Dagens Antrekk Motespaltist

Roadtrip

7. juni 2012


Genser, Wildfox  //  Sko, Skoringen (kjøpt i fjor)  //  Solbriller, DKNY  //  Armband, Bik Bok  //

I dag kom fylkesmagasinet ut i alle postkasser i Sogn & Fjordane – denne gangen handler spalta mi om bilferie , om du har lyst og lese, trykk HER.

16 Comments

 • Reply Benedicte 7. juni 2012 at 20:28

  Fine bilder :)

 • Reply Maria Isabell 7. juni 2012 at 21:16

  Så fine bilder :) Nå fikk jeg jammen meg lyst til å dra på teltur ;) hehe

 • Reply Hilde 7. juni 2012 at 21:20

  Stilige bilder! og kule sko!
  Så flink du er til å skrive også!:)

 • Reply Almighty 7. juni 2012 at 21:57

  Stiligt :D

 • Reply mo9q 7. juni 2012 at 22:00

  Nydelige bilder:D Så pen du er

 • Reply Frida 7. juni 2012 at 22:22

  Det første bildet var utruleg kult….eit av dei beste eg har sett av deg!!!

  Sv; genseren er fra H&M ja, nedsett fra 299 til 199 ;)

 • Reply Tonje 7. juni 2012 at 22:41

  Jeg elsker bilferie! Savner den tiden da jeg var yngre og familien på fem dro på biltur på sommeren nedover til Spania, trangt som bare det i baksetet og masing om hvor langt det var igjen. Den beste tiden :)

 • Reply Eirin Victoria 7. juni 2012 at 23:03

  Å! Har så sjukt lyst på road-trip i sommar! Samma kor ein reiser, så lenge ein reiser med ein fin gjeng, mykje god musikk og noke øl!

 • Reply Eirin Victoria 7. juni 2012 at 23:05

  Eg er forresten meget misunnelig på gensaren din!

 • Reply Kristine 7. juni 2012 at 23:56

  Kule Regine:-) ser ut som det er på Langeland du camper!
  Så digg med road trip! Det gjor vi masse før vi fekk barn! Pakka telt og soveposar i bilen å berre køyrde! ELSK! Gler meg til ungane blir så store at vi kan fortsette den tradisjonen!
  Om dåke ikkje har vore innom Geiranger/hellesylt/trollstigen, ørnevegen osv så anbefala eg da på da varmaste! Da e såååå utruleg vakkert der inne! Og vere der med sin kjære er nett som å bli forelska på ny… Fantastisk!
  Og om dåke reiser sør over og til Danmark, så vil eg berre tipse om Amager strandpark og bellahøj camping midt i København sentrum! Høyrest ikkje så kult ut, men berre heilt Max om ein likar camping/telt livet! Vi har budd der tre år på rad;-)

 • Reply momoiro-chan i Japan 8. juni 2012 at 03:42

  Nok en flott spalte fra deg, Regine!
  Jeg digger bildene! Du ser smashing ut :)

  Høres veldig koselig ut med roadtrip i sommer. Det er sånne minner jeg har fra barndommen også :)
  Håper dere får en flott tur!

 • Reply Marit 8. juni 2012 at 10:17

  Flotte bilder:D

 • Reply Siv 8. juni 2012 at 10:27

  RÅKULT!! ÅÅåååååå – !!

 • Reply Lillesmurf - Kari 8. juni 2012 at 18:21

  Så moro :) Jeg skal selvsagt lese med en gang :) Stilige bilder <3

 • Reply LEA REIFF 8. juni 2012 at 18:28

  Herlige bilder av deg!

 • Reply Britt 13. juni 2012 at 23:02

  Herleg! Vi var nordover på bilferie for to år sia. Eg har lyst tilbake. To veke i telt, men med tre netter på hotell i bodø og tromsø. Fantastisk! Fekk jo aldri brukt for dei fine sommarkjolane eg hadde med meg (iallefall ikkje alle!) og gløymde å pakke med meg bukse. (Det var i kaldaste laget i tromsø på ein fjelltopp i 7 grader, sjølv om det var midnattsol!) Men det er ganske dyrt å reise rundt i norge. Vi kunne lett ha fått oss ei veke eller to i syden for alle pengane som vart brukt på bensin, ferger osv. Men eg gjer det gjerne igjen. Anbefalar Lofoten! Vi var der egentleg litt for lite, så dit vil eg tilbake :) God tur!!

 • Leave a Reply