Shopping, inspirasjon ++

Ut med det gamle, inn med det nye!

19. august 2011

Adjø Canon,

Velkommen Olympus.


Lykke! 

Øyvind overaska meg med ein kjempe fin gave i går. Eg har snart bursdag, så eg fikk den på forskudd – det var eit nytt kamera!! Han er så god!! Eg har det litt vanskelig med sjukdom for tida, og han klarer å få opp humøret mitt og finne på koselege ting. Etterpå spiste vi god middag, og var på konsert som var kjempefin. Jan Eggum og Stein Torleif Bjella, alt i alt ; Eg hadde ein Super dag i går. Takk, Øyvind ♥

Eg elsker designet  på kameraet som er litt retro og gammeldags.  Olympus Pen, det tar bra bilder og virker enkel å bruke –  eg må nok lese litt i heftet som fulgte med, så eg får litt tips og triks til korleis eg kan ta gode bilder. Gleder meg sånn til å ta det i bruk, og til å få bedre kvalitet på bildene mine her på bloggen. No Comments

Leave a Reply