Sjukdom

I`M SO TIRED

25. august 2012

Det er ordentlig tøffe dager innimellom. I dag er ein slik dag.
Stikkord er besvimelser, migrene, depresjon, smerter.. og ikkje minst bekymringer for framtida.

Depresjonen blir ofte litt forsterka på høsten, ikkje på grunn av mørket, eg elsker mørket.. men på grunn av at eg blir litt nedfor då alle er så oppglødd og skal begynne på skule, utdanning, i ny jobb eller tilbake til jobb etter ferie – i mens eg står på stedet kvil. Eg misunner alle som har noko fornuftig og drive med, som har det travelt og som har mykje på timeplanen. Det einaste eg skal framover er legetimer, undersøkelser på sjukehus rundt om kring, nav-møter og den slags. Eg og har lyst og studere, men den skuffelsen med at eg ikkje klarer og henge med på grunn av alt for stort fravær og for store helseproblem så er det best at eg venter litt, det er grenser for kor mange nederlag på nederlag eg takler etter kverandre.

Eg føler meg rett og slett misslykka, fordi eg ikkje har fullført noko utdanning, og fordi eg ikkje har jobb. Eg har alltid vært så glad i slikt og vært veldig opptatt av utdannelse, og har hatt store ambisjoner og det er nok derfor det er så sårt at sjukdommen stopper meg gang på gang. No er eg verken i jobb eller under utdanning, og så lenge legene står fast og ingenting skjer så ser framtida litt mørk ut.

Eg er bare veldig sliten av og føle meg så utmatta, dårlig og skral. Det er mange fall, eg besvimte både i dag og i forgårs. Eg slår alltid hodet, og i forgårs slo eg ryggen også som har plaga meg dei siste dagene.. migrenen er utholdende og det er ingen medisin som fungerer lenger, frustrerende, men sånn er det. Eg blir gal av mine problem med nesa og med pusten, det er anstrengende og puste – og kanskje eg må ta ein operasjon til så eg får bedre oksygentilførsel, det blei litt bedre sist, men no er det tilbake til det gamle igjen og eg må sitte oppe for og slippe og anstrenge meg. Det er blødninger og smerter. Det er psyken oppi alt. Det virker som bagateller når eg sitter og ramser opp litt, men med alt samtidig pluss fleire ting eg ikkje tar med her, så er det ihvertfall nok til at eg blir utslitt..

Om eg var rik så skulle eg dratt til utlandet og virkelig prøvd og finne ut av det, men det har vi desverre ikkje lommebok til. Eg syns nesten at om ein ikkje finn noko svar på norske sjukehus, så burde dei sendt pasienter til andre land, det er klart det koster – men det koster jo også masse og ha folk på trygd i månedsvis og åresvis..

Uansett, satser på at morgendagen blir mykje bedre og at eg får tatt eit antrekksbilde, eg har nemleg ein ny topp fra wildfox som eg vil vise dåke! Det regner og regner her, men vi får prøve og ta eit bilde innimellom regnbygene i mårra – følg med- og eg håper dåke har hatt ein herlig lørdagskveld så langt!

(Min kveld er ikkje bare svart, heldigvis har min kjære komt heim fra spillejobb, og han hadde med seg både pizza, cola, chips og smågodt.. og eit par timer til i hans nærvær (les: armkrok) og så blir nok kvelden veldig fin til slutt.. han er fantastisk ♥ )

25 Comments

 • Reply krist.in 25. august 2012 at 22:45

  Tenker på deg søta <3

 • Reply mam 25. august 2012 at 22:50

  Kjæreste veslejenta mi !
  Jeg skjønner at du har det tungt, kjenner det og det gjør meg så vondt!Forstår at du så gjerne ville delta på skole eller jobb og at du hindres av alt som plager deg.Men uansett er du alt annet enn mislykket! Du er så skjønn og flink og spesiell på så mange måter! Håper at du får hjelp og blir friskere etterhvert!Gi ikke opp! Er så glad i deg!!!!Godt at du har Øyvind ved din side i livet!Klem til dere begge fra mam/Ma.

