Shopping, inspirasjon ++

Topshop, no more.

3. februar 2011

NEEEEEIIIII…

Topshop skulle jo egentlig åpne sin første butikk i Norge denne våren, men dei planane gjekk i vasken då ein mann fra Bergen satte ein stopper for dette. Topshop kom i navnestrid med kjøpsmannen Balinder Singh Pandher som gjennom sitt selskap sitter på rettighetene til navnet Topshop i Norge, og som allerede selger klede under dette navnet i butikker i Bergen, Oslo og Drammen.  Dermed blei det ikkje butikk i Norge, og ikkje nok med det..

No sender ikkje Topshop til Norge lenger – vi er tatt vekk fra lista over land dei sender til. Det kan virke som om han mannen ikkje berre er årsaken til at vi ikkje får butikk i landet, men at vi no heller ikkje kan få tilsendt varer fra nettbutikken. ARGH!! Eg kjenner eg blir meget provosert og frustrert!!!   :(

No må alle topshop-fans ta seg ein utenlands-tur til Göteborg, Stockholm, København eller London (++)  for å få tak i kle fra denne kleskjeden.

No Comments

Leave a Reply