Dagens Antrekk

Hjelp Vi Pusser Opp!

20. juli 2011


Dagens Antrekk består av Singlet fra Bik Bok, Shorts fra Only, og helsesko fra Green Comfort. 

Ja, eg hadde på meg eit stort armband då han tok dei første bilda, og eg fant ut at det såg kanskje hakket for jålete ut og heiv det av meg på dei neste bilda,men eg e bare sånn.. eg pusser opp med blingblang på , eg elsker jåleri, sånn er eg bare, punktum.


Herlig pose!! (og ikkje minst: herlig uttrykk i trynet, haha)

Vi pusser opp, og har i den anledning starta ein blogg.. så om du er interessert i slikt eller bare nysgjerrig, pusser opp sjølv eller trenger tips eller har tips å komme med så besøk oss HER, bloggen vår heiter så fint «hjelpvipusseropp.no«.  

Vi skal ha full overflateoppussing i heile leiligheta, så det blir mykje jobb framover. Kjøkkenet er vårt første prosjekt, akkurat no står kjøleskapet på kontoret, vannkokeren i stua, maten er i boda og det går i engangsfat,kopper og bestikk. Det er litt stusselig no ja, men det skal bli bra til slutt!! 

Ha ein fin dag :)

No Comments

Leave a Reply