Sjukdom

Wish Me Luck!

15. november 2011


Foto: Peter Førsund.

I mårra tidleg, gry tidleg drar vi først til Bergen på Haukeland for ei rekke undersøkelser – og deretter går turen austover til Oslo. Eg skal på ein Epilepsi-klinikk i Sandvika fra den 17nov. til og med 1 Desember!! Min kjære følger sjølvsagt med meg som støtte og selskap og skal bu like ved i eit gjestehus ♥

For dei som er nye lesere her, så er eg kronisk sjuk og får anfall og faller om rett som det er uten at legene har funnet noko årsak til det, dette er ein av mange plager eg sliter med.  Endeleg skal dei virkelig prøve å komme til bunns i dette med anfalla/besvimelsene mine. Kryss fingrene for meg alle sammen!!

P.S. Eg kjem til å blogge sjølv om eg er på denne klinikken, spent på om eg skal ha masse rart utstyr og sånt på meg – men det ser vi. Heile morgendagen går vekk, men vi blogges på torsdag! ;)

EDIT: Tusen hjertleg takk for alle fine og koselege kommentarer – eg setter sånn pris på det og eg blir så glad for all omtanke og lykkeønskninger ♥♥

No Comments

Leave a Reply