Konkurranse

Inspirasjon: Frozen Yogurt.

7. mai 2011


Oppgave 3 – Lag en bildecollage av din drømmesituasjon med Frozen Yogurt. 

Eg tenker på sommer når eg tenker frozen yogurt, og alle disse bilda gir meg ein herleg og god sommerfølelse! 

Det hadde vært digg med frozen yogurt på stranda, på brygga,på fjellet, på ein roadtrip eller sykkeltur, når eg låg i ei blomstereng i solsteika, til frokost og til dessert eller kor som helst s å lenge det var varmt. Eg forbinder frozen yogurt med sol, varme, strand, glede, ferie, kos, pastellfarger, blå himmel,bading, blomstereng, sommerfugler, solbriller, kjoler & sandaler, sjø, seine sommerkvelder, markblomster og alt som hører sommeren til. 

Dette var tredje og siste bidrag til konkurransen. Det har vært 9 stk som har vært med, utrulig kjekt at eg blei valgt som 1 av dei 9.  Alle sammen har posta kjempe fine bilder og bidrag til konkurransen,blir spennende å se kem som vinner –  på ein måte er vi alle vinnere siden det er så få som fikk være med. Ha ein fin lørdag alle sammen :)No Comments

Leave a Reply