Dagens Antrekk

Mitt Lille Land.

24. juli 2011


Skjorte, Cubus  /  Singlet, H&M  /  Jeans, Levis  /  Sko, ASH  /

Det virker som om alle har blogga om det, eg blogger videre som før med antrekk og inspirasjon, men det betyr ikkje at eg ikkje er påvirka og sjokkert over det grusomme som har skjedd – dei siste dagane har eg kun sittet og sett på nyheter, tenkt og prøvd å tatt innover meg det som har skjedd.  Eg har egentlig ikkje ord, og føler at det berre er heilt uverkeleg og eg sliter med å forstå at dette har skjedd her i mitt land, i Norge.  Eg kjenner meg ikkje att i bilda frå Oslo som er i avisene og på nyhetene, det ser ut som det er bilder frå eit anna krigsramma land og eg får det ikkje heilt til å gå opp. Men , det er i Norge, det er i Oslo og det er på Utøya. Det er mange døde. Det er nordmenn og det er ungdommer – det er  sorg og det er savn – og det er ingen ord som kan understreke eller beskrive kor grusomt dette egentlig er.

Håper at alle mine lesere har det bra – og mine tankar går sjølvsagt til dei pårørande og egentlig til alle andre i landet, for vi er jo alle ramma av denne ondskapen som er skjedd. 

Livet må gå videre – og måtte kvar dag blit litt og litt bedre. Håper alle får ein fin søndag!

maria mena «Mitt Lille Land» by maria mena

No Comments

Leave a Reply