Instagram Mat / Oppskrift.

InstaLately

14. juli 2012

Her er litt av dei siste bilda eg har lagt ut på Instagram.
Følg meg: regineforsund

Under neste bildet er det ei oppskrift, eit ønske fra søte Lillesmurf. Eg er eit matvrak og eg elsker og kokkelere og bake, og eg får ofte spørsmål av både lesere og venner om eg kan legge ut oppskrifter på bloggen. Eg bruker og svare nei då eg prøver og holde meg til eit tema; Mote – men ein fashionista må jo spise ho og som alle andre, so here we go! Club sandwich er ein stor favoritt her i huset og det er så enkelt og så godt!

Club Sandwich ala Regine

Ingredienser:
Kyllingfilet  – Brød –  Salat  – Majones  – Gulost/Cheddar  – Skiver med tomat/agurk (valgfritt)  –  Pommes frites

Kor mykje du skal ha av kver ingrediens kjem jo veldig an på kor mange du ska lage til.. til oss to bruker eg som regel tre kyllingfiletter, nesten ein heil pakke pommes frites,  6 brødskiver, halv salat og eg pøser bare på med majones til det ser godt og saftig ut. Føl deg fram!

1. Ha rikelig med salt og pepper på kver side av kyllingfileten og steik på panna i godt smør.
2. Sett eit brett med pommes frites inn i ovnen.
3. Rist brødet i brødristeren. Skjær av skorpene.
4. Bland majones, salt og pepper i ein liten bolle. Tilsett salat som er delt opp i små biter, rør godt.
5. Smør to skiver med salatblandingen, legg eit par skiver med ost på den eine skiva, ha på kyllingfiletskiver og agurk&tomat på toppen der igjen. Snu den andre skiva med salatblandingen og legg oppå. Ta da!
6. Om du vil gjøre det meir lekkert (eg hadde to gutter til lunsj som var veldig sultne og gjorde det i hyrten og styrten) så kan du dele skiva på skrå, og feste den i midten med ein cocktailpinne/trepinne.
7. Server med pommes frites, eller ein god salat til.

Bon apètit! 

23 Comments

 • Reply ★MK★ 14. juli 2012 at 17:05

  Nam for noen fristelser! Jeg synes fint du kan slenge ut slike små mattips i ny og ned. Noe må man da spise for å se fin ut i klærne også, samt at variasjon er bra! Sv – Jeg har vært til røntgen og på skolen så langt bare=) Skal hjem å hvile hodet litt nå og så se hva som skjer.

 • Reply Maria Isabell 14. juli 2012 at 17:07

  Du legger ut så mange fine bilder på Instagram :) Og clubsandwich! NAAAM <3
  Ha en fin lørdagskveld! :)

 • Reply tonje 14. juli 2012 at 19:50

  Så mange flotte bilder. Har jo sett alle fra før men.. ;) Og den oppskriften din skal absolutt testes ut. Thank you!

 • Reply Amalie 14. juli 2012 at 20:09

  Gud så stilig collage!

 • Reply Elise 14. juli 2012 at 20:23

  åhh du frister så med alle bildene dine! Du lager så mye godt :D

 • Reply Eirin Victoria 14. juli 2012 at 21:30

  Finfine!

  Sv; Laurdagen min bestod av 8-9 tima på jobb, og no slappa eg fiiint av med pc’en på fanget, før eg må legge meg for å bli utkvilt til tideligvakt imåra! Eg synest din laurdag haurdes mykje betre ut! (:

 • Reply JEANETTE H 14. juli 2012 at 21:38

  Så flotte og stemningsrike bilder, du er flink! =)
  Håper du har en knallfin sommer hittil? :-)
  Maten så veldig god ut, takk for tips!

 • Reply JEANETTE H 14. juli 2012 at 21:39

  Det slitte skjørtet, hvor har du forresten kjøpt det? =) Stilig!

  • Reply Regine 15. juli 2012 at 11:14

   Takk! Det er kjøpt på Bik Bok, det er i butikken no – løp og kjøp :))

 • Reply Marit 14. juli 2012 at 23:27

  Mange fine og herlige bilder ;)

 • Reply Tone 15. juli 2012 at 00:30

  matvrak her og, ehe ;)

 • Reply Katrine 15. juli 2012 at 00:32

  Herlige bilder! Og oppskriften ble jeg skikkelig fristet av!! Hørtes godt ut, nam :-D

 • Reply Lillesmurf - Kari 15. juli 2012 at 10:56

  HURRA :) Tusen takk for oppskrift… Dette skal prøves. TRO MEG <3

  • Reply Regine 15. juli 2012 at 11:13

   Så bra Kari, kos deg!! :)

 • Reply Siv 15. juli 2012 at 11:16

  åååå så nydelige bilder!!!! SOMMER ass!

 • Reply momoiro-chan 15. juli 2012 at 15:50

  Svar: Takk for en hyggelig kommentar! Vet ikke om jeg er så flink, men jeg koser meg iallefall veldig med å lage mat!

  Ser veldig godt ut det du har laget også. Det er så spennende å lage mat, og for min del må du gjerne poste noen oppskrifter i ny og ne. :)

  Håper du får en fin søndag kveld. Jeg skal ta fatt på den sjette og siste arbeidsøkta denne uka.. :P

 • Reply Monica 15. juli 2012 at 17:38

  Herlige bilete!

  og btw – bruk aioli istaden for majones! amazing! :)

 • Reply Nina C. 15. juli 2012 at 20:17

  Fine bilder! Den oppskriften må jeg skrible ned:)

 • Reply MARITA GUNDERSEN 17. juli 2012 at 00:00

  Fine bilder. Åh, maten så sykt god ut. Takk for at du deler oppskriften ;)

 • Reply Karoline - Livet i New York 17. juli 2012 at 01:54

  Så utrolig fin du var på håret på det første bildet :)

 • Reply Hanne 22. juli 2012 at 17:28

  NAM! Dette såg skikkelig godt ut :) Må prøvast!

 • Reply Hilde 23. juli 2012 at 16:25

  Nam, nam, nam! Dette må prøves!

 • Leave a Reply