Dagens Antrekk

Ruskevær.

22. mars 2011

ruskevær
Skinnjakke, HER /  Topp, HER /  Paraply, HER /  Støvler, HER /  Jeans, Her /  Sekk,  Her /  Ring, Her /

Det er skikkelig ruskevær ute, det regner&regner, og det blåser kraftig – eg liker faktisk dette været og koser meg. Her er antrekket som passer perfekt til i dag. Det har regna så masse og snøen smelter, slik at det er elver i veiene og flom&ras i store deler av vestlandet, så det er best å ha på seg støvler i dag!

Ein treng ikkje sjå heilt dum ut sjølv om det er surt og vått ute, ein kan fortsatt beholde stilen med eit par Hunter støvler,skinnjakke, fine jeans, lekker paraply, ein nydelig ring på fingeren, og ein kul sekk på ryggen..Kanskje til slutt eit par røde lepper og negler, så er antrekket complete.

No Comments

Leave a Reply