Sjukdom

Here I Am.

21. november 2011


Long John (pysj), American Apparel.

Ja, nei.. det er heilt umuleg å knipse eit bra bilde og passe rart også å fiske fram eit stort kamera og ta bilde når eg ser så dust ut, men sånn er det når ein har blogg.. Eg må jo vise dåke dagens antrekk, hihi..   og ikkje minst min herlige hodepryd som eg skal gå med i 3 døgn! Gleder meg til torsdag morning når eg kan ta av meg alt dette og ta ein lang dusj!

Hjerneaktivitet og puls blir overvåka og fulgt med på.. Det er filmkamera i taket med mikrofon, så eg er overvåka på alle måter.. eg sitter fast i veggen med ledninger og må dra med meg ein lang ledning som akkurat rekker inn på toalettet når eg må dit. Hurra, det føles ut som eg er i fengsel.

Eg har endå ikkje sovet, istad i 4-5tida sleit eg big time, satt og duppa og Øyvind måtte spille kortspill med meg og sitte og snakke til meg så eg ikkje skulle sovne og riste i senga mi, eg har lest magasiner, løst kryssord, surfa på nettet, sett på TV og no begynner eg å gå opp for ting å finne på, og eg skal jo være her nokre dager til så det lover dårleg. Blæ.  Eg skal innrømme at det er litt gråting, tunge timer,svarte tanker, eg vil ikkje være her og eg liker meg svært dårleg og eg syns at livet er tøft.. eg prøver jo å gjøre det beste ut av det, men det er ikkje so lett.

Øyvind har kjøpt smågodt, druer, sjokoladeboller og iste so no våkna eg litt igjen etter å ha fått i meg sukker, og eg skal prøve å holde ut så lenge eg klarer, ihvertfall til 22.00..

No har eg vært oppe i heile 33,5timer!! Kun 3-4 timer igjen. Gjett om eg trur eg skal sove godt i natt.. håper det ;)

Edit: Tusen hjertlig takk for så fine ord alle sammen.Eg har skrive det før og skriver det igjen; Eg må ha verdens beste lesere, eg blir virkelig heilt rørt over all omtanken.
Takk <3

No Comments

Leave a Reply