Sjukdom

From the heart..

21. juni 2012

Bildet knipsa eg i går på Instagram – @regineforsund

Det er mange som har tatt sommerferie, eller som snart skal ta seg ferie. Eg føler litt på det når folk spør om når vi har ferie, eller når Øyvind har ferie rettare sagt. Eg har ikkje vært i jobb siden februar 2010, eg ’naver’ som ungdommen kallar det. ”Nei, du har vel ferie heile året du”, har fleire sagt til meg. Og om vi so er på ferie, so har eg med meg sjukdommen dit og – det er aldri fri, eg har på ein måte aldri 100% ferie. Men det eg har er gode stunder innimellom, og dei er dyrebare!

Eg kjenner eg blir frustrert og sint når eg les eller høyrer at folk seier at dei skulle ønske dei gjekk på nav. Eg såg på facebook her ein dag då det var sol og flott vær at det var ei som skreiv at ho skulle ønske at ho gjekk på nav i dag og berre kunne gjere ingenting og ligge ut og slikke sol..
Eg veit at det er nokre folk som utnyttar systemet – men fleirtalet har jo faktisk ein grunn til at dei ikkje er i jobb.

Det er ein heiltidsjobb det og vere sjuk. I mitt tilfelle der legane ikkje finn noko grunn til alt som feilar meg er det i hvertfall det. Det er ein kamp mot helsevesenet kvar dag. Det er fysiske og psykiske plager som slår meg ut, og det er ikkje mykje ork til kafè-dater og spennende utflukter. For dåke som ikkje veit så kan eg raskt oppsummere noko av det som feilar meg. Det er at eg besvimer ofte og slår meg, det kan ta alt i frå 3minutt til ein time før eg vaknar. Eg fell ned trapper, i dusjen, ute – kvar som helst og når som helst. Første gangen eg besvimte var då eg var 11,5 år – så eg har vært dårleg i 17 år no. Eg fikk nakke og ryggskade den gangen som eg plages med endå. Det er migrene, pustevanskar, masse øyreverk og problem med biholene, konstant blødingar som gjør meg utmatta og slapp, det er søvngjengeri som gjer at eg sjeldan føler meg utkvilt, det er blodtrykksplager, det er smerter i bryst, det er depresjon og det er rett og slett veldig tunge dagar innimellom der alt er svart og eg berre føler at eg ikkje orker meir. Det er utmattande og det er ikkje alltid så masse eg får gjort i løpet av ein dag. Det er ei papirmølle med nav, helfo, pasientombodet osv. Det er forferdeleg dyrt og være sjuk, no går vi ein del privat også som verkeleg melker kontoen vår, men vi prøver og komme til bunns i det sida ingen andre gjer det.

Eg har gitt opp. Ikkje livet, men eg er så sliten av legar og sjukehus, eg er so sliten av og krangle med fastlege og nav. Eg er so sliten av at ingen i helsevesenet tar ansvar og hjelper meg. Eg er so sliten av og føle meg so ubrukeleg og unyttig. Og mest av alt er eg drit lei av at leger og spesialister skal fortelle oss at vi kanskje berre bør innsjå at det er slik og at vi må innfinne oss i det.. og gjere det beste ut av det. Eg er skuffa over at alle gir meg opp med ein gang, og at alle trur dei er verdensmestere og at om ikkje dei finn ut av kva som feiler meg so er det ingen andre i heile verda som kan finne ut av det heller og dermed sender dei meg ikkje vidare til ein anna spesialist, eit anna sjukehus eller eit anna land.

