Kjærleik

It’s you, it was always you.

3. januar 2011

Without you I`m nothing. With you, I`m something. Together, we`re everything

I`m sorry.
sometimes, I get jealous thinking that someone else could make you happier than i could.
I guess it`s my insecurities acting up. Because I know I`m not the prettiest, smartest, or most fun and exciting..
But, I do know that no matter how hard and long you look;
You`ll never find somebody that loves you like i do.

..the best thing in life is finding someone who knows all your mistakes and weaknesses and still thinks you’re completely amazing.

..i think i love you a litle bit more every day.

Eg kaster opp, besvimer, går i søvne og så videre og videre ..  det kan ikkje alltid være like lett å være i lag med meg .Han løfter meg opp fra gulvet, brer teppet over meg,  pleier og duller med meg, lager mat, tuller med meg og får meg alltid til å smile. Han sitter med hodetelefoner og er musestille imens eg sover på fanget hans, han leiger film til oss og gjør det koselig, han måker snø og henter posten og gjør ofte det aller meste… og er likevel i godt humør og er alltid her for meg når eg trenger han. Han er unik, og eg er verdens heldigste jente!

Takk for at du e så tolmodig og så god mot meg – Du gjør meg lykkelig ♥

No Comments

Leave a Reply