Dagens Antrekk

Dagens Antrekk.

8. oktober 2011


Skinnjakke, H&M  //  Fuskpelskrage, KappAhl  //  Hals, Pieces  //  Genser, Bik Bok  //  Jeans, Gina Tricot  //  Støvletter, H&M  //  Ring, Cocoo.se  //  Solbriller,  H&M  //  Lommebok,  Adax  //

Fikk tatt litt bedre bilder i dag før vi dro ned og handla.. har kjøpt meg litt ny sminke som eg viser dåke ein anna dag :)

No skal vi spise pizza og slikt, og så skal vi på Vestlandskappleik (folkemusikkkonkuranse) der typen min og ein gjeng skal spille på kødd i kveld.. dei spiller til vanlig i eit rockeband så dette er eit anna prosjekt dei driver med.. eg hiver meg ihvertfall med for å høre og le, hihi.. 

Ha ein herlig lørdagskveld alle sammen!!

1 Comment

  • Reply Silje 17. januar 2012 at 13:01

    Veldig fin blogg! Hva heter bukse modellen du har på deg fra Gina ? :)

  • Leave a Reply