Eg gav opp for nesten eit halvt år sida, men det har ikkje min kjære. Han står på 100% for meg og gir alt han har av tid, pengar, kjærleik og omsorg. Han sit på kveldane og les om diverse sjukdommar, klinikkar, legar – og han tar seg fri fra jobb og tar meg med til forskjellige spesialistar og sjukehus. Han er med meg på alle møter og undersøkingar og støttar meg. Han oppmuntrar meg med små ting i kvardagen som får meg til og smile, som dolly pizza, jordbær, smågodt – eller han tapper i badekaret til meg og tenner på masse lys og gjør det til ein perfekt spa-kveld. Han pleier meg på dei dagane eg er dårleg. Det er ofte eg besvimer og at han må bære meg i seng –  han må ofte riste i meg, slå meg i kinna og blåse meg inn i munnen for og få meg til og puste igjen. Eg får mat og drikke på senga når eg våkner, og når eg sover så ligger han tolmodig ved sida av meg i mørket, held rundt meg og passer på sjølv om han er lys våken og klokka berre er 18.30 på kvelden…

Og på dei dagane eg er bra so snakkar vi ikkje om det i det heile tatt og nyter det fullt ut og koser oss maks som om ingenting var galt, og det er akkurat det eg trenger. Drømmemannen eksisterer, det er eg som har han ♥

So this is me.. det er jo mange som har spurt om kva eg driver med, og dette er eit lite bilde av korleis kvardagen min er. Eg har so klart gode dagar òg, men det er dessverre veldig mange tunge, smertefulle og kjipe dagar også.. og sjølv om eg har ein bra dag so er det mykje bekymringer og slikt som kverner rundt i hovudet likevel.

Det er mange som syns det er teit at eg ikkje skriv so masse om det på bloggen, og at eg framstiller meg som frisk, glad og ’normal’ – men som eg har sagt før so vil eg at det for det meste skal være ein positiv blogg med overflatiske ting som sminkeprodukt, shopping og antrekksbilder! Det er kjekt og ha noko og drive med. Det er ein friplass der eg koser meg, og dåke gir meg insiprasjon til og fortsette – takk for at dåke er so gode lesere – you make my day!!

..og når vi ‘snakker’ om sola so kom akkurat Øyvind inn døra med sjokolade og jordbær som skal nytes foran tv-skjermen om få strakser. Ha ein fin kveld alle sammen :)

60 Comments

 • Reply Synne 21. juni 2012 at 21:28

  Sterkt innlegg.

 • Reply tonje 21. juni 2012 at 21:42

  Jeg sier som Synne. Veldig sterkt innlegg. Du er sterk Regine, og din kjære er sterk. Heier på deg!!

 • Reply Borghild 21. juni 2012 at 22:10

  De e heldige so har kvarandre! Øyvind e verkeleg ein drømmemann! :) gla i deg min venn! Klem <3

 • Reply Lillesmurf - Kari 21. juni 2012 at 22:29

  Flott og sterkt innlegg søteste Regine. Jeg heier på deg og har trua på at du snart opplever noe bedring <3 Jeg krysser i hvert fall alt som kan krysses <3

 • Reply Jannicke 21. juni 2012 at 22:46

  Du fortjener ikke dette, for du virker som en fantastisk jente. Håper de kan finne ut hva som er galt med deg, og at det blir litt lettere for deg i fremtiden. Ønsker deg alt godt. Sterkt å lese, som jeg ser flere skriver..

 • Reply Mathilde 21. juni 2012 at 22:49

  fine deg :-)

 • Reply Almighty 21. juni 2012 at 22:52

  Regine, eg sender mange varme klemmer og tanker! Syns du er så flott og du virker som ei kanonkjekke jenta! :) Håper virkelig at noen en dag finner utav litt mer om sykdommen din og du kan få mer hjelp og flere av de gode dagene!

 • Reply merete 21. juni 2012 at 23:21

  sv; ja, været har vært deilig og fint her også idag! Fekk nyte det litt før jobb! :) 5 dager igjen på jobb så reiser vi, så det blir bra ja! Har snakket med flere som har vært der vi skal, og det er bare masse skryt! :)
  Håper vi får flere fine dager som idag!
  ja, jeg tror jeg kommer inn, men man er aldri helt sikker.. men er passe lei bussen nå, så det hadde vært fint! :D

  Ha en fin kveld! Kos dere! :)

