Dagens Antrekk

Green Silk.

9. november 2011


Kjole, Saint Tropez  //  Dressjakke, H&M  // Strømpis. Bik Bok  //  Vest, H&M  //  Hals, Nastygal  //  Ring, Cocoo.se  //  Sko, Bianco  //  Ring, KappAhl  //

Rett etter bilda blei tatt i dag besvimte eg og falt ned ei trapp. Heldigvis ikke brukket noke sjølv om det føles slik …  Skrapa meg opp fra rumpa og ned til knea, mørbanka og klarer ikkje å sitte på venstre rumpeball og knasker smertestillende til den store gullmedalje. Er nok full i blåmerker i mårra, og muligens endå meir stiv og støl.

Men humøret er likevel fint, halvveis ligger/sitter her i sofan på skeiva. Øyvind  har kjøpt masse smågodt, cola og chips – så eg har det bra ;)) 

Siden eg ikkje kan gøre så masse sprell og er plassert her med laptopen i fanget trenger eg litt blogger å lese, legg igjen din egen bloggadresse eller tips meg om andre fine blogger; Thanks!

No Comments

Leave a Reply