Shopping, inspirasjon ++

Hey, Mr. Postman!

28. september 2011

Ting som har dumpa ned i postkassa mi dei siste dagane:

1.  I.D Bare Minerals, Mineral Veil (original) – Det er eit transparent pudder til å ha på toppen av all sminken så sminken sitter lenger&bedre, i tillegg matter det ned huden om du har skinnende t-sone som eg har. Eg har brukt denne i fleire år og er kjempe fornøyd med produktet! Kjøpt HER.

2. Foundation, Glo Minerals. Eg har brukt den i 1,5veke no men eg må innrømme at eg absolutt liker Dior sin Diorskin Nude Foundation bedre, men eg måtte bare prøve den her då eg har sett så mange som har anbefalt den. Har du prøvd den? Eg syns den var litt seig og den kaker seg fort på huden min, det blir nok rett tilbake til Dior ja. Hvilken foundation bruker du?? Kjøpt HER.

3. Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Denne er super, sminken sitter so mykje bedre med denne som underlag,you gotta try it!! Kjøpt HER.

4. Wonderbra, denne har eg skrive ein post om nylig og den kom i posten i dag. Det er den beste stroppløse bh-en eg har hatt, og no har eg endelig to stk., love it! Kjøpt HER.

5. Magasinene Interiørmagasinet og KK som eg abbonerer på, digg med nytt lesestoff og inspirasjon i kverdagen!

No Comments

Leave a Reply