  Veldig fint skrevet dette innlegget. Jeg har fulgt bloggen din en god stund, og har jo lest artikler og slikt om deg også, og om jeg hadde noen ønsker jeg kunne oppfylt, tror jeg det ene måtte være at du ble helt frisk og kunne gjøre akkurat hva du ville innen arbeid og andre ting, og at du slapp alle de tunge dagene. Det er så mye for deg på en gang, og som jeg har sagt til deg før også, så beundrer jeg deg! <3 Du er så flott, og selv om bloggen din kanskje er "overfladisk" med antrekk osv.. så vet jeg (ja, det høres litt dumt ut..) at du er en såå snill og god person! :) Stå på, og jeg håper du får en kjempe fin sommer!

 • Reply Ingrid 21. juni 2012 at 23:39

  Forferdelig provoserande med folk som trur da e kjekt å gå på NAV. Da e da IKKJE! Godt at du og Øyvind har kvarandre. Glad i deg Regine! <3

 • Reply Eirin Victoria 21. juni 2012 at 23:51

  Eg synest du er så flink og sterk! Sjølvsagt skal du få ha bloggen din som eit frirom! Det er ikkje slik at ein ikkje får LOV å ha gode dagar sjølv om ein er sjuk, tvert om!

  Håper inderleg dei finn ut kva som triggar besvimingane, slik at du kan få leve uten dei ekstra bekymringane! Nettopp slik du fortjene!

  Stå på vidare, vine, sterke, inspirerande Regine!

 • Reply Marit 21. juni 2012 at 23:54

  Takk for at du delte dette. Du er sterk. Det må være grusomt å ikkevite hva det er som gjør dette.<3

 • Reply Maria 22. juni 2012 at 08:04

  Fantastiske jente :-) Jeg heier alltid på deg. Håper at du en dag blir frisk nok til å komme deg ut i jobb igjen. Jeg gikk på sykepenger gjennom NAV i tre måneder i fjor, og tro du meg, det var ikke mye spennende i det etter et par uker.

 • Reply ingunn 22. juni 2012 at 11:24

  Du er så sterk og fin. Eg vart so trist når eg leste dette, det er so urettferdig! Ingen har rett til å gi opp andre, og sei at du berre må lever med det. Eg krysser fingrane og håper at du aldri gir heilt opp og at de finn ut av det sammen, du, drømmemannen og helsevesenet. Lykke til! :)

 • Reply Mira 22. juni 2012 at 11:25

  Åh Regine, trist å lese :( Jeg ønsker deg alt godt og det er så herlig å lese om at kjæresten din tar vare på deg <3

 • Reply Titti 22. juni 2012 at 14:44

  Du er veldig heldig som har funnet drømmemannen som tar godt vare på deg. Ønsker deg alt godt <3

 • Reply Diman Dilir 22. juni 2012 at 14:58

  fin du var i håret!:)
  Tack så mycket:D

 • Reply Vibeke 22. juni 2012 at 15:36

  Herregud så sterke det er å lese tekstene dine Regine, og for en fantastisk mann du ha!! Dere er heldige som har hverandre, og jeg ønsker deg lykke til videre!! Håper det ordner seg, og at du med tiden vil føle deg bedre <3

 • Reply Agnes 22. juni 2012 at 15:39

  Så flott av deg å dele dette med oss. En blogg er akkurat det man vil det skal være, og det er andre sitt valg å lese eller ikke. Du har all rett til å ha den som ditt fristed! Stå på videre:)

 • Reply Keths 22. juni 2012 at 15:55

  ser frustrasjonen :S

 • Reply siri pettersen 22. juni 2012 at 16:56

  kjempe fint bilde og ha en fin kveld :)

 • Reply Ingrid Røren 22. juni 2012 at 17:25

  godt skrevet!

 • Reply Emma 22. juni 2012 at 19:12

  bra skrevet! :)

  Ps: Takk for kommentaren på bloggen min, kommenterer alltid tilbake jeg ;)

 • Reply Glorie 22. juni 2012 at 19:22

  Flott og sterkt innlegg! Håper du får en fin sommer<3

 • Reply Thale Sunniva 22. juni 2012 at 21:25

  Uff, et utrolig flott innlegg!

