Konkurranse

Healthylicious.

4. mai 2011

Antrekk: Kjole, style by stars  /  Hatt, kjøpt på Rhodos  /  Perler i ørene, bjørklund  /  Armband, glitter  /  blondebolero, min søsters. 

Bidrag nr 2. – På stranda i rosa sommerkjole, hatt og blonder.. kjolen er i samme farge som jordbær-varianten av yogurten. Varmen er intens og eg lengter etter eit beger med frozen yogurt.

– For meg er healthylicous sommer, det er nytelse og det er kjærleik. Kjærleik til alt som er søtt, godt og lekkert. Healthylicious er forresten eit sunnere alternativ til is (med kun 1,4% fett) som betyr at du kan spise det med god samvittighet. Det er perfekt på ein varm sommersdag, den er så mjuk og den smelter på tunga, kjøler meg ned i vamen og er bare så utruleg god og frisk.. eit beger og du er hekta ;) No Comments

Leave a Reply