Sjukdom

I’m So Tired.

21. november 2011

What i want (to do list) :

1. Go to Sleep.

2. Sleep.

3: Sleep More.

Eg er så trøtt!

Eg må døgne, og no har eg vært oppe siden i 10-tida på morningen i går.. og skal være oppe til i kveld før eg får sove, ynk!  Eg er fortsatt på SSE (Statens senter for Epilepsi.), der dei skal prøve å finne ut årsaken til at eg besvimer. Grunnen til at eg må døgne er for å slite meg heilt ut, i dag i halv 2-tida skal eg inn i eit rom som eg skal være i 3 døgn, der eg skal ha fullt overvåkningsutstyr på meg og elektroder på hodet osv, og vi håper eg får eit anfall. Fingers crossed!

Øyvind ♥ satt oppe med meg til 05.30 før eg sendte han i seng, han er virkelig bare heilt utruleg god å ha med seg og er her for meg heile tida. Han kan heldigvis komme inn i det rommet eg skal være og holde meg med selskap fra morgen til kveld, og eg får masse av tid til å lese bloggene deres, surfe på nettet, se filmer og løse kryssord! Eg må bare gjøre det beste ut av det, men eg skal ikkje legge skjul på at det er litt trasig.

No skal eg ordne meg litt.. kaste kaldt vann i ansiktet og prøve å våkne. Eg skal snart ned i eit anna bygg og ta blodprøver..så det er på tide å hoppe ut av pysjen. Ha ein fin dag så lenge :)

No Comments

Leave a Reply