 • Reply gry 22. juni 2012 at 22:58

  Du er jammen ei sterk jente! Og du har virkelig ein god kjæreste som passa så godt på deg som deg han gjer :-)

 • Reply Seline - kommenterer tilbake ♥ 23. juni 2012 at 00:09

  Så fint bilde! Elsker håret ditt :-)

 • Reply sanna 23. juni 2012 at 10:57

  Huff, det høres fryktelig slitsomt ut å være så syk… Og ihvertfall når du ikke vet hva det er som gjør deg sånn… Synes det er kjempe bra at du deler med leserene dine, ikke alle som tørr skrive så personlige ting om seg selv :) Håper du finner ut hva det er, og at det kan behandles, 17 år er fryktelig lenge! Ønsker deg alt godt :)

 • Reply Monajenten 23. juni 2012 at 12:24

  Sender deg en stor klem Regine.

 • Reply Adriane - kommenterer tilbake ♥ 23. juni 2012 at 12:42

  Kjempebra skrevet ♥♥ Sterkt innlegg!

 • Reply Janne, kommenterer tilbake 23. juni 2012 at 18:08

  Sterkt innlegg!

 • Reply jos 23. juni 2012 at 18:17

  Kram!

 • Reply Trille 23. juni 2012 at 20:36

  Nydelig innlegg, Regine. Så nakent, så sterkt og så gripende. Jeg skjønner så godt at du ikke vil skrive om dette på bloggen din hele tiden, for hvorfor gjøre hele livet ditt til sykdommen!? Nei, en plass må du ha «the happy place» også. Vi er her, og vi bryr oss, så når du først åpner deg, så setter vi pris på det. Vi blir litt nærmere. :)
  Jeg tenker faktisk på deg ofte, og det at Øyvind er så god med deg, det føles så godt i hjertet mitt. Du fortjener det! Fine, vakre du! <3

 • Reply Frida 23. juni 2012 at 20:43

  Eg synst det er flott at du klarer å bruke bloggen til noko positivt og at det gjev deg glede og inspirasjon i ein heller trist kvardag!!!

  Eg synst det er supert at du innimellom deler korleis du har det og gjev oss andre ein perspektiv på vår eigen kvardag.

  Eg synst det er godt at du minner meg på kor sjuk eg sjølv har vore og kor fint livet mitt er blitt. Eg håper du får oppleve det same Regine!!!

  Eg digger deg for alle dei fine og oppmuntrande kommentarane du legg igjen på bloggen min, dei betyr veldig masse for meg.

  Eg er så glad for at du har ein sånn fin gut å dele livet ditt med!!!!

 • Reply Nina-Martine 23. juni 2012 at 21:17

  Det hørtes utrolig skummelt ut, og det er absolutt ikke noe man ville byttet ut å være i arbeid med! Men du er heldig som har en så fantastisk mann ved din side! :D

  Og skjønner godt at du ikke vil skrive om dette på bloggen hele tiden, et fristed fortjener du absolutt!

  Sv; Hehe, det var det også! :D

 • Reply Niina 23. juni 2012 at 23:06

  Huff, blir så lei meg av å lese hvor vondt du har det. Forstår godt frustrasjonen din når folk kommer med slike utsagn angående NAV – de færreste skulle ønske de var i din situasjon og jeg tror det er veldig vanskelig å forestille seg hvordan det må være.

  Men jeg må bare legge til hvor utrolig heldig du er som har en så flott kjæreste som passer på deg og bryr seg om deg! Jeg håper at du/dere en gang i fremtiden finner ut av hva det er som plager deg og at det finnes en behandling for det, for det kan umulig være lett å leve slik.

  Stor klem fra meg!

 • Reply Nina C. 23. juni 2012 at 23:47

  Huff, håper de finner ut av hva som feiler deg og at de legene ikke gir opp. Kan nesten ikke forestille meg hvordan du har det og må «kjempe» mot nav og legene. Har du prøvd å kontakte leger utenlands ?

