Shopping, inspirasjon ++

førjulsplanlegging

28. november 2010

Eg liker ikkje så godt glinsande, fargerikt julepapir med nisser og alt mulig.. her har eg pakka inn med gråpapir, og koseleg tråd og hjertelapper – har kjøpt det på Panduro.

I stedet for å henge alle gavene opp, så skal vi bare legge det i ei korg. Eg og kjæresten gjer dette i stedet for julegave. Vi begynner 2. desember, slik at det er to gaver igjen den 24 desember, og siste gaven skal være litt dyrere og finare :)

Fine førjulsgaver fra mamma.. krans til døra og ei lekker stjerne til å ha i vinduet (kremmerhuset). Korga er fra Plantasjen.

Julepynt eg fikk i fjor av mamma og søstra mi.  Reinsdyret har eg kjøpt sjølv på Nille faktisk, som blir fint på eit sølvfat med masse lys som eg skal sette fram 1 desember.

No Comments

Leave a Reply