Shopping, inspirasjon ++ Sponsor

Mitt Navnesmykke.

7. desember 2011

Endelig har eg eit navnesmykke

Då eg var liten var det jo så gøy å ha navnet sitt på ting, men mitt navn er ikkje så vanleg så eg var veldig misunneleg på søstra mi som heiter Maria, ho hadde navnet sitt på hårbørsten sin,nøkkelringen, koppen, klistremerka, på smykker, navneskilt til døra og alt muleg rart – men mitt navn var aldri å finne. Så det var kjekt at eg endeleg fikk eit smykke med navnet mitt på eg òg, berre 20 år etter, hehe..

I seinare tid har eg vært STOR fan av Sex and The City, eg elsker både serien og filmane og har sett alt sammen opp igen fleire ganger – og derfor valgte eg smykket mitt i ekte Carrie-stil.

Smykket er så enkelt og lekkert, og så nydelig i gull. For dåke som liker sølv bedre så er det å få også, og i andre skrifttyper om det er ønskelig! Eg valgte den korteste lengden av kjedelengdene, 35cm og er veldig fornøyd med lengden – heilt perfekt!

Smykket kan kjøpes HER. Om du går inn på facebook-sida til Mittnavnesmykke.no så kan du se nyheter, julegavetips, tilbud og jevnlige oppdateringer. Fleire som blei frista til å få seg eit navnesmykke? Happy shopping girls ;)

No Comments

Leave a Reply