Hud, Hår og Skjønnhet.

My Hair..

18. april 2012


Eg har vært blond sida eg var lita.. det er min opprinnelige hårfarge, her er eg 2-3 år..  


På sommeren i solsteika blei håret alltid  ekstra blondt, her er bilder fra sommeren 2008..


.. og sommeren 2009


Høsten 2009 farga eg håret brunt for første gang.


..fortsatt i 2009..


– i 2010 tok eg litt striper i det og ville tilbake igjen til å bli blond… lang og kjip prosess!


Det blei lysere og lysere..


Slik såg eg ut i begynnelsen av 2010..


Men i oktober 2010 var eg lei, typisk meg når eg endelig hadde begynt å få det så lyst som eg ville.. rastløs som eg var så farga eg det brunt igjen!


Bilder fra april og mai i 2011.. håret blir gradvis mørkere.


 ..og så blei eg heilt mørk i november 2011.


Eg blei lei av det også, eg er så rastløs når det kjem til hår,  så eg farga tuppene lyse.. og slik ser eg ut no!

..og no skal eg snart til frisøren – og eg sliter Big Time med å bestemme meg for om eg skal ha håret slik det er no – eller om eg skal bli blond igjen. Om eg skal bli blond igjen så må eg ta avfarging, og då blir det slik som det er i tuppene mine no på hodet og deretter må eg ta striper og meir striper. Det er så kjipt med den prosessen der ein verken har brunt eller blondt hår og det bare ser skittent og kjipt ut, eg vil jo helst ha ein kaldere blond-farge, men det vil jo ta litt tid før den blir det, i begynnelsen blir det jo bare oransje-brunt som det er i tuppene mine no. Hmm.. eg er så usikker!

Ka stemmer dåke for?
Skal eg beholde hårfargen eg har no – eller bli blond igjen?? :)

Psst..  Minner om at eg har ein give away gående som avsluttes på fredag, trykk HER for å komme til den.

36 Comments

 • Reply Hjertebarn 18. april 2012 at 22:39

  Du er veldig fin med mørkt hår, men rett før du farget håret ditt mørkt for andre gang hadde du en veldig fin blondfarge. Blonde meg synes du burde bli blond igjen :D

 • Reply merete 18. april 2012 at 22:43

  du passa jo begge deler kjempegodt egentlig! :D satser på du finner ut av det! :) Du er nydelig!

 • Reply femme.ink 18. april 2012 at 23:06

  Du kler mørkebrunt kjempebra!! :D ;)

 • Reply AgnesB. 18. april 2012 at 23:08

  Syns det du har nå var veldig fint! :)

 • Reply Margareth, mam 18. april 2012 at 23:14

  Du kler jo godt begge deler, men forbinder nok mest blondt hår med deg,vet du.Synes du var så naturlig og nydelig med det lyse håret og de mørke øyebryna og øynene.Men det er ditt valg, og husk at du er fin uansett, Reginemor.Klem!

 • Reply Regine 18. april 2012 at 23:17

  Jeg stemmer for å ha det sånn som du har det nå! Synes de lyse tuppene med det mørke håret er så utrolig stilig! Nesten som jeg vurderer å gjøre noe lignende!

 • Reply Cassandra Berg 18. april 2012 at 23:20

  Jeg er akkurat lik, blir lei av hårfarger så fort! så for meg har det også blitt masse mørkfarger og bleiking opp gjennom årene! Det er ikke enkelt altså. Nå holder jeg på å stripe det til sommeren. har gått fra å være svart til ca lysbrun med striper nå. Og imorgen venter enda en omgang. hehe glad jeg nettop har kjøpt ny kur:))

 • Reply th 18. april 2012 at 23:22

  det du trives best med :-)

 • Reply Christina 18. april 2012 at 23:25

  Du var veldig fin med blondt også, spesielt med de mørke brynene dine, men jeg syns absolutt mørkt var den perfekte fargen for deg! Helt mørkt var kanskje min favoritt, men jeg skjønner godt at det frister med litt lysere nå mot sommeren, så derfor stemmer jeg for den fargen du har nå :)

 • Reply Trille 18. april 2012 at 23:29

  Herregud, du kler jo alt! Men *jeg* likte det definitivt helt mørkt best. Nydelig jente kler alt, vet du. :D
  Lykke til, blir spennende å se hva du bestemmer deg for. :)

 • Reply Titti 18. april 2012 at 23:32

  Du kler jo alle fargene veldig godt, men det er jo litt deilig å være lys om sommeren også da ;) Selv skal jeg snart til frisøren og gjøre håret mitt litt lysere..

 • Reply MARITA GUNDERSEN 18. april 2012 at 23:47

  Herlighet, så artig å se de forskjellige hårstylene dine. Jeg syntes du kler mørkt hår veldig godt, Regine. Det er veldig fint som du har det nå. Men forrandring fryder jo! Du kler for all der blondt hår også ser jeg ;) Men kanskje det hadde vært fint med lysebrunt også :-)

 • Reply Evy 19. april 2012 at 01:17

  Synes du kler aller best å være blond ;) Jeg synes trekkene dine kommer mer frem da. Tenker på øyefargen som er så fiiin og de mørke øyebrynene som da rammer inn øynene dine. Men du er fin uansett hårfarge Regine. Linn synes du er kjempefin slik du har det nå. Gjorde jeg det enklere for deg? hihi… ;)) klem

  • Reply Regine 19. april 2012 at 11:45

   Haha, fortsatt ganske forvirra ja.. men takk begge to ;)
   Spørs om eg bare holder meg til den fargen eg har no og så venter litt til med å ta ein avgjørelse siden eg er så usikker!!

