Shopping, inspirasjon ++

In My Mailbox

9. juli 2012


Magasin, Det Nye  //  Bikini, H&M //


Deodoranter, Biotherm  //  Lipglosser, Calvin Klein  // Nelliker fra mamma //

Eg har allerede kjøpt badedrakta, og eg likte den så godt og eg syns fargen var så knæsj og herlig… så no når eg såg at den var på salg så måtte eg bare kjøpe bikinien også ♥ Loving it! Den kosta meg kun 124kr til sammen, digg.

Deoen fra Biotherm er ein stor favoritt, eg har sverga til den dei siste 7 åra – den koster 190kr i butikk her til lands, men på strawberrynet.com får eg den får 142 kr.. og det er gratis frakt. Eg har bestilt så mange ganger på strawberrynet at eg får 10% på resten av alle bestillinger eg gjør der, digg! Om du bestiller derifra så hugs og bestill det i fleire omganger slik at du ikkje slepper og betale toll, om du holder deg under 200 kr så slepper du unna tollen. Eg fikk to lipglosser i gave fra calvin klein, alltid gøy med gaver!!

Eg beklager litt ustabil blogging for tida, men det har vært så travelt med heile familien heime på ferie i tillegg til at eg har hatt bihulebetennelse og vært heilt sylta.. men no håper eg at ting går den rette veien! Ein må bare prøve og være positiv.. :D

24 Comments

 • Reply Maria Isabell 9. juli 2012 at 11:13

  Huff, håper du er bedre nå! Stilig den limegrønne bikinien , og billig og :) Ha en fin dag Regine, og kos deg med sjokoladen ;) Hehe..

  Tusen takk for hyggelig kommentar forresten, du er så flink til å legge igjen koselige kommentarer! <3

 • Reply elise - sukkertooy 9. juli 2012 at 11:18

  Digg å få pakker i posten :-) Den bikinien er SÅ fin. Jeg har ikke brukt drakten enda, den er litt liten … sukk, får vel bare prøve den på en dag. Og farger er det ikke noe å si på. Se for deg denne med en transparent bluse eller en kjempeløs tanktopp?! DET kaller jeg sommer :-)

  Tuuuuuusen takk søte :-) De skoene har jeg sett på finn.no – hvis du fortsatt er på utkikk, så se der. Dessuten har JC lignende (eller det bli vell omvendt, nelly har lignende). Hehe! :-) <3
  HÅPER DU FÅR EN FINFIN MANDAG. NYT DEN :)

 • Reply ★MK★ 9. juli 2012 at 13:48

  Kjempekupp! Tilbud og fordeler liker man godt og ekstra gaver i tillegg er jo topp. Satser på bikinivær nå da;)

 • Reply Marit 9. juli 2012 at 15:29

  Veldig fresh bikini! ;)

 • Reply Tonje 9. juli 2012 at 16:03

  Herlig med pakker i posten :) Den bikinien var kjempe fin og fresh!

 • Reply Jannicke 9. juli 2012 at 16:44

  God bedring :D Herlig sommerfarge på bikinien (og badedrakten også selvsagt ^^) deilig :)

 • Reply Emma 9. juli 2012 at 20:20

  men så fin bikini :D

 • Reply tinemarie 9. juli 2012 at 20:38

  Så fin bikini! Og tusen takk for tips!

 • Reply Almighty 9. juli 2012 at 21:24

  Ja, digg med den nettbutikken :) Ganske kul den bikinien ja!

 • Reply Hanne 9. juli 2012 at 21:53

  Så fin bikini! Herlig farge :)

 • Reply Cupcakes og champagn 9. juli 2012 at 22:20

  Fet bikini! :)
  Alle skryter av Biotherm sin deodorant, jeg holder på meg Nivea og alle billige merker jeg, kanskje på tide å oppgradere? ;)

 • Reply MARITA GUNDERSEN 10. juli 2012 at 00:13

  Så fine ting :-) Bikinien er lekker :)

  Forstår detta med bloggingen, er selv ustabil med blogging om dagen. Er mye som foregår :-)

 • Reply Siv 10. juli 2012 at 09:31

  Digg farge, altså!

 • Reply Lillesmurf - Kari 10. juli 2012 at 11:15

  Kjempe fin bikini <3

  SV: Takk Regine <3 God tirsdag til deg :) Hva står på deres ukesmeny denne uken da? :D

 • Reply Kari 10. juli 2012 at 19:01

  Har den bikinien selv også, den er herlig :-)

 • Reply Jorunn 10. juli 2012 at 19:04

  Flott bikini… Fresh!

  Håper du er på bedringens vei nå! Så må du ikke ha dårlig samvittighet for lite blogging, familie er viktigere!! ;)

 • Reply momoiro-chan i Japan 10. juli 2012 at 22:54

  Uff, bihulebetennelse høres ikke noe særlig ut. Stakkars deg.. det på toppen av alt det andre! Håper du snart føler deg bedre! Kos deg med familien din :)

  Skikkelig stilig bikini du har kjøpt. Herlig knæsj farge!

 • Reply veronica 10. juli 2012 at 23:20

  Fresh bikini-har akkurat samme farge på min :D

 • Reply Alexandra Saetran 11. juli 2012 at 11:58

  Fresht cover!

 • Reply Emilie 11. juli 2012 at 13:23

  KjempefIn bikini !

 • Reply ★MK★ 11. juli 2012 at 15:30

  Nyter du ferien?=) Så stille er det ikke ofte at det er!

  • Reply Regine 11. juli 2012 at 17:19

   Hei,
   nei det har vært forferdeleg stille her pga. sjukdom.. ligger strak ut om dagene og er heilt gåen, men har fått ein del nye piller no så får vi se om eg blir litt bedre. :D

 • Reply KristineBS 13. juli 2012 at 16:48

  Du, angående det med tollen! Hvis du får en tollregning på det du bestiller, så sender du bare tollregningen til Strawberrynet og så tilbakebetaler de den til kontoen din! Det har de garanti på, og mormoren min bestiller alltid derfra og får igjen alle tollpenger :-)

  • Reply Regine 13. juli 2012 at 17:52

   Hei, takk for tips – ja eg veit det, men det er så kjedelig og legge ut for det og vente på pengene og være blakk i mellomtida, tar ganske lang tid og få det tilbakebetalt, eg har gjort det fleire ganger før!

   Om ein ikkje har bestilt så masse at ein får 10 % på bestillingene sine (må bestille minst 20 ganger for og få det trur eg), så er det ihvertfall veldig lurt og bestille eit og eit produkt! :)

  Leave a Reply