Sjukdom

It`s About Me.

27. oktober 2011

Fylkesmagasinet  med meg og min kjære på framsida //  vakre Roser, fra mamma  //

Det er ein reportasje om meg i avisa i dag som handler om at eg er kronisk sjuk. At det er vanskelig, at ein må kjempe heile tida.. at alt er ein kamp, om at kverdagene ikkje alltid er så enkle, om min kjære som støtter meg og står sånn på for meg. Han er intervjua han også og seier så fint at uansett kor hardt det er no så er det meg han vil ha, og klarer vi dette, så klarer vi alt ♥

Mamma og Henrik Berg (ein hjertespesialist) er også intervjua og avbilda – tusen takk til dåke begge to for fine ord. Og ikkje minst, tusen takk til Fylkesmagasinet som skreiv denne reportasja.

Lyst å lese det? Trykk HER.


Me & You Baby, Me & You.

1 Comment

  • Reply Regine » Fab Fashion For Less 18. januar 2012 at 09:47

    […] skriver for Fylkesmagasinet. Og det er svært sjelden jeg hører henne syte og klage, selv om en artikkel i Fylkesmagasinet med Regine avslører at det ikke alltid er like lett å se positivt på […]

  • Leave a Reply