Dagens Antrekk Motespaltist

Norsk Design

8. mars 2012


Skinnjakke, Worn Pretty (Bonito)  //  Topp, V-Collection (Bonito)  //  Jeans, By Ti Mo (Bonito)  //  Veske, Sandwich (Bonito)  //  Sko, Ash  //

I dag kjem Fylkesmagasinet ut!
Om du ikkje bur i Sogn & Fjordane og får den i postkassa di i dag,  så kan du gå inn HER og lese spalta mi om du har lyst. Denne gangen handler det om norsk design som eg har blitt så opptatt av i det siste;)

Bildet blei tatt rett etter operasjonen og eg var temmelig, temmelig dårlig.. hehe, men bilde måtte vi jo ha – eg lånte litt klede av Bonito til bildet, men jeansen og skoa er privat. Skulle gjerne hatt den skinnjakka, veldig fin bak også med litt rysjer nederst på jakka, søt og stilig på samme tid. Sandwich er ikkje norsk design, men eg måtte bare ha ei veske som passa til antrekket og eg fant den også på Bonito og lånte den med meg.. men plagga er ihvertfall norsk design.

P.S. Det skal egentlig litt til å røre meg til tårer, eg er den som ikkje griner i Titanic eller noko slikt.. men i går då eg satt og las igjennom alle kommentarene dåke la igjen så rørte dåke meg til tårer og eg er heilt overvelda og ja, eg har egentlig ikkje ord, anna enn å sei Tusen Takk for alle dei oppløftande og fine orda – dåke fikk meg til å føle meg bedre, og eg er så takknemlig for at eg har så herlige lesere ♥♥

30 Comments

 • Reply Eline 8. mars 2012 at 11:41

  Åh, skoene og blusen!!! :D

 • Reply Karin Pedersen 8. mars 2012 at 11:42

  ååh så fint! :DD

 • Reply Eilen 8. mars 2012 at 11:57

  kult :D

 • Reply Victoria 8. mars 2012 at 12:21

  Such a lovely outfit! I really love your blouse =)

 • Reply Luisa 8. mars 2012 at 13:23

  Du er så god :) Og fint å vite at mine kommentarer gir deg litt glede <3 Gratulerer med kvinnedagen vakre deg!

 • Reply Regine 8. mars 2012 at 13:31

  Leste artikkelen. Det er litt gale at jeg nå har lyst til Sogn og Fjordane på shåpping :p

  Og antrekket var veldig fin inspo! Har noen lignende sko, men bruker dem dessverre sjeldent. Det er vel mer grunnet været enn styling, men jeg får heller manne meg opp.

 • Reply Nina C. 8. mars 2012 at 14:36

  Flott bilde av deg:) Skal stikke innom fylkesmagasinet!

  SV;Håper inspirasjonen og lysten kommer tilbake:) Kjenner meg igjen med å bli litt avhengig å blogge:). Med blogging får man ut inspirajson,får inspirasjon,kommer i kontakt med koselig folk og mye annet:)

 • Reply MARITA GUNDERSEN 8. mars 2012 at 14:52

  Så flott antrekk ;) Du er så strålende flott i alt :-)

  Godt at kommentarene varmer. Jeg leste innlegget idag og fikk tårer bare av å lese det. Syntes det var utrolig sterkt av deg å dele det med oss :)

  Gratulerer med kvinnedagen forresten :-)

 • Reply momoiro-chan 8. mars 2012 at 15:02

  Det er alltid så kjekt å lese spalten din, Regine! Du skriver omså interessante ting. Norsk design er jo absolutt noe som burde frontes litt mer, og ikke minst det man har i nærmiljøet!

  Veldig flott antrekk også! LIker fargekombinasjonen!

  Ha en fin helg! :D

 • Reply Marlene 8. mars 2012 at 15:54

  Fina <3

 • Reply Rita 8. mars 2012 at 17:02

  Fint antrekk :)

 • Reply SOFIA 8. mars 2012 at 17:21

  Hoppas du har en underbar dag fylld med glädje! KRAM fina du!

 • Reply camilla 8. mars 2012 at 18:22

  Jeg leste innlegget ditt under, og må bare få si at jeg kjenner meg veldig igjen i mye av det du skrev. Jeg trodde også, og tror fortsatt, at de rundt meg tror at jeg er svak, og at vil jeg bli frisk så får jeg det vil hvis jeg vil det nok. Men – det er jo ikke sånn det fungerer, og det er jo frustrerende å tro at enkelte av de man har rundt seg ikke helt forstår. Veldig trist å lese at du har slitt så mye også, og ikke minst så lenge. Håper virkelig at pausen vil gjøre ting litt bedre for deg, for du fortjener kun det beste. <3

  Stor klem!

  • Reply Regine 11. mars 2012 at 10:20

   Takk camilla <3
   Det er på ein måte godt når noken kjenner seg igjen i det eg skriver, og på ein anna måte vondt å høre at du gjør det - håper dei rundt deg støtter deg og at du får den hjelpa du trenger!! God klem:)

 • Reply tonje 8. mars 2012 at 18:47

  Fine du! :) Og du fortjener alle de fine kommentarene du får.

 • Reply Zwipp 8. mars 2012 at 19:02

  stilig :D

 • Reply Karoline Photography 8. mars 2012 at 19:50

  Så fint!

 • Reply Ine 8. mars 2012 at 21:02

  Kjempefin kledning, as usual! :))

 • Reply Elise - sukkertooy 8. mars 2012 at 21:03

  Så flink du er :) elsker å lese spaltene du lager! Åsså ser du kjempefin og lekker ut her med et usedvanlig classy outfit. Perfekt på en torsdag!

  Ønsker deg en fin kvinnedag videre,..! <3

 • Reply Jorunn 8. mars 2012 at 21:31

  Flott du er Regine! ;)

 • Reply Mona - MyBeautifulBag 8. mars 2012 at 21:54

  Så fiiin :-)
  Man kan ikke engang ane at du er så dårlig – men du begynner jo å bli en ganske dreven modell nå! The show must go on ;-)
  Moro at det blir satt fokus på så dyktige norske designere – det er jo masse talent i vårt lille land!

  Jeg synes også Norges smykket fra Celine Engelstad er så fint – og så ønsker jeg meg et sånt navnesmykke som deg i gull :-)

 • Reply Anne 8. mars 2012 at 22:08

  Kjempebra at spalten din ligger ute på nett, artig å lese den :) Utrolig kule sko!

 • Reply Marit 8. mars 2012 at 22:44

  Utrolig flott antrekk:D Du er så fin :)

 • Reply tinemarie 8. mars 2012 at 23:11

  Ser ikke ut som du har det dårlig ihvertfall! Kjempe fin var du:)

 • Reply sara 9. mars 2012 at 09:13

  åh va härligt med öppna skor, jättefint! :)

 • Reply Frida 9. mars 2012 at 11:07

  Fint antrekk ;) Kule sko!!

 • Reply Eline i New York 9. mars 2012 at 19:38

  Kule sko!!

 • Reply Lillesmurf - Kari 9. mars 2012 at 23:52

  LIKER <3

 • Reply Veronica 10. mars 2012 at 01:01

  Så fint antrekk! :)

 • Reply astudentway.com 10. mars 2012 at 12:24

  Nydelig antrekk, som alltid! :D

 • Leave a Reply