, for eg trur det vert bra :D

 • Reply MARITA GUNDERSEN 8. oktober 2012 at 10:52

  Så vakre og nydelige soverom :-) Her var det virkelig noe for en hver smak !:)

 • Reply Elise 9. oktober 2012 at 09:08

  For noen herlige og inspirerende bilder!! Og JA, jeg synes virkelig du fortjener å pusse opp soverommet. Det hadde nok blitt mye lettere å tilbringe så mye tid der hvis du trives mer og det er gode omgivelser rundt deg. Håper absolutt du får muligheten til å gjøre det! Det er ikke alltid så mye som skal til heller :)

 • Reply Hanne 10. oktober 2012 at 22:34

  Åh, elsker det :D

 • Leave a Reply