Kjærleik

«kjærestepar, kjærestepar, gifta seg i badekar

2. februar 2011

…med massssse kaviaaar!!  «


Foto: Peter Førsund.

Nei, vi har verken gifta oss eller skal gifte oss med det første, eg bare kom på denne regla då eg skulle skrive kjærestepar.. i wish though, å gifte seg er alle jenters store drøm, inkludert meg. Eg gleda meg vilt til eg ein gang skal prøve brudekjoler, planlegge bryllup og alt det der. Eg er nok litt gammeldags i og med at eg vil at han skal fri, men om det blir aaaalt for lenge til så kan det være at eg tar saken i egne hender. Ka meiner du, skal mannen fri eller ville du bare gjort det sjølv? :)

Ville bare vise dåke bildet i farger også, og der eg ser opp – mamma og foreldra til Ø., skal få kvert sitt bilde, dei ønska seg det til jul, så det var i den anledning at vi tok det.

No Comments

Leave a Reply