 • Reply Ann Kristin 23. juni 2012 at 23:59

  Skjønner litt av da du sliter med. Er kronisk sjuk og. Andre skjønner ikkje kvifor eg ikkje er i jobb, for eg ser jo so risk og oppegåande ut. Men på dårlege dager so er da ingen so ser meg, unntatt dei nærmaste. Dager da da er ei heilt uoverkommelig oppgave å hente posten.
  Eg begynnte hos fysioterapeut for eg er plaga med ryggen. Men da måtte eg berre gje opp. For da blei ei stor belastning når eg måtte avbestille timar so ofte pga at eg ikkje kom meg ut av senga. Pluss at timane eg ikkje kunne komme, måtte eg jo og betale for. Å få uføretrygd er ikkje noko lukus liv, da må ingen innbille seg.

  Eg synes du har ein kjempefin blogg. Er stort sett inne her kvar dag, for å sjå om du har lagt ut noko nytt.
  Håper du får nokon fine dager framover. Klem frå meg.

 • Reply Julie 24. juni 2012 at 00:19

  Kjempe fint innlegg! Sterkt. Much love ♥

 • Reply Hanne 24. juni 2012 at 13:34

  Stakkars deg, Regine :( Virker heilt forferdelig å ha det slik.. Veldig flott av deg å dele dette med oss, sjølv om det sikkert er veldig tungt for deg.
  Og Øyvind virkar som ein kjernekar! Godt du har ein som passar på! :)

 • Reply Marita-Lynn 24. juni 2012 at 17:59

  Huff, slitsomt med sånne folk! Stå på :)

 • Reply ★MK★ 24. juni 2012 at 18:08

  Tusen takk for at du deler dette med oss! Vit at du gir ditt her på bloggen og så mye som du jobber med det betyr virkelig mye. Får iallefall meg alltid til å smile av de gode kommentarene dine, og du svarer alltid! Det er virkelig ingen som deg tror jeg. Det er selvfølgelig vanskelig for den som ikke har opplevde det å sette seg inn i din livssituasjon, men jeg tror du har gjort det en del klarere med dette innlegget. Du er sterk! Jeg føler allikevel at jeg kjenner meg litt igjen siden jeg selv har vært sykemeldt i over ett år fra studiene og vet det sliter fysisk og psykisk. Det tar på å mase, klage og fortelle alt opp igjen til mange forskjellige personer. Ulike teorier som blir lagt frem, tester, men ingenting med store resultat.. Jeg føler det litt lettere nå for tida, så jeg håper jeg klarer å fullføre utdannelsen min nå. Jeg tror du er flink til å ta vare på de gode studene og å tenke positivt sånn alt i alt. Det kommer man lang vei med. Man gir lissom opp litt, men ikke opp livet allikevel.. Du har en super kjæreste da! Ta vare på hverandre – stor klem

 • Reply Erle 24. juni 2012 at 19:28

  sterkt innlegg og fint skrevet! ♥

 • Reply Jorunn 24. juni 2012 at 19:39

  Du nydelige jente! Får vondt og godt på samme tid av å lese dette. Vondt i kroppen av helsevesenet vi har i Norge, og godt av at det finnes så flott menn og at du har en slik en!
  Håper virkelig det vil finne ut av det snart, for jeg unner ingen å ha det slik som du har det!

 • Reply Eva Beate 24. juni 2012 at 21:49

  Dette var et meget sterkt innlegg, Regine. Det å forstå fult ut hvordan du har det er egentlig umulig, for den er en egens person unik opplevelse. Jeg forstår hvor lett frustrasjonen dukker opp for systemene som er i samfunnet. Den skaden jeg har hatt siden januar har gitt meg et innblikk i disse systemene. Jeg har kjent på hvor tunge, slitsomme og energikrevende de er, selv for den minste ting. Jeg har også hatt min frustrasjon rundt de som ikke forstår usynlig sykdom /skade.