 • Reply Ingrid Røren 25. august 2012 at 23:22

  <3

 • Reply Eva Beate 25. august 2012 at 23:34

  Jeg sender deg en stor klem <3

 • Reply merete 25. august 2012 at 23:49

  er så godt for oss (til og med som ikkje kjenner deg) og veta at du har han! Eg håpar sånn med deg at dei skal finne ut kva som er gale, og at du kan få oppfylle nokon av ønskene dine! Hadde eg vore voksen, hadde eg vore ein kjendis og rik, då sku eg gitt deg penga til å reisa til utlandet! Me skulle ha starta sånn innsamling for deg, du fortjener jo da!
  eg er desverre ikkje så rik, og akkurat her er da vell ikkje tanken så teller, men eg håpa du skjønne kor gjerne eg ville hjelpt deg!
  mykje god bedring, eg håpar du får ein fin og bedre dag i måro! <3

 • Reply AgnesB. 26. august 2012 at 00:12

  Håper du får en bedre dag i morgen! Syns du er tapper som står fram med dette! Klem fra meg

 • Reply Marit 26. august 2012 at 01:08

  Kjære, fine deg. Slike dager er det lov å ha. Håper bare du får bedre dager framover. Skjønner at det kan være slitsomt og frustrerende. Jeg føler sånn med deg<3.

 • Reply Borghild 26. august 2012 at 01:50

  Gla i deg!<3

 • Reply Ingrid 26. august 2012 at 05:23

  Gla i deg Regine <3

 • Reply Jorunn 26. august 2012 at 09:04

  Uff, nydelige du! Får helt vondt av dette, og syns det er skremmende at de ikke finner ut hva det er slik at du kan få leve et tilnærmet normalt liv!
  Du er sterk, hold motet oppe! ;)

 • Reply Siv 26. august 2012 at 09:09

  Ja, jeg tror Norge er VELDIG dårlig på å VIRKELIG få folk frisk, sånn at de slipper å trygde dem! For ting er jo ikke over og ut for deg enda – tvert i mot!!! Hjerte fra meg i nord <3

 • Reply Emma 26. august 2012 at 09:32

  åh, skickar en kram!

 • Reply Lillesmurf - Kari 26. august 2012 at 11:34

  Sender deg en stor klem <3

  SV. Jeg følger deg også ;) Tusen takk :) Kjempe fornøyd med kjolen selv og gleder meg til jeg skal bruke den på fredag <3

 • Reply Vibeke 26. august 2012 at 12:25

  Guapa, dette fortjener du ikke! Jeg håper du snart blir friks, alle fall ikke trenger å slite med disse kjipe dagene dine! Det er en fryd å lese bloggen din, alle de fine antrekkene dine! <3

 • Reply tinemarie 26. august 2012 at 12:28

  Off, det skal ikke være lett! Men jeg synes du er kjempe flink osm ikke lar deg knekke og prøver så godt du kan:)

 • Reply Mona 26. august 2012 at 12:32

  Kjære Regine, først og fremst – du er IKKE mislykket! Det skal ingen få fortelle deg, ikke deg selv en gang, for det er feil! Jeg skjønner at du har det tøft, vondt og vanskelig, og det er lov. Men prøv, prøv en gang i blant å fokusere på alt du har oppnådd istedenfor det du ikke får til fordi sykdommen hindrer deg. Se bare på bloggen din for eksempel, hvor langt den har ført deg, hvor mange lesere du har som støtter deg. Du gjør en fantastisk jobb med det du er kapabel til å gjøre i din situasjon.

  Du er et unikt menneske Regine, du er heldig som har en fantastisk mann som er der for deg i tykt og tynt, og HAN er heldig som har en så reflektert og oppegående kjæreste som deg. At legene ikke klarer å gjøre jobben sin er IKKE din feil! Du må aldri noensinne tenke at du er mislykket, dette er ikke din feil Regine. Det må du forstå. Og det tro jeg at du skjønner også, men det er lov å ha tunge dager. Dette er heller ingen bagateller, så vær så snill å ikke se ned på deg selv, ikke tro at du er mindre verdt enn de som går i jobb og på skole.

  Livet blir sjeldent som man planlegger det, men det gjelder å gjøre det beste ut av det, og nyte de små øyeblikkene.

  Du er et fantastisk menneske, det er det ingen tvil om.
  Stor klem til deg.

