Shopping, inspirasjon ++

REEBOK

8. september 2012


Sko, Reebok.

Det var egentlig rosa/lilla joggesko som stod på ønskelista, men dei var utsolgt i min størrelse (35!) – så då blei det svart&grønn istedet. Dei var utrulig gode og gå i, so no er eg klar for og gå tur 3-4 ganger i veka for og komme meg litt  i aktivitet og få frisk luft! No mangler eg bare regnjakke og så er eg klar uansett vær.. Eg skal innrømme at eg syns det er drit og bruke penger på slikt, men det er viktig med gode sko når eg skal gå på asfalt, føler eg var så flink og fornuftig at eg fortjente og kjøpe meg både ein ny topp + pafyme i går ;)) Det kjem bilde av den nye toppen og dagens antekk seinere i dag :)

16 Comments

 • Reply merete 8. september 2012 at 13:48

  det er veldig viktig med gode sko ja :D
  har nettopp invistert i gode, (dyre) støvlar sjølv! trengs på vestlandet!

 • Reply Siv 8. september 2012 at 15:42

  NYDELIGKULE sko!!!! I approbe!

 • Reply marit 8. september 2012 at 16:07

  De var jo lekkre da! :D Str. 35? Shit da har du sikkert søte små føtter :D

 • Reply Chioma 8. september 2012 at 17:05

  Helt enig! Hater å bruker penger på sånt selv! Skoene var utrolig kule :) Digger fargene :)

 • Reply Eva Beate 8. september 2012 at 17:06

  Stilig sko :) Ja, viktig med gode sko å gå med. Jeg skaffet meg Adidas terrengsko for noen uker tilbake, og jeg elsker de.

 • Reply ★MK★ 9. september 2012 at 10:19

  Å ja, her er svaret på det jeg spurte om og hihi ;) Jeg har såå lyst til å kjøpe meg mange kule joggesko til trening, men sier seg jo selv at det er dyrt og ikke nødvendig med nytt hele tiden ;) Sett at mange av de nye i år har så store åpninger under at stein og alt setter seg fast innimellom. Hvordan er disse?

 • Reply Vibeke 9. september 2012 at 12:29

  Så freshe.! Tror det er på tide med noen fargerike sko i mitt skap også ;)

 • Reply Lillesmurf - Kari 9. september 2012 at 12:54

  Kjempe kule sko :D

 • Reply Siri 9. september 2012 at 13:41

  wow, superfine sko! Kjøpte meg nylig noen nye treningsko, og jeg elsker dem!
  xx Siri

 • Reply Eldrids 9. september 2012 at 15:02

  good job! Dei der e nok bra for asfalten ja!
  Fornuftig invistering i helsa;) Fint at man kan finne så fint sportsutstyr..det gjør det ekstra arti å gå seg en tur!
  :)

 • Reply Elise 9. september 2012 at 18:45

  Åh, jeg synes de faktisk var kjempefine jeg!! For har ønsket med rosa selv, men nå fikk jeg mer lyst på disse :)

 • Reply Cecilie 9. september 2012 at 19:35

  Fine <3 JEg liker å bruke penger på fint treningstøy, ekstra motiverende er det å trene også hihi

 • Reply tinemarie 9. september 2012 at 22:28

  Fine de var! Ja det er viktig å ha skikkelig utstyr, så det er ikke noe å ha dårlig samvittighet for!

 • Reply elise - sukkertooy 10. september 2012 at 08:30

  Åh, nå sier du noe. Jeg er altfordårlig til å gå turer. Det skal jo være godt for både kropp og sjel, det. Man taper i hvertfall ingenting på det. Må skjerpe meg der. Og skoene var jo råtøffe da! Ser det er mange som har de i lilla og rosa, men disse var mer sporty :) gled deg!

 • Reply momoiro-chan 11. september 2012 at 10:45

  Åh, akkurat det samme skjedde meg også! Måtte ha joggesko i str. 35, og da måtte jeg ta grønne/svarte. Heldigvis fungerer slike sko som de skal de også!
  Høres deilig ut med høstturer. Det kan jo tilogmed være deilig selv om det regner :)

 • Reply Titti 11. september 2012 at 21:33

  Så tøffe de var! Likte veldig godt fargekombinasjonen :)

 • Leave a Reply