Shopping, inspirasjon ++

Julekalender

14. november 2010


(bilde henta fra google)

Eg gleder meg sånn til 1 desember! Eg og Øyvind♥ skal lage julekalender i år. Vi skal kjøpe 12 gaver kver, sånn at vi får annakver dag. Woho, nok ein unnskyldning til meir shopping. I’m so happy :))

Er det fleire som skal gjøre dette i år? Eg var klar for et klart og rungende Nei! når eg skulle spørre han om vi kunne gjøre dette, men eg holdt ein tale om kor kjekt det hadde vært, og så glad eg kom til å bli om han sa ja osv osv før eg endelig turte stille spørsmålet. Eg gjekk for 12 kver, siden 24 hadde blitt overkill..  gutter flest e jo ikkje overbegeistra for å kjøpe gaver. Vi satte ein sum for kor masse vi skal bruke – sånn at alt dette blir på ein måte julegaven, kjøper ikkje ein ekstra i tillegg på julafta. Lurer på om vi skal begynne 2desember, sånn at det blir ein til kver på julafta, og at vi gir dei dyreste/fineste gavene til slutt.

Eg skulle gjerne gitt dåke tips, men han e nok innom her av og til, og då røper eg litt av mine egne gaver. Noken som har det perfekte tipset til ein gave i kalenderen? Blir glad for alle tips.

No Comments

Leave a Reply