 • Reply momoiro-chan 19. april 2012 at 02:49

  Åh, du kler nå uansett hvilken farge du velger da! Du er veldig fresht og fint med skikkelig blondt, men samtidig kler du jo det mørke håret veldig godt også..
  Dessuten synes jeg du allerede har skikkelig kult hår, med to farger!
  Kanksje frisøren har noen veldig gode råd til hva som passer deg best?

  Sikker på at du finner ut av det, og at det blir fint uansett hva du gjør :)

 • Reply Jannicke 19. april 2012 at 07:18

  Syns du er fin som nå jeg :) Eller mørkere! Hihi ^^

 • Reply Helene Magnussen 19. april 2012 at 07:32

  fint hår du har! passer det meste :D

 • Reply Ingunn 19. april 2012 at 07:46

  Eg synst du kler begge fargane veldig bra :) Men liker håret med striper fra 2010 ekstra godt ;)

 • Reply Luisa 19. april 2012 at 08:09

  Hard nøtt altså, men jeg må si jeg syns du ser utrolig fin ut med håret du har nå :)

 • Reply Monica 19. april 2012 at 08:24

  Du kler jo alt jo, så ikkje noke lett valg nei! Synest håret var sjukt fint på det bilde på kjøkkenet, på det bilde med det raude bak når du hadde det lysebrunt/brunt, men igjen kler du kjempegodt det mørke håret… :-)

 • Reply Caroline in London 19. april 2012 at 08:37

  Du kler virkelig både blond og mørk du!! Heldig :) Men jeg elsker dip dyen din!

 • Reply Maria 19. april 2012 at 08:53

  Jeg har vært blond i mange mange år, og har typisk lyst å farge det mørkt. Men det blir ikke før etter bryllupet i august. Har virkelig ikke lyst å gjøre ubotelig skade sånn rett før liksom :)

 • Reply Kristine Marie 19. april 2012 at 09:10

  Du kler veldig godt begge deler, men jeg synes den fargen du har nå er superfin!! :-)

 • Reply Nicole 19. april 2012 at 09:20

  Du kler virkelig godt blond :) Du får ein heilt anna glød i ansiktet, og det passar deg super-bra, som om du har tolmodigheiten til det så vil eg anbefale deg å gå tilbake til blond :) Det viktigste er jo at du sjølv er fornøyd, så du må eigentleg berre tenke deg om kva farge du føler deg mest komfortabel med :) Lykke til med frisør-besøk! :)

 • Reply Maria Isabell 19. april 2012 at 09:29

  Jeg synes du kler både mørkebrunt og blondt! Men jeg stemmer for mørkebrunt ;) Ha en fin dag!

 • Reply Emma says style... 19. april 2012 at 09:30

  Såå kul att se massa bilder!

 • Reply ★MK★ 19. april 2012 at 09:35

  Herlighet, da jeg først bare raskt scrolla nedover å så på bildene, skjønte jeg ikke at det var deg med blondt hår. HAHA for en forandring! Jeg synes alle bildene er unike og fine på sin måte. Jeg synes du faktisk kler alt jeg da, også mellom tonen. Kanskje jeg likte den litt bedre enn de andre til og med. Forandring fryder og alt kler den smukke =D Håper du klarer å bestemme deg da. Sliter ikke sånt mye på håret? Jeg har ikke farget mitt på mange år nå. Jeg stripa det mye selv fordi jeg må alltid bleike det ned først og da blir det så dyrt. Dessuten liker jeg å lage striper å slik selv, leke meg litt med asymetri osv. Håret mitt er grei å ha med å gjøre så farger det bare sort igjen om jeg blir lei. Og da er det akkurat som om sortfargen glir ut etter en vask og håret er tilbake til orginalt. Veldig greit=) Hadde ikke turt å gjort det slik om jeg hadde en annen hårfarge nei. Digger slike innlegg!!

 • Reply Benedicte 19. april 2012 at 11:20

  Syns du kledde alt egnetlig :) Er moro å se hårforandringene dine. Moro å vite at jeg har lest bloggen din siden 2009 :D

  • Reply Regine 19. april 2012 at 11:28

   Så gøy!
   Takk for at du fremdeles leser den <3 <3

 • Reply Vestfoldgirl 19. april 2012 at 15:12

  Sånn som du var i november-11 var veldig fint, eller som blond :) Du passa best enten blond, eller helt mørk brun!!

 • Reply Hanne 19. april 2012 at 18:07

  Så masse fine hårfarga :) Men eg likte best den du har på bilde 19 – den var kjempefin :)

 • Reply Eirin Victoria 19. april 2012 at 20:30

  Fy søren så ulik du såg ut med blondt og brunt hår! Skal sei det er modigt å endre håret så mykje (: Sjølv har eg kun farga håret to gongar i hele mitt liv! Ein gong i 5. klasse då eg bestemte meg for å ha raude ruppar (alá dine lyse som du har no), og 2. klasse vgs der eg blei skikkelig mørk raudbrun.. (hahahaha.. Kjedeleg, Eirin)

  Du er awesome!

 • Reply Renate 19. april 2012 at 21:20

  Behold den du har nå, den er så fin!

 • Reply Lillesmurf - Kari 19. april 2012 at 21:43

  Du kler alt da :) WOW! Men synes du er veldig fin som blond <3

 • Reply Marita 19. april 2012 at 22:57

  Du er nå like nydelig med begge deler, Regine! Alt kler den smukke, vettu :)

 • Reply Hilde 20. april 2012 at 19:25

  Jeg syns du absolutt er finest med mørkt hår! :) Likte veldig godt fargen du hadde i fjor høst:)

 • Leave a Reply