Shopping, inspirasjon ++

Shopping i Chamonix

11. februar 2011

Om du er like shopaholic som meg, og ikkje har så feit lommebok som du skulle ønske – så er faktisk Chamonix den perfeke ferie-destinasjonen for deg! Dette har eg konkludert med etter fleire dager her i byn. Det har seg nemlig slik at det kun er sportsbutikker i alle variantar, dyre designer butikker og butikker som fks. Chanel der lommeboka ikkje strekker til at all.

Dermed har eg for ein gangs skyld kunne slappa av og nytt ferien uten å føle det presset på at eg må finne noke og må kjøpe noke..  masse folkeliv i gatene og skikkelig god stemning – vi har kosa oss verre med gode måltider dagen lang, alt fra herlige biff-middager, kaker og konfekt og til pils & snacks på den lokale baren. Det er jo den perfekte plassen for deg som er full i peng også så klart, og som elsker ski og den slags.. men for meg som er heilt uinteressert i ski og sport generellt, så er dette den perfekte plassen for min lommebok i disse tider då eg ikkje har så masse peng til vill shopping.

Produkter og snop blir det på tax-freen, men ellers har eg tatt det rolig –  det har vært så deilig og avslappende at eg faktisk kan passere butikkene uten å få heilt åndenød om at eg bare må inn og sjekke..   Fleire som kjenner seg igjen? ;)

No Comments

Leave a Reply