Shopping, inspirasjon ++

London, Baby, London!

12. desember 2011

Turen til London har vært heilt topp, her er bilde over med to stk. som jobber på VIP-avdelinga på TopShop; Amanda og Giles, Charlotte Thorstvedt, eg og veninna mi Eldrid. Dei har kunder som Rhianna til vanlig, så det var utrulig gøy at vi fikk slippe inn i denne avdelinga der det var stooore prøverom, lekre muffins i glassbur, champagne og søte,små vannflasker med ‘Personal Shopping’ på, ei som henter alt du trenger fra butikken så ein slipper å gå og stresse og finne størrelser eller plagg, og rolige omstendigheter og null kø verken til å prøve klær eller betale. Alt foregår rolig, behagelig og luksuriøst  – we LOVED it!!! :)

Charlotte var ei skikkelig kul dame (og ikkje minst vakker!) – og det var kjempe kjekt å møte ho. Først gjekk vi på shopping i fleire timer, og etterpå spiste vi og slappa av litt før vi skilte lag, og eg og veninna mi fortsatte shoppinga. Vi har virkelig storkosa oss!! 


Morsomt at begge to møtte opp med stripete topp, svart skjørt og strømpebukser og svarte sko.. :P


I tillegg fant vi ut at vi hadde heilt lik tatovering, på samme plass.. det var FREAKY og morsomt. Eg er den med røde negler :)


Her sitter Anne Camilla fra JCP reklamebyrå som skulle ta litt bilder og skrive litt om saken at eg vant og dokumentere litt på shoppingturen. Stilig dame!


Her er litt av posene eine dagen, vi måtte gå tilbake og legge i fra oss på hotellrommet før vi kunne gå ut og shoppe videre då det blei så masse å bære på.. luksus-problem ;)) 

Kofferten min er like om hjørnet, det var så masse forsinkelser på flya i går at vi sprang på kver flyplass og var heilt svett då eg endelig kom heim, men desverre uten koffert  – den er på vei til meg no med taxi, så det blir digg å få den heim og ikkje minst til å ta bilder og vise dåke alt eg har kjøpt!! 

Laters!

No Comments

Leave a Reply