Ferie

every scar i have makes me who i am

26. april 2011


Eienrom med stressless, tv og greier.. her sitter eg og leser i eit nytt magasin og slapper av.. skitne føtter har eg og ser eg, sokkelo! 

Eg besvimer ein del og slår meg, og eg går i søvne.. so no har eg sjekka inn på Haukeland. Eg skal overvåkes og vi håper på eit anfall.. eg har fått på meg masse ledninger og utstyr på beina, overkroppen, ansiktet og hodet.. og i natt må eg ha to slanger inn i nesa, over munnen og på handa også.. ser for meg at det blir lite søvn..

Har gått litt tur i parken med kjæresten, men som ein ekte fashionista føler eg meg ikkje særlig høg på pæra her eg går i disse kleda og ser heilt idiot ut. Dagens antrekk er tskjorte, joggebukse, nettingtrøye og hette.. hehe.. 

I neste post skal eg vise ein skjønn sommerkjole og cardigan eg har kjøpt!

No Comments

Leave a Reply