Ferie

Bildedryss, London.

13. desember 2011

Getting ready!! ;)


Smart å ta bilde rett ved siden av vinduet, vi blei heilt likbeike i trynet  :P

Fint hotellrom, spesielt badet.. med marmorvask, badekar og greier!!


I prøverommet på River Island.. toppen eg holder opp var så lekker med diamanter på stroppene – den blei sjølvsagt med meg heim!! 

Vi har alltid drømt om Roomservice, og det var herleg å få maten opp rommet etter ein laaang shoppingdag då vi var slitne og hovne i beina. Luksus!! Her er litt av dagens fangst på fredagen.. Beste kjøp er skinnjakka fra Zara ♥ 

Nytt:  Skinnjakke, Zara♥  //  Topp, Topshop  //  Sko, Topshop  //
(Skoa ligner sånn på Acne Pistols, love it.)


Julegatene var så fine, spesielt på kveldene.. stemningsfullt.Her er ei som storkoser seg!!

Og her e ei som e sliiiten..  her begynner den dumme helsa mi å melde sin ankomst, tid for pause og mat!

Eg elsker biff og her spiste vi på Angus Steakhouse, maten var utrulig god – eg fikk DEN porsjonen sjølv om eg bestilte den minste biffen, og spiste meg stapp mett!  Herlig, herlig! 


Fine Eldrid :)


Endå meir poser etter lørdagens shopping!! Woho!!! Ikkje fått tatt bilde av alt det som var i disse posene endå, stay tuned! 

I dag var eg tenkt å ta bilder av den eine veska eg kjøpte som er -SÅ- fantastisk fin, men eg har vært sengeliggende til no med migrene, smerter i hjerte og tung pust.. så eg tar det i mårra. I mellomtida kan dåke sjå på litt av bilda som blei tatt.

Det tar på med shoppingtur når ein ikkje er heilt frisk but it was totally worth it  ;)

No Comments

Leave a Reply