  Jeg blir imponert over kjærlighetserklæringen fra din kjære. Det at han bruker tid og krefter, der du ikke makter, og gjør det han kan for å finne frem til en løsning som kan gjøre deg frisk synes jeg er en skikkelig kjærlighetserklæring. :)

  Lykke til Regine! Du er sterk, og jeg har trua på at det en dag finnes en løsning på dine utfordringer.

 • Reply Christina 25. juni 2012 at 00:32

  Wow, jeg har ikke ord. Dette visste jeg faktisk ikke i det hele tatt.. Jeg vet ikke hva jeg trodde at du drev med, men jeg trodde ikke at du var hjemmeværende med kronisk sykdom. Du skal vite at du ikke er alene <3 Jeg har ME, og jeg har kjempet for livet de siste årene. Det er hardt, og jeg kjenner til det du sier om helsevesenet. Jeg har riktignok vært veldig heldig, og det gjør vondt å lese at du ikke har vært like heldig med blant annet fastlege. Jeg håper hverdagen blir litt lettere for deg snart, men du er jammen heldig med mannen du har funnet deg. Det er sikkert og visst!

  Jeg syns du er veldig sterk som fortsetter, og som faktisk skriver dette innlegget. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, enn at du må huske på at en dag blir det bra igjen. Det er jeg helt sikker på<3 Ikke gi deg!

 • Reply elise - sukkertooy 25. juni 2012 at 08:56

  Mange hjerteklemmer sendes til deg <3
  Veldig sterkt innlegg, Regine. Sender deg noen hjerteklemmer til .. !

  Så må jeg også nevne at du ser utrolig fin ut på håret. Bohemsk! Du smelter sikkert kjæresten din med den frisyren der :)

 • Reply Hilde 25. juni 2012 at 10:06

  Jeg sitter her med tårene i øynene, og sier som flere her; at dette var et sterkt innlegg, Regine! Du har mer å tenke på enn vi kan tenke oss, og du har en kjære som stiller opp for deg og hjelper deg! Du har nok funnet drømmemannen, som gjør alt for deg!:) Ikke gi opp, og jeg håper inderlig noen kan hjelpe deg med sykdommen din!
  Du er god!

 • Reply merete 25. juni 2012 at 15:52

  håper alt er bra med deg.. <3

 • Reply StylebyMari 25. juni 2012 at 17:09

  Kjempe sterkt innlegg, Regine! Sender deg masse kjærleik og en haug med klemmer <3

 • Reply Maud Helene 25. juni 2012 at 22:56

  Flott at du tør å åpne deg på den måten. Det er alt for mange som utnytter systemet og desverre er folk alt for raske til å slå alle over en kam. Høres ikke mye gøy ut å være i dine sko, må være frustrerende, slitsomt, ja, helt jævlig. God bedring og lykke til, kampen mot helsevesenet er ikke bare, bare.

  Utrolig flott flette forresten :-)

 • Reply Maud Helene 25. juni 2012 at 23:00

  Flott at du tør å åpne deg på den måten. Det er alt for mange som utnytter systemet og desverre er folk alt for raske til å slå alle over en kam. Høres ikke mye gøy ut å være i dine sko, må være frustrerende, slitsomt, ja, helt jævlig. God bedring og lykke til, kampen mot helsevesenet er ikke bare, bare.

  Utrolig flott flette forresten :-)

 • Reply Elise 26. juni 2012 at 12:27

  Så bra at du deler din historie. Helt enig med det om NAV, moren min er også på NAV og det er ikke bare bare nei. Absolutt ikke. Ønsker deg alt godt og at det løser seg for deg til slutt! Det du forteller om unner jeg ingen .. Kreditt til deg som tross alt virker som en utrolig positiv og sprudlende jente :) God sommer!