 • Reply ★MK★ 26. august 2012 at 14:34

  Skjønner deg, det er jo ikke rart du tenker slik med situasjonen din. Jeg synes du er flink til å fokusere på det positive som regel, men av og til samler det seg opp og da må det ut!! Takk for at du deler virkeligheten din her. Jeg håper virkelig at ting blir bedre for deg snart. Du har så stort potensialt. Stor klem!

 • Reply Hilde 26. august 2012 at 16:58

  Det du går igjennom høres ikke lett ut, og hvertfall når du ikke får noe svar på hva som feiler deg.. Håper alle legetimer og sykehusbesøk lønner seg for deg etter hvert! Jeg tenker på deg! Og er veldig glad for at kjæresten din er så omtenksom mot deg!

 • Reply Nina C. 26. august 2012 at 17:16

  *stor klem* Huff,dette høres virkelig ikke bra ut. Skulle vært mye billigere å søke behandling utenfor de norske landegrensene.

 • Reply Chioma 26. august 2012 at 18:13

  <3

 • Reply Maria 26. august 2012 at 20:04

  Huff. Jeg blir så frustrert på dine vegne. Om vi kunne gjort noe skulle vi gjerne stilt opp. Rart at det ikke finnes noen slags form for økonomisk støtte for de som trenger å reise utenlands for å få diagnose. Lykke til videre! :-)

 • Reply elise - sukkertooy 28. august 2012 at 17:24

  Synes så synd på deg og hvor frustrert du blir. Det er helt forståelig. Norge er jo et rikt land som egentlig skal hjelpe allesammen. Det er noe som skurrer både på norske sykehus og i politikken generelt. Men man skal ikke klage, hva? Jeg blir dårlig av å tenke på de som ikke får hjelp og de som må slite – ja som du forteller nå. Selv om vi har mye bra på sykehusene er det synd at noen må gå slik uten å få tilstrekkelig med hjelp. Og alt skal koste så mye også, så skjønner at ting blir vanskelig <3

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men håper du får den hjelpen du trenger. Ingen fortjener å ha det slik.
  Klem<3

 • Reply Ida Bethina 28. august 2012 at 23:02

  :( Så leit å lese dette, hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din håper jeg at du har blitt bedre og at ting går riktig vei. Men det skal visst ikke være lett å finne ut av dette her. Er enig i at landet kunne støttet reise til utlandet hvor ekspertene finnes, i lengden ville det sikkert spart samfunnet for mye ja. Jeg beundrer deg for at du likevel klarer å skrive en blogg som inspirerer og sprer glede – for bortsett fra dette med de vonde symptomene dine, så har du hvertfall en blogg til å bli glad av. :) Jeg synes du stråler på bilder, og du er en nydelig jente :) Du er alltid så ekte – både i det du skriver og på bildene dine, og unik i bloggverdenen vil jeg si. (Har nesten sluttet å følge blogger siden nesten alle skriver om det samme for tiden, nesten litt slitsomt..) (Ps.: Du er heller ikke alene i kampen for en diagnose..) Stor klem fra meg <3

 • Reply naboen i det grå huset :) 29. august 2012 at 17:02

  Husk ting eg har skrive til deg før, og ting eg har sagt til deg i gata vår :) Du er ei flott jente, som dessverre har helseplager du sjølv ikkje har valgt.

  Kan vere vi treng ein prat om framtid og utdanning, og kva som kan vere mogeleg innan dette for oss begge? :)

 • Reply Elise 30. august 2012 at 21:28

  Du er utrolig sterk, Regine! Jeg forstår deg så inderlig godt, selv om jeg selvfølgelig ikke kan sette meg helt inn i din situasjon. Det må være veldig tøft, men jeg tror ikke dette er alt. Jeg tror det venter deg masse, masse fint fremover. Stå på og vær den flotte og sterke jenta du er, så vet jeg at det vil gå bra tilslutt. Ønsker deg alt godt og sender deg masse gode tanker og god energi <3 Må også bare tilføye at jeg synes det virker som du er utrolig flink til å sette pris på de små ting OG skape de selv. Noe som er så viktig, spesielt hvis ting er vanskelig. Å gjøre det beste ut av ting er en flott egenskap som du må ta med deg videre. STOR klem fra meg :-)

 • Leave a Reply