BloggAnbefaling

Three Favourites.

10. august 2011

Det er så mange blogger eg MÅ innom kver dag, og her er nokre av mine favoritter – eg skal komme med fleire etterkvert – men denne gangen er det disse tre bloggene som virkelig er verdt å besøke, enjoy :)


Frida. Elsker stilen til denne dama – ho har masse antrekksbilder og tips om innkjøp av både klær/sko og produkt. Det var her eg fikk tips om ringene på cocoo.se  –   Så og sei alle antrekka hennes er antrekk eg kunne tenkt meg å gått i sjølv og eg er alltid like fortvila når ho har kjøpt boots eller kjoler på ukjente butikker i utlandet.. VIL foreksempel ha bootsa hennes på bildet, ELSK ♥ 


Victoria. Ei jente med ein kreativ og kul stil – masse, masse inspirerende antrekk og tips om innkjøp. Eg skulle gjerne hatt den buksedressen der, loving it ♥


M and DEE – to søte jenter med ein garderobe til å dø for!! Kvalitet er vel stikkordet her, alle bilda er så flotte og alle antrekk er så fantastiske og gjennomførte som om det var bilder fra eit magasin. Digger jentene ♥

No Comments

Leave a Reply