 • Reply MARITA GUNDERSEN 26. juni 2012 at 12:52

  Jeg blir så rørt av å lese dette, Regine. Det er så godt at du vil dele dette med oss. Du er så sterk i mine øyne og du har så flott kjæreste som støtter deg gjennom tykt og tynt! Håper du får en flott sommerferie, og at kanskje sykdommen din tar seg ferie! Du er flott, Regine <3

  Når du beskriver ovenfor her første gang du besvimte og symtonene du har, men som ikke legene finner noe ut av, så minner det meg om sånn bestevenninnene min har det. Hun har hatt slike symtoner siden 7.klasse og frem til idag. Hun besvimmer, har vondt i hodet, magen og får blødninger :/ Legene finner ikke ut så mye.. Nå har det begynt å bli noe galt med hjertet også… Jeg er så beskymret :S

 • Reply Maud Helene 26. juni 2012 at 21:31

  Så utrolig tøff du er som deler dette. Folk flest er altfor flinke til å dra alle over en kam, og det er ikke rart du lar deg påvirke. Masse lykke til videre med helsevesenet, høres utrolig slitsomt og frustrerende ut.

  Utrolig nydelig flette forresten!

 • Reply guro 27. juni 2012 at 16:13

  Å så sterkt å lese Regine. Eg sitt med tårer i augo no, du er god. Bra å ha en friplass som bloggen, eg synes den er koseli og lese. og du har altid så fine bilde.
  Klem Guro

 • Reply Jules 27. juni 2012 at 23:19

  Mennesker i det offentlig systemet har med det å fraskrive seg ansvaret noe ganger. Jeg har aldri opplevd og blitt satt i din situasjon helt konkret, men når mennesker som er der for å hjelpe ikke kan gi deg mye svar, så er det veldig fint og vite at man har noen og støtte seg til. Og i ditt tilfelle kjæresten din som stiller opp på alle mulige måter. Sånn utenifra virker det som du arbeider med noe moterelatert for det har du veldig teft for ut i fra bloggen din. Helt tilfeldig at jeg tok turen innom her, men når noen deler noe så internt og personlig så virker ikke » motebloggere» så overfladiske som alle skal ha det til.

  Det beste jeg vet er de små stundene. De er helt unike og akkuratt den stunden kommer du aldri til å ha igjen, så og sette pris på dem er veldig viktig. Når du kjemper mot folk i dress og kritiske blikk, så er det veldig deilig å finne overskudd sammen med familie og venner. Når man er i en slik situasjon så føler man ofte dagene går, men du står helt stille. Beina din beveger seg, men du kommer deg aldri noe sted.

  Du virker som en smart og reflektert jente som heeelt sikkert kommer til å nå laaangt.

  ♥♥

 • Reply Emeline 28. juni 2012 at 11:52

  Hverdagen din høres veldig utfordrende ut, håper du finner en lege som kan hjelpe deg, ikke gir opp og finner ut av hva du har! Du høres veldig sterk ut, og det er fint å lese at du har funnet en sånn drømmemann.
  Masse lykke til!

 • Reply Åse 2. juli 2012 at 17:52

  bra noen skriver denne delen av «nav’ere» også, slik at folk ser at det er to sider av medaljen!

  Du/dere har ikke vurdert å lage en gruppe på facebook og få til en «kronerulling» der?
  Kjenner til flere saker hvor folk har gjort det, og bare mange nok gir en liten slump (50-100 kroner) så blir det penger på kontoen som kan brukes til å utforske blandt annet utenlandske spesialister. bare et forslag…. koster så mye å være syk.

 • Reply Marlene 3. juli 2012 at 21:12

  UTROLIG fint og ærlig innlegg, Regine, takk for at du delte dette med oss! <3 Du er supersterk, og jeg skjønner utrolig godt den med "jammen du har jo ferie hele tiden du". Nei det har du ikke, det har ikke jeg heller, vi er syke, og går hjemme av en GRUNN! Hurra for fantastiske kjærester, hva skulle vi gjort uten!

 • Reply Siv 10. juli 2012 at 09:35

  HJERTE fra meg! TAKK for at du gir av deg selv og deler med oss. Det er lærerikt, og det åpner øyne. Takk.

 • Leave a Reply