Shopping, inspirasjon ++

Merci Beaucoup :)

27. juli 2011


Mmmm-mm-makroner ;)))


Sjokolademuffinsmiks med oppskrift bakpå, 8 søte former og ingredienser inni og sjokoladebiter, spennende!! ..og ein kjempefin boks med is-te med pasjonsfrukt.


L`occitane, ansiktskrem og handkrem – kjempe gode produkt!

Ååå, lykke!! Det har vært ein stri dag (og veke egentlig) sånn helsemessig – så det var skikkeleg oppløftande med herlege, lekre og gode gaver! Mora til sambuaren min har vært i Frankrike, og ho var nettopp innom med ferske makroner, produkter, te og muffinssett til oss. Tusen takk!! 

Eg har nettopp spist ein sjokolademakron,den smelta på tunga og smakte heilt fantastisk, Mm-m, det er så godt!! ♥ Dei med sjokolade er min absolutte favoritt!! 

No skal eg kose meg på sofaen med fleire makroner, ein kopp te og ein film. Ha ein fin kveld alle sammen!

No Comments

Leave a Reply