Dagens Antrekk

GårsDagens Antrekk..

12. november 2010

 

Cardigan + Hals, Gina Tricot  /  Singlet + Skjørt, Bik Bok  /  Strømpis + Sko, H&M  / Øredobber, Nora.

Sjeldent eg blogger så tidleg på morningen! Eg skal til Nordfjordeid på sjukehus, bare ei MR-undersøkelse.. eg besvimer ein del, og dei prøver å finne ut årsaken til dette..  langt å dra, men det var så laaang ventetid her i Førde, så dermed hiver eg meg straks på bussen. Får låne ein superlett tynnklient av Øyvind♥, og så har han lasta ned og lagt innpå den nye flmen i Twilight-serien, eg har ikkje sett den endå, så eg gleder meg nesten til å sette meg på bussen no. Ikkje heime før i 5tida, blir ein laaang dag. Antrekket i dag er temmelig a4. Jeans, kvit genser, svart cardigan, grått heklaskjerf, støvletter og skinnjakke.. Så kaldt og surt om dagane, har med meg tjukkelabber til bussen sånn at eg ikkje skal fryse på beina. Om å gjøre å gjøre det beste ut av situasjonen ;)

Håper alle får ein super fredag!

No Comments

